Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 2
Op het menu en: Ÿ dudes Ingrediënten uit weekmenu 1 er À ne nn Rode Prijzen geldig van md nn: wi ee Des MSC « ALTIJD Mi Boni Selection IM en € pp. dy LEKKER 35 min 40e) kabeljauwhaasje we 3, 1stuk #275 g Graatloos. Wilde vis. Herma noordoogtljkdeel ncroquewrap Kervelsoep © NG appel A Art biet Ingrediënten (@ personen) Sem" 21,95 ene 2 preien Voor de croquewrap: 100 g jonge slascheuten (groene en rode sk) 250 g voorgekookte rode bieten 5 bosjes kervel 1 aardappel 1 appel Gonagold) Lui 150 g verse geitenkaas 8 wraps 1 teentje knoflook 4 koffiel. pompoenpitten 2 eetl, olijfolie 8 koffiel. vloeibare honing Kervel 2 blokjes kippenbouillon peper en zout TUERLI per stuk Herkomst: België. Voorbereiding (omi) - Snij de ui en het knoflook fijn. Fn - Verwijder het groen van de preien. Snij het wit in de lengte in 2 en daarna in halvemaantjes. 5 - Schilde aardappel en snij in blokjes van + 1 cm Gr - Snij de ongeschilde appel in fijne partjes er 1,49: - Sri de rode bieten in fijne schifjes. - Hou enkele mocie takjes kervel apart voor de afwerking en hak de rest fin | Bereiding (25 min) 1 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook 1 min. Voeg de prei en de aardappelblokjes toe. Stoof 4 à 5 min. al roerend. 2 Voeg 1,5 L water en de bouillonblokjes toe. Laat 20 min. afgedekt pruttelen. Vind meteen een recept 3 Leg intussen de wraps open en snij elke wrap door vanaf het midden tot onderaan. Beleg de linkerbovenhoek van de wrap met geitenkaas, de rechterbovenhoek met rode biet en rechtsonder naar wens! met appelschijfjes, honing en pompoenpitten. Linksonder legt u niets. « Vouw de wraps tot een pakketje: vouw het lege stukje linksonder over de geitenkaas, vouw dan » Met de volgende icoontjes ziet u in één naar rechts over de rode biet en tot slot over de appel. 5 Mix de soep fijn. Voeg de kervel toe en laat nog 2 min. onafgedekt mee garen. Mix nog een oogopslag over welk soort gerecht het gaat: keer heel kort. Kruid met peper en zout. 5 Bak de wraps krokant in de pan of in een griltoestel Afwerking OG! Verdeel de soep over kommetjes en werk af met de takjes kervel. Serveer met de croquewrap en wat jonge slascheuten. Vlees Gevogelte Vis P- Nog rode bieten over? Snij in blokjes en breng op smaak met olijfolie, peper, zout, witte balsamicoazijn en eventueel wat honing en appelblokjes. Meng onder wat sla voor een » De bereidingstijd splitsen we zo op: lekkere lunch! Gardian 'Grande Réserve! Aantal minuten Eventuele Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) werk (snijden, oventijd —_ Chardonnay-Sauvignon-Vermentino Energie 106kcal vezels 188 bakken, koken ...) L Côtes de Béziers Vetten 2198 Ellen 209g Estaminet Refined Lager mn ende vetzuren 65g Zout 428 Pils 1058 var) es 3198 Omdatwe atijdr zijn dan in deze ol x De tort ren op. ue en promoties in de andere | vertoon van uw Xa groe vant in a Steck kunnen de pin in a Coryn ne ze prijzen in uw winkel kan um Winkelbezockradplegen vi de RC de deren 345 2 545). and glu geen dansen MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 2