Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

RN

Ep.

5O min

bleue.

2,25€

‚u

Ingrediënten

uit weekmenu 1.

|

Rode Prijzen geldig van

be

à

gee

&

x

Mes ere”

a

js

a

Su

FE

Le

22

of

4

le



en

Le

à ou

4,

nd 3

N

®

#

2

I

Boni Selection

Atlantische zalmfilets

<=

2x+180g

Graatloos. Gekweekte zalm.

Herkoms

loorwegen.

23,95 €}kg

Versmarkt

alade

gelder-ciers



2

FAITES

adsla be

eneikenbl

5

Ingrediënten (4 personen)

100 g erwten extra fijn diepvries)

4 voorgebakken witte stokbroodjes

1 krop groene eikenbladsla

4 eetl. olijfolie

5 stengels witte selder

1 eetl. appelazijn

1/2 bosje radijzen

1/3 koffiel. kurkuma

1 rode ui

1/3 koffie. komijnpoeder

Groene eikenbladsla

4 eetl. Griekse yoghurt

peper en zout

4 eieren

Met wortel.

Herkomst: België.

0,79:

'

Voorbereiding (25m)

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Kook de eieren 10 min. hard in kokend water. Spoel ze onder koud water, laat even afkoelen

en pel ze.

Hak intussen de sla grof.

\

'

Snij de rode ui in fijne ringen.

Snij de stengels selder in de lengte in 3 en daarna in blokjes van 1/2 cm.

Vind meteen een recept

Snij de radijzen in 4 of in 6, naargelang de dikte.

'

Bevochtig de diepgevroren broodjes met een beetje water en bak in de voorverwarmde oven

naar wens!

(baktijd: zie verpakking).

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

Bereiding @5 min)

1 Verhit 1 eetl. olifolie in een kookpot en stoof de witte selder 5 min. Kruid met de kurkuma,

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

de komijn, zwarte peper en zout. Meng er de diepgevroren erwten onder en laat nog 2 min.

opwarmen.

2 Meng de rode ui en de radijzen onder de grofgehakte sla. Meng 5 eetl. olijfolie onder de

appelazijn en kruid met peper en zout. Voeg toe aan de salade.

OG!

©

5 Prak de hardgekookte eieren fijn en meng onder de Griekse yoghurt en de selder met erwten.

Kruid met peper en zout.

Vlees

Gevogelte

Vis

Vegetarisch

«Snij de broodjes open en besmeer met de selder-eiersalade.

Afwerking

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

Serveer de broodjes met het slaatje.

Domaines Vinsmoselle

Aantal minuten

Eventuele

9

JL

Pinot Gris Premier Cru

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

werk (snijden,

oventijd

Energie AB4kcal Vezels 528

bakken, koken …)

AOP. Moselle Luxembourgeoise

Vetten

1938 Eulen _ 1878

Troubadour

(waarvan) verzadigde 5Ag Zout

218

Blond bier

(ana) rail van

Sie

(daarvan) suikers

528

zijn dan in deze.

‘Omdat we atijd

ade Ben

‘prijzen en promoties in de andere

vertoon van uw Xa

Sai

esin uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-vinkel nóg la

men daar

ge prijzen in uw wankel kan u

zoek raadplegen via de

ngen

ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst

2 omst

ugeen kansen.

MZ laagste prijzen KA