Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Colruyt Folder 06.10.2021

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 6

Op het menu lau Ingrediënten PD r uit weekmenu 2 | À Rode Prijzen geldig van M © 4 [1 VER I f > | En 4 à > Wik 3 x + fi Boni Selection Veggie gemarineerde tempé 13,43 €kg in blokjes 175 g 2,35€ ALTIJD en LEKKER 35 min 2,10€ © af riesaus in in kokos- -ker Kipfileti worteltjes CAS rwtjes en Ingrediënten (@ personen) 600 g borstfilet van braadkip (beenhouwerij) 2 dl kokosmelk 800 g erwten en jonge wortelen (depvris) 4 eetl. olijfolie tn 1 appel Gonagolé) 1 blokje kippenbouillon 1/2 imoen 2 koffiel. kerriepoeder 3 sjalotten Kippenkruiden Halve borstfilet van braadkip 250 g rijst peper en zout 1 koffiel. vloeibare honing Voorbereiding ntdoottijd + 10 min) 7,18 en - Laat de erwten en de jonge wortelen oppervlakkig ontdooien. - Snipper de sjalotten fi - Schil de appel en snij fijne blokjes. - Pers de halve limoen. D ( ekker Nóg makkelijker Bereiding @5 min) [Sy boodschappen voorbereiden 1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kleine stoofpot en stoof 2/5 van de sjalotten 1 min. Voeg de appelblokjes toe en laat 2 à 3 min. stoven. Stel uw boodschappenlijstje in 1 klik samen 2 Voeg het kerriepoeder, de kokosmelk en het limoensap toe aan de appel en de sjalot en verkruimel er 1/2 blokje kippenbouillon over. Laat 10 à 15 min. afgedekt pruttelen. Roer regelmatig. Nieuw op onze website: Mix fijn en voeg eventueel een klein beetje water toe als de saus te dik is. Kruid met peper. 5 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot (het liefst met dikke bode) en stoof de rest » hoeveelheden 4 Quinoa Caprese melkerstomalen van de sjalotten 1 min. Voeg de erwten en wortelen, 5 dl water en de honing toe. Verkruimel er veranderen vanzelf als u het aantal 1/2 blokje kippenbouillon over. Laat 5 min. afgedekt garen en roer regelmatig. Kruid met peper en zout. personen aanpast 4 Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 5 Kruid de kipfilets met peper, zout en kippenkruiden naar smaak. Verhit 2 eetl. olijfolie in een » voeg alle ingrediënten VE braadpan en bak de kipfilets 5 min. aan elke kant goudbruin. van een recept in 1 klik toe aan uw Afwerking boodschappenlijstje Verdeel de kip en de rijst over de borden. Overgiet met de kerriesaus en geef er de gestoofde » sorteer uw enwten met wortelen bij boodschappenlijstje Hérésie volgens de indeling AOP. Corbières Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) van uw winkel in de Energie 105 kcal Vezek 138 Gérard Bertrand Vetten 288 Ewiten 4938 MyColruyt-app Cristal Alken mn ende vetzuren 96g Zout 168 Pils 7168 var) es eg Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken 2in ann de ok ‘Omdat we atijd mend op de prijzen en promoties in de andere | vertoon van uw Xa groe vant in a Steck kunnen de pin in a Coryn ne ge prijzen in uw wankel kan u zoek raadplegen via de ae He we uy ae ke re dts Tome ugeen kansen. MZ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 6