Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

lau

Ingrediënten

PD

r

uit weekmenu 2

|

À

Rode Prijzen geldig van

M

©

4

[1

VER

I

f

>

|

En

4 à

>

Wik

3

x +

fi

Boni Selection

Veggie gemarineerde tempé

13,43 €kg

in blokjes 175 g

2,35€

ALTIJD

en

LEKKER

35 min

2,10€

©

af

riesaus

in

in kokos- -ker

Kipfileti

worteltjes

CAS

rwtjes en

Ingrediënten (@ personen)

600 g borstfilet van braadkip (beenhouwerij)

2 dl kokosmelk

800 g erwten en jonge wortelen (depvris)

4 eetl. olijfolie

tn

1 appel Gonagolé)

1 blokje kippenbouillon

1/2 imoen

2 koffiel. kerriepoeder

3 sjalotten

Kippenkruiden

Halve borstfilet van braadkip

250 g rijst

peper en zout

1 koffiel. vloeibare honing

Voorbereiding ntdoottijd + 10 min)

7,18 en

- Laat de erwten en de jonge wortelen oppervlakkig ontdooien.

- Snipper de sjalotten fi

- Schil de appel en snij

fijne blokjes.

- Pers de halve limoen.

D

(

ekker

Nóg makkelijker

Bereiding @5 min)

[Sy boodschappen voorbereiden

1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kleine stoofpot en stoof 2/5 van de sjalotten 1 min. Voeg de

appelblokjes toe en laat 2 à 3 min. stoven.

Stel uw boodschappenlijstje in 1 klik samen

2 Voeg het kerriepoeder, de kokosmelk en het limoensap toe aan de appel en de sjalot en

verkruimel er 1/2 blokje kippenbouillon over. Laat 10 à 15 min. afgedekt pruttelen. Roer regelmatig.

Nieuw op onze website:

Mix fijn en voeg eventueel een klein beetje water toe als de saus te dik is. Kruid met peper.

5 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot (het liefst met dikke bode) en stoof de rest

» hoeveelheden

4 Quinoa Caprese melkerstomalen

van de sjalotten 1 min. Voeg de erwten en wortelen, 5 dl water en de honing toe. Verkruimel er

veranderen vanzelf

als u het aantal

1/2 blokje kippenbouillon over. Laat 5 min. afgedekt garen en roer regelmatig. Kruid met peper en

zout.

personen aanpast

4 Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

5 Kruid de kipfilets met peper, zout en kippenkruiden naar smaak. Verhit 2 eetl. olijfolie in een

» voeg alle ingrediënten

VE

braadpan en bak de kipfilets 5 min. aan elke kant goudbruin.

van een recept in

1 klik toe aan uw

Afwerking

boodschappenlijstje

Verdeel de kip en de rijst over de borden. Overgiet met de kerriesaus en geef er de gestoofde

» sorteer uw

enwten met wortelen bij

boodschappenlijstje

Hérésie

volgens de indeling

AOP. Corbières

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

van uw winkel in de

Energie 105 kcal Vezek 138

Gérard Bertrand

Vetten

288 Ewiten 4938

MyColruyt-app

Cristal Alken

mn ende vetzuren 96g Zout

168

Pils

7168

var) es

eg

Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken

2in ann de ok

‘Omdat we atijd

mend

op de prijzen en promoties in de andere |

vertoon van uw Xa

groe vant in a

Steck kunnen de pin in a Coryn ne

ge prijzen in uw wankel kan u

zoek raadplegen via de

ae He

we

uy

ae ke re

dts Tome

ugeen kansen.

MZ laagste prijzen