Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Colruyt Folder 07.04.2021

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 7

4 AT CUT vegetaris à ooster se wok met pignons prei en cham 9 Ingrediänten (personen) « 400 g vegetarische 1/2 dl amandeldrink wokreepjes (versmark) 10 walnootpitten ER 1/2 knolselder 1 koffiel. donkerbruine suiker 1 prei 3 eetl. sojasaus Sn, 200 g champignonmix met 2 eetl. rijstolie N kruiden 1 eetl rijstazijn 600 g aardappelen peper en zout voorbereiding (0 min) - Schil de halve knolselder en de aardappelen en snij in gelijke Kx, stukken. | - - Snij de prei in dunne ringen. ij Hak de walnootpitten grof. 5 Meng de sojasaus onder de rijstazijn en de bruine suiker. Er 2 = Bereiding @5 min) PE 1 Kook de knolselder en de aardappelen + 20 min. gaar in N lichtgezouten water. Giet af en voeg een beetje amandeldrink toe. Prak tot puree en kruid met peper en zout. 2 Verhit intussen de rijstolie in een (wol)pan en roerbak de preiringen en de champignons + 10 min. Voeg de wokreepjes toe en wok nog + 5 min. Besprenkel met de sojasaus. N ze Afwerking N Verdeel de puree over de borden en lepel er de wokreepjes en de groenten over. Bestrooi met de walnootpitten. N Emiliana Adobe Reserva Carmenère à Et D.O. Colchagua Valley 5 Chili N LeFort KAN Er; Sterk donker bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) RN €pp Energie aka Veels 154g Zonder Ni Vetten 302g Ewiten 2798 45 min 2, 45e lactose (waarvan) verzadigde vetzuren 518 Zou 318 Koolhydraten 3958 (waarvan) suikers 478 Tip van Valérie van het kookteam a Nog knolselder over? U kan deze veelzijdige knol op verschillende manieren gebruiken: ce, » Rasp fijn en meng er een beetje mayonaise of yoghurt onder. Breng op smaak met mosterd, peper en zout. Een lekker broodbeleg! » Vervang er selder in een soep mee of maak een knolseldersoep. Het recept vindt u op colruyt.be/lekkerkoken. » Probeer eens knolselderfrietjes. Heerlijk knapperig! = » Stoof samen met andere groenten: spinazie, broccoli, Les = nr wortel, pastinaak . Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter u, stap voor stap. Kz nnen zvn CED

Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 7