Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 6
Op het menu VE it — beden Ingrediënten He > uit weekmenu 2 Rode Prijzen geldig van É FE pn se X Zu" id Dun te eid bip Ees en — C 2 Fa a Ve ei x En ï pe 4 ES St |: 4 heise >) eo (Er) Bereid boerengehakt Varkensgehakt, ui, peterselie, 60€ kruiden, ” (Beenhouwerij) ” u 4,48 cr N fe 5O min #4 =” I nut e MT = emetjong = EP UE en peters eliesaus Jonge wortelen Ingrediënten (@ personen) in bosje 4 kabeljauwhaasjes (iepries) 1 teentje knoflook 2 bosjes jonge wortelen 250 g quinoa Herkomst: Spanje 1 onbehandelde sinaasappel (bio) 2 eetl. pompoenpitten 1,19 1 plantje platte peterselie 7 eetl. olijfolie 1 sjalot peper en zout Voorbereiding (ontdootijd + 20 min) = - Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog. - Schil de wortelen en verwijder het loof. Laat nog 2 cm van het groen aan de wortel ALES PEAT koken? Rasp de schil van 1/2 sinaasappel. Pers de sinaasappel. team \ Snipper de peterselie, de sjalot en het knoflook fijn en doe in een kom. Voeg de Vraag het aan ons GE pompoenpitten, de sinaasappelzeste en 5 eetl. dlijfolie toe en meng goed. Kruid met peper en zout. - Verwarm de oven voor op 180 °C. fa É > Bereiding 0 min) % 1_Schik de kabeljauwhaasjes in een ovenschaal en besprenkel met 2 eetl. oljfolie. Overgiet met = het sinaasappelsap en kruid met peper en zout. Zet + 20 min. in de voorverwarmde oven. > 2 Spoel intussen de quinoa in een fine zeef onder koud water en kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 5 Kook de wortelen + 10 min. in lichtgezouten water (of langer, afhankelijk van de dikte). Giet cf. Afwerking Verdeel de quinoa over de borden en schik er een kabeljauwhaasje op. Geef er de wortelen bij en lepel er de peterseliesaus over. FR 4 Cono Sur 'Bicicleta' Viognier Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) woken zi es D.O. Colchagua Valley Chili Energie 624kcal vezels 168 Vetten Kookteam 215g Ewilen 4108 058 colruyt.be/lekkerkoken Ename Tripel mn emt veen 568 Zout Og Blond abdijbier var) es 2168 facebook.com/ColruytLekkerkoken.EnCuisine eur en promoties in de andere, Steck kunnen de pin in a Coryn ne ae at Keen uy vertoon van uw Xa ae ke re groe vant in a Ge 22 ome ge prijzen in uw wankel kan u een kansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 6