Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 2
Op het menu RN Ep. 5O min bleue. 2,25€ ‚u Ingrediënten uit weekmenu 1. | Rode Prijzen geldig van be à gee & x Mes ere” a js a Su FE Le 22 of 4 le sé en Le à ou 4, nd 3 N ® # 2 I Boni Selection Atlantische zalmfilets <= 2x+180g Graatloos. Gekweekte zalm. Herkoms loorwegen. 23,95 €}kg Versmarkt alade gelder-ciers — 2 FAITES adsla be eneikenbl 5 Ingrediënten (4 personen) 100 g erwten extra fijn diepvries) 4 voorgebakken witte stokbroodjes 1 krop groene eikenbladsla 4 eetl. olijfolie 5 stengels witte selder 1 eetl. appelazijn 1/2 bosje radijzen 1/3 koffiel. kurkuma 1 rode ui 1/3 koffie. komijnpoeder Groene eikenbladsla 4 eetl. Griekse yoghurt peper en zout 4 eieren Met wortel. Herkomst: België. 0,79: ' Voorbereiding (25m) Verwarm de oven voor op 180 °C. 2 Kook de eieren 10 min. hard in kokend water. Spoel ze onder koud water, laat even afkoelen en pel ze. Hak intussen de sla grof. \ ' Snij de rode ui in fijne ringen. Snij de stengels selder in de lengte in 3 en daarna in blokjes van 1/2 cm. Vind meteen een recept Snij de radijzen in 4 of in 6, naargelang de dikte. ' Bevochtig de diepgevroren broodjes met een beetje water en bak in de voorverwarmde oven naar wens! (baktijd: zie verpakking). » Met de volgende icoontjes ziet u in één Bereiding @5 min) 1 Verhit 1 eetl. olifolie in een kookpot en stoof de witte selder 5 min. Kruid met de kurkuma, oogopslag over welk soort gerecht het gaat: de komijn, zwarte peper en zout. Meng er de diepgevroren erwten onder en laat nog 2 min. opwarmen. 2 Meng de rode ui en de radijzen onder de grofgehakte sla. Meng 5 eetl. olijfolie onder de appelazijn en kruid met peper en zout. Voeg toe aan de salade. OG! © 5 Prak de hardgekookte eieren fijn en meng onder de Griekse yoghurt en de selder met erwten. Kruid met peper en zout. Vlees Gevogelte Vis Vegetarisch «Snij de broodjes open en besmeer met de selder-eiersalade. Afwerking » De bereidingstijd splitsen we zo op: Serveer de broodjes met het slaatje. Domaines Vinsmoselle Aantal minuten Eventuele 9 JL Pinot Gris Premier Cru Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) werk (snijden, oventijd Energie AB4kcal Vezels 528 bakken, koken …) AOP. Moselle Luxembourgeoise Vetten 1938 Eulen _ 1878 Troubadour (waarvan) verzadigde 5Ag Zout 218 Blond bier (ana) rail van Sie (daarvan) suikers 528 zijn dan in deze. ‘Omdat we atijd ade Ben ‘prijzen en promoties in de andere vertoon van uw Xa Sai esin uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-vinkel nóg la men daar ge prijzen in uw wankel kan u zoek raadplegen via de ngen ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst 2 omst ugeen kansen. MZ laagste prijzen KA
Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 2