Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 3
a AR: ham-kaas € pp. | Gepan eerde kipf sterd etjemet mo 35 min 5, 20e) El PR a Le Ingrediënten @ personen) 4 gepaneerde kipfilets 500 g voorgekookte Ze ham-kaas (beenhouwerij) krielaardappelen (versmarkt) 500 g grotchampignons 2 eetl. mosterd op traditionele 400 g fijne prinsessenbonen wijze 1 bosje waterkers 5 eetl olijfolie lu zwarte peper molen) zout Voorbereiding (10 min) > = Snÿ de grotchampignons in 4 of in 6 naargelang de dikte. - Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen. - Snipper de ui fijn. hets Bereiding 25 min) 1 Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. 2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de ui 1 min. Voeg de champignons toe en bak 2 min. goudbruin op een hoog vuur. 5 Verhit 2 eetl olijfolie in een pan en bak de gepaneerde kipfilets af 5 à 7 min. aan elke kant goudbruin op een matig vuur. £ 4 Voeg de krielaardappelen toe aan de pan met de kip en laat 5 min. meebakken. 5 Mengde prinsessenbonen en de mosterd onder de champignons en kruid met peper en zout. Meng er net voor het serveren de waterkers onder. Afwerking Snij de gepaneerde kipfilets in 2. Verdeel de groenten over de borden en schik er de stukken kipfilet op. Geef er de krielaardappelen bij 9 Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. E Fantini Farnese Abruzzo - Italië Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) en Energie 568kcal Vezels 888 Martha Sexy Blond ten 1948 Emile 4178 Sterk blond bier (waarvan) verzadigde vetzuren 52.8 Zout 338 Koohydrten ET: (waarvan) uiers 828 Tip van Valérie van het kookteam Mosterd op traditionele wijze: pittige smaakmaker 11 EL Gebruik hem om uw gerechten extra pit te geven: u Lu Di De in aardappelpuree met vis dé Pe in een roomsausje bij gevogelte, varken of vis ord Pe in mayonaise op een broodje met gekookte ham P op een varkenshaasje of witte vis om te bakken in de oven euren Isar. me Maren.
Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 3