Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
AR: ham-kaas
€ pp.
| Gepan
eerde kipf
sterd
etjemet mo
35 min
5,
20e)
El PR a
Le
Ingrediënten @ personen)
4 gepaneerde kipfilets
500 g voorgekookte
Ze
ham-kaas (beenhouwerij)
krielaardappelen (versmarkt)
500 g grotchampignons
2 eetl. mosterd op traditionele
400 g fijne prinsessenbonen
wijze
1 bosje waterkers
5 eetl olijfolie
lu
zwarte peper molen)
zout
Voorbereiding (10 min)
>
= Snÿ de grotchampignons in 4 of in 6 naargelang de dikte.
- Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen.
- Snipper de ui fijn.
hets
Bereiding 25 min)
1 Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten
water. Giet af en spoel onder koud water.
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de ui 1 min. Voeg de
champignons toe en bak 2 min. goudbruin op een hoog vuur.
5 Verhit 2 eetl olijfolie in een pan en bak de gepaneerde kipfilets
af
5 à 7 min. aan elke kant goudbruin op een matig vuur.
£
4 Voeg de krielaardappelen toe aan de pan met de kip en laat
5 min. meebakken.
5 Mengde prinsessenbonen en de mosterd onder de champignons
en kruid met peper en zout. Meng er net voor het serveren de
waterkers onder.
Afwerking
Snij de gepaneerde kipfilets in 2. Verdeel de groenten over
de borden en schik er de stukken kipfilet op. Geef er de
krielaardappelen bij
9
Montepulciano d'Abruzzo D.O.C.
E
Fantini Farnese
Abruzzo - Italië
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
en
Energie 568kcal Vezels 888
Martha Sexy Blond
ten
1948 Emile 4178
Sterk blond bier
(waarvan) verzadigde vetzuren 52.8 Zout
338
Koohydrten
ET:
(waarvan) uiers
828
Tip van Valérie
van het kookteam
Mosterd op traditionele wijze: pittige smaakmaker
11
EL
Gebruik hem om uw gerechten
extra pit te geven:
u
Lu
Di
De in aardappelpuree met vis
dé
Pe in een roomsausje bij gevogelte,
varken of vis
ord
Pe in mayonaise op een broodje
met gekookte ham
P op een varkenshaasje of witte vis
om te bakken in de oven
euren Isar. me Maren.