Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
VE
it
—
beden
Ingrediënten
He
>
uit weekmenu 2
Rode Prijzen geldig van
É
FE
pn
se
X
Zu"
id
Dun
te
eid
bip
Ees
en
—
C
2
Fa
a
Ve
ei
x
En
ï
pe
4
ES
St
|:
4
heise
>)
eo
(Er)
Bereid boerengehakt
Varkensgehakt, ui, peterselie,
60€
kruiden,
”
(Beenhouwerij)
”
u
4,48 cr
N
fe
5O min
#4
=”
I
nut
e MT =
emetjong
=
EP UE
en peters
eliesaus
Jonge wortelen
Ingrediënten (@ personen)
in bosje
4 kabeljauwhaasjes (iepries)
1 teentje knoflook
2 bosjes jonge wortelen
250 g quinoa
Herkomst: Spanje
1 onbehandelde sinaasappel (bio)
2 eetl. pompoenpitten
1,19
1 plantje platte peterselie
7 eetl. olijfolie
1 sjalot
peper en zout
Voorbereiding (ontdootijd + 20 min)
=
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Schil de wortelen en verwijder het loof. Laat nog 2 cm van het groen aan de wortel
ALES
PEAT koken?
Rasp de schil van 1/2 sinaasappel. Pers de sinaasappel.
team
\
Snipper de peterselie, de sjalot en het knoflook fijn en doe in een kom. Voeg de
Vraag
het aan ons GE
pompoenpitten, de sinaasappelzeste en 5 eetl. dlijfolie toe en meng goed. Kruid met peper
en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
fa
É
>
Bereiding 0 min)
%
1_Schik de kabeljauwhaasjes in een ovenschaal en besprenkel met 2 eetl. oljfolie. Overgiet met
=
het sinaasappelsap en kruid met peper en zout. Zet + 20 min. in de voorverwarmde oven.
>
2 Spoel intussen de quinoa in een fine zeef onder koud water en kook gaar in lichtgezouten
water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
5 Kook de wortelen + 10 min. in lichtgezouten water (of langer, afhankelijk van de dikte). Giet cf.
Afwerking
Verdeel de quinoa over de borden en schik er een kabeljauwhaasje op. Geef er de wortelen bij
en lepel er de peterseliesaus over.
FR
4
Cono Sur 'Bicicleta' Viognier
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
woken
zi
es
D.O. Colchagua Valley
Chili
Energie 624kcal vezels 168
Vetten
Kookteam
215g Ewilen 4108
058
colruyt.be/lekkerkoken
Ename Tripel
mn emt veen 568 Zout
Og
Blond abdijbier
var) es
2168
facebook.com/ColruytLekkerkoken.EnCuisine
eur
en promoties in de andere,
Steck kunnen de pin in a Coryn ne
ae at
Keen
uy
vertoon van uw Xa
ae ke re
groe vant in a
Ge 22 ome
ge prijzen in uw wankel kan u
een kansen.
MZ laagste prijzen