Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
sel CL
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
NS
8
waarmee u tijd bespaart.
we AUG
AU
LE
RN
go
Epo.
25 min
30 min,
50e
2,
ee.
me
Sa,
El
Ei
Pr
de
vr;
En
he
ed
%
Ir
nn
i
|
„
A:
[2
de
4
6)
eme
SE
ehakt
tboereng
eN
Cannel
TELUS
enten
Ä
KE
PO LU be
(& personen)
=
600 g bereid boerengehakt
100 g geraspte kaas voor gratin
Beenhouwerij)
3 eetl. boter
300 g erwten extra fijn (diepvries)
16 cannelloni
400 g spinazie
£
Tui
3 eetl. bloem
zn
Pd
1 eetl. olijfolie
<<
2 teentjes knoflook
nootmuskaat
2
7 dl melk
peper en zout
>
G min)
2
Snipper de ui en het knoflook fijn.
We
(20 min. +30 min. in de over)
Verwarm de oven voor op 180 °C.
a
Vul de cannelloni met het boerengehakt en schik ze naast elkaar in een
ovenschaal.
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook 1 min.
Doe er de spinazie bij en laat 3 à 5 min. slinken. Meng er de diepgevroren
erwten onder en kruid met peper en zout. Lepel over de cannelloni.
Smelt de boter in de kookpot van de groenten en meng er de bloem
SNS
Ne
onder. Laat even drogen. Doe er de melk beetje bij beetje en al roerend
En
bij, tot u een lichtgebonden saus hebt. Kruid met de nootmuskaat, peper
a
en zout.
NEE
==
Giet de saus over de cannelloni en bestrooi met de geraspte kaas. Zet
NS
+ 30 min. in de voorverwarmde oven.
Dance
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Les Hauts de Montauriol
AO.P. Fronton
Veten
Energie 832kal Vezds 528
4578 Eten 32,78
288
ANS
Maredsous Blond
(waarvan) verzadigde vetzuren 22g Zout
aan)
en
Bag
Blond abdijbier
(waarvan) uiers
1588
rs
Geldig van 14/4 te.m. 20/4/2021.
sk Met A XTRA .