Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Colruyt Folder 06.10.2021

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 7

etscampi’sen Tagliatelle LU ‚echamelsaus mt CL LL En De, Ingrediënten (@ personen) = 500 g kleine, gepelde rauwe 4 eetl. boter # = scampi's (diepvries) 250 g tagliatelle 500 g broccolimix (diepwie:) 4 eetl. bloem 2 eetl. arachideolie 1/2 wittekool 1 plantje platte peterselie viskruiden et 6 dl melk peper en zout « 35 min 2 voorbereiding (ontdooid + 10 min) +? Laat de scampi's volledig ontdooien. Meng de arachideolie met € pp. 2 eetl viskruiden en roer er de scampi's onder. Laat marineren in de koelkast. af 3, 20€ Laat de broccolimix oppervlakkig ontdooien. he Snij de wittekool in fijne repen. FL; ke Snij de peterselie grof. EN Bereiding (25 min) 1 Kook de wittekool samen met de tagliatelle + 11 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 6 min. de broccolimix toe. Giet af he ER en hou warm. % 2 Smelt intussen de boter in een steelpan en voeg de bloem toe. Laat 4 N even drogen op het vuur. Voeg beetje bij beetje de koude melk toe en à. LN 4 blijf roeren tot u een witte saus krijgt. Kruid met peper, zouten nog wat Nr viskruiden naar smaak. 5 Meng de saus onder de groenten en de pasta. Kruid met peper, zout 2 en eventueel nog wat viskruiden. Si 4 Verhit een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof en bak de scampi's kort goudbruin. TA Afwerking Ki ig | Verdeel de pasta over de borden, schik er enkele scampi's op en el k werk af met de peterselie. Serveer de overige scampi's in een apart kommetje. 2 9 Aigle Noir Chardonnay voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) GP. Pays d'Oc 677keal Vezels Gérard Bertrand Velten, Energie 1148 235g Ewtlen 404g 42 Lefort Tripel (waarvan) verzadigde vetzuren 120g Zout 118 il Sterk blond bier Koohydrten Gag (waarvan) suites 1848 F Tip van Laura van het kookteam kool LA Wat met het restje wittekool? e zoetzure Probeer dez Breng 3 dl appelazijn, 150 g suiker, 1 eetl. zouten 1 koffiel. kerriepoeder aan de kook. Voeg eventueel extra smaakmakers toe zoals ras el hanout, jeneverbessen, kruidnagel, steranijs … Giet het mengsel over 1/4 wittekool in flinterdunne reepjes, tot die helemaal De onderstaan. Dek af en laat zo afkoelen. Schep in een gesteriliseerde glazen bokaal met deksel en zet 12 u. in de 4 © koelkast. De zoetzure kool is 3 à 4 dagen houdbaar. ES IN hi À 8 + Nog meer tips en recepten met wittekool? Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 7