Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

7

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.

Koken /

sil

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis

N

en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

MTS Le

8:

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.



> #

#

i

VE

LL

em

S

ii

ti

Sn

2

we

A

PA

Va

45 min

64 0 €

+

Hr

Hu

TA

PUS

4

(@ personen)

&

4 Atlantische zalmfilets (versmarkt)

10 gemarineerde halfgedroogde

Wir

#4

1 krop sla

tomaten (Chertas, versmarkt)

250 g peultjes

170 g Griekse yoghurt

ne /:

2 lente-uitjes

3 dl beurre blanc (brik)

it

rs

1 kg aardappelen

1 kruidentuiltje

m

>

dek

nootmuskaat

A

1 sjalot

N

2

I

peper en zout

!

(0 min)

Di

- Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.

De

7

- Snipper de lente-uitjes en de sla fijn.

en,

Er:

= Hak de sjalot grof.

- Snij de halfgedroogde tomaten in stukjes.

@smin)

4

N

val

Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af. Prak tot

Ki

a

X

A

puree en kruid met de nootmuskaat, peper en zout.

wij

u

Doe intussen water in een grote kookpot en laat opwarmen tot net

onder het kookpunt. Voeg de sjalot en het kruidentuiltje toe. Leg de

En

2

+;

stukken zalm naast elkaar in het water en laat + 5 min. garen.

De

me

Kook de peultjes 5 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water.

Meng de sla, de Griekse yoghurt, de lente-uitjes en de halfgedroogde

tomaten onder de puree.

Warm de beurre blanc op (instructies: zie verpakking).

Verdeel de puree over de borden en schik er de zalm op. Lepel de

\

beurre blanc over de vis en serveer met de peultjes.

Change Chardonnay-Viognier

1.G.P. Pays d'Oc

Gérard Bertrand

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie 806kcal Vezes 188

Lefort Tripel

Veten

Ag Emile mag

Sterk blond bier

(waarvan) verzadigde vetzuren 2288 Zout

078

K

en

ET:

(waarvan) uiers

528

Geldig van 7/4 te.m. 13/4/2021.

sk Met A XTRA .