Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
RN
Ep.
5O min
bleue.
2,25€
‚u
Ingrediënten
uit weekmenu 1.
|
Rode Prijzen geldig van
be
à
gee
&
x
Mes ere”
a
js
a
Su
FE
Le
22
of
4
le
sé
en
Le
à ou
4,
nd 3
N
®
#
2
I
Boni Selection
Atlantische zalmfilets
<=
2x+180g
Graatloos. Gekweekte zalm.
Herkoms
loorwegen.
23,95 €}kg
Versmarkt
alade
gelder-ciers
—
2
FAITES
adsla be
eneikenbl
5
Ingrediënten (4 personen)
100 g erwten extra fijn diepvries)
4 voorgebakken witte stokbroodjes
1 krop groene eikenbladsla
4 eetl. olijfolie
5 stengels witte selder
1 eetl. appelazijn
1/2 bosje radijzen
1/3 koffiel. kurkuma
1 rode ui
1/3 koffie. komijnpoeder
Groene eikenbladsla
4 eetl. Griekse yoghurt
peper en zout
4 eieren
Met wortel.
Herkomst: België.
0,79:
'
Voorbereiding (25m)
Verwarm de oven voor op 180 °C.
2
Kook de eieren 10 min. hard in kokend water. Spoel ze onder koud water, laat even afkoelen
en pel ze.
Hak intussen de sla grof.
\
'
Snij de rode ui in fijne ringen.
Snij de stengels selder in de lengte in 3 en daarna in blokjes van 1/2 cm.
Vind meteen een recept
Snij de radijzen in 4 of in 6, naargelang de dikte.
'
Bevochtig de diepgevroren broodjes met een beetje water en bak in de voorverwarmde oven
naar wens!
(baktijd: zie verpakking).
» Met de volgende icoontjes ziet u in één
Bereiding @5 min)
1 Verhit 1 eetl. olifolie in een kookpot en stoof de witte selder 5 min. Kruid met de kurkuma,
oogopslag over welk soort gerecht het gaat:
de komijn, zwarte peper en zout. Meng er de diepgevroren erwten onder en laat nog 2 min.
opwarmen.
2 Meng de rode ui en de radijzen onder de grofgehakte sla. Meng 5 eetl. olijfolie onder de
appelazijn en kruid met peper en zout. Voeg toe aan de salade.
OG!
©
5 Prak de hardgekookte eieren fijn en meng onder de Griekse yoghurt en de selder met erwten.
Kruid met peper en zout.
Vlees
Gevogelte
Vis
Vegetarisch
«Snij de broodjes open en besmeer met de selder-eiersalade.
Afwerking
» De bereidingstijd splitsen we zo op:
Serveer de broodjes met het slaatje.
Domaines Vinsmoselle
Aantal minuten
Eventuele
9
JL
Pinot Gris Premier Cru
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
werk (snijden,
oventijd
Energie AB4kcal Vezels 528
bakken, koken …)
AOP. Moselle Luxembourgeoise
Vetten
1938 Eulen _ 1878
Troubadour
(waarvan) verzadigde 5Ag Zout
218
Blond bier
(ana) rail van
Sie
(daarvan) suikers
528
zijn dan in deze.
‘Omdat we atijd
ade Ben
‘prijzen en promoties in de andere
vertoon van uw Xa
Sai
esin uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-vinkel nóg la
men daar
ge prijzen in uw wankel kan u
zoek raadplegen via de
ngen
ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst
2 omst
ugeen kansen.
MZ laagste prijzen KA