Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Colruyt Folder 06.10.2021

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 3

[210190072 tournedos me atje n witloofsla A (EN champi gnonsaus a 25 min. 5, 90€ Ingrediänten (personen) 4 tournedos (beenhouwerij) 1 teentje knoflook à) 250 g oesterzwammen 250 g extra lichte room 200 g champignonmix met 3 eetl. boter kruiden 800 g verse frieten (versmark) AA à 140 g slamix Trio (rucola, veldsia, 20 g walnootpitten BP 205 De rode biel) 1 eetl. vloeiende bloem 2 stronken witloof 4 eetl. honing-mosterdvinaigrette 1 peer (conference) peper en zout 1 sjalot Voorbereiding (10 min) | = Snipper de sjalot en het knoflook fijn. 2 Fis: - Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest in fijne repen. Snij de ongeschilde peer in fijne reepjes. TAS = Scheur de oesterzwammen in reepjes. N 7 2 Bere ng (15 min) 7 nen} 1 Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en stoof de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg de champignons met kruiden en de 4 Pe oesterzwammen toe en bak 4 à 5 min. goudbruin op een hoog vuur. Gd 2 Bestrooi met de bloem en bak 1 min. mee. Voeg de room toe en laat even al roerend indikken. Kruid met peper en zout. h Zij 3 Smelt intussen 2 eetl. boter in een braadpan en bak de tournedos Aus aan beide kanten goudbruin op een hoog vuur. Zet het vuur lager en bak 8 zi het vlees verder naar smaak. Kruid met peper en zout. u 4 Bak de frietjes goudbruin (instructies: zie verpakking). + 5 Meng het witloof en de peer onder de slamix. Werk af met de “2 N walnootpitten. Zi ef Afwerking x 5, is Serveer de frietjes met de tournedos, de champignonsaus en het slaatje. a. IR Geef er de vinaigrette bi. SR Château Roc de Canon Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) Re AO.P. Fronsac Energie T9kal veels 1058 Postel Dubbel Vetten 3548 Ewiten 5218 (taanar) veradigde veturen 127 Zout 078 Donker abdijbier Koohydrten 3778 (vaanvan) suikers 1108 Le WE Tip van Laura van het kookteam Week van de steak-friet ECO Maakeens PNL Deze week zet VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- & Visserjmarketing) de Belgische klassieker steak-friet in de kijker. Wist je dat je ook frietjes van groenten kan maken? Gebruik daarvoor harde, stevige groenten, zoals pompoen, wortel, knolselder, pastinaak of zoete As #Æ id aardappel. Schil de groente, snij in frietjes en meng er olie en [IL kruiden naar smaak onder. Bak goudbruin in de voorverwarmde oven, op 180 à 200 °C. Of bak ze ín de friteuse op max. 150 °C en laat uitlekken en afkoelen. Bak daama nog een keer op 180 °C tot ze goudbruin zijn. Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we voer samen bij aan een beter u, stap voor stap. X hs groven arora se oen,

Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 3