Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

VE

it



beden

Ingrediënten

He

>

uit weekmenu 2

Rode Prijzen geldig van

É

FE

pn

se

X

Zu"

id

Dun

te

eid

bip

Ees

en



C

2

Fa

a

Ve

ei

x

En

ï

pe

4

ES

St

|:

4

heise

>)

eo

(Er)

Bereid boerengehakt

Varkensgehakt, ui, peterselie,

60€

kruiden,



(Beenhouwerij)



u

4,48 cr

N

fe

5O min

#4

=”

I

nut

e MT =

emetjong

=

EP UE

en peters

eliesaus

Jonge wortelen

Ingrediënten (@ personen)

in bosje

4 kabeljauwhaasjes (iepries)

1 teentje knoflook

2 bosjes jonge wortelen

250 g quinoa

Herkomst: Spanje

1 onbehandelde sinaasappel (bio)

2 eetl. pompoenpitten

1,19

1 plantje platte peterselie

7 eetl. olijfolie

1 sjalot

peper en zout

Voorbereiding (ontdootijd + 20 min)

=

-

Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.

-

Schil de wortelen en verwijder het loof. Laat nog 2 cm van het groen aan de wortel

ALES

PEAT koken?

Rasp de schil van 1/2 sinaasappel. Pers de sinaasappel.

team

\

Snipper de peterselie, de sjalot en het knoflook fijn en doe in een kom. Voeg de

Vraag

het aan ons GE

pompoenpitten, de sinaasappelzeste en 5 eetl. dlijfolie toe en meng goed. Kruid met peper

en zout.

-

Verwarm de oven voor op 180 °C.

fa

É

>

Bereiding 0 min)

%

1_Schik de kabeljauwhaasjes in een ovenschaal en besprenkel met 2 eetl. oljfolie. Overgiet met

=

het sinaasappelsap en kruid met peper en zout. Zet + 20 min. in de voorverwarmde oven.

>

2 Spoel intussen de quinoa in een fine zeef onder koud water en kook gaar in lichtgezouten

water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

5 Kook de wortelen + 10 min. in lichtgezouten water (of langer, afhankelijk van de dikte). Giet cf.

Afwerking

Verdeel de quinoa over de borden en schik er een kabeljauwhaasje op. Geef er de wortelen bij

en lepel er de peterseliesaus over.

FR

4

Cono Sur 'Bicicleta' Viognier

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

woken

zi

es

D.O. Colchagua Valley

Chili

Energie 624kcal vezels 168

Vetten

Kookteam

215g Ewilen 4108

058

colruyt.be/lekkerkoken

Ename Tripel

mn emt veen 568 Zout

Og

Blond abdijbier

var) es

2168

facebook.com/ColruytLekkerkoken.EnCuisine

eur

en promoties in de andere,

Steck kunnen de pin in a Coryn ne

ae at

Keen

uy

vertoon van uw Xa

ae ke re

groe vant in a

Ge 22 ome

ge prijzen in uw wankel kan u

een kansen.

MZ laagste prijzen