Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

AR: ham-kaas

€ pp.

| Gepan

eerde kipf

sterd

etjemet mo

35 min

5,

20e)

El PR a

Le

Ingrediënten @ personen)

4 gepaneerde kipfilets

500 g voorgekookte

Ze

ham-kaas (beenhouwerij)

krielaardappelen (versmarkt)

500 g grotchampignons

2 eetl. mosterd op traditionele

400 g fijne prinsessenbonen

wijze

1 bosje waterkers

5 eetl olijfolie

lu

zwarte peper molen)

zout

Voorbereiding (10 min)

>

= Snÿ de grotchampignons in 4 of in 6 naargelang de dikte.

- Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen.

- Snipper de ui fijn.

hets

Bereiding 25 min)

1 Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten

water. Giet af en spoel onder koud water.

2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de ui 1 min. Voeg de

champignons toe en bak 2 min. goudbruin op een hoog vuur.

5 Verhit 2 eetl olijfolie in een pan en bak de gepaneerde kipfilets

af

5 à 7 min. aan elke kant goudbruin op een matig vuur.

£

4 Voeg de krielaardappelen toe aan de pan met de kip en laat

5 min. meebakken.

5 Mengde prinsessenbonen en de mosterd onder de champignons

en kruid met peper en zout. Meng er net voor het serveren de

waterkers onder.

Afwerking

Snij de gepaneerde kipfilets in 2. Verdeel de groenten over

de borden en schik er de stukken kipfilet op. Geef er de

krielaardappelen bij

9

Montepulciano d'Abruzzo D.O.C.

E

Fantini Farnese

Abruzzo - Italië

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

en

Energie 568kcal Vezels 888

Martha Sexy Blond

ten

1948 Emile 4178

Sterk blond bier

(waarvan) verzadigde vetzuren 52.8 Zout

338

Koohydrten

ET:

(waarvan) uiers

828

Tip van Valérie

van het kookteam

Mosterd op traditionele wijze: pittige smaakmaker

11

EL

Gebruik hem om uw gerechten

extra pit te geven:

u

Lu

Di

De in aardappelpuree met vis



Pe in een roomsausje bij gevogelte,

varken of vis

ord

Pe in mayonaise op een broodje

met gekookte ham

P op een varkenshaasje of witte vis

om te bakken in de oven

euren Isar. me Maren.