Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 1


Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Colruyt Folder 06.10.2021

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 1

Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat 7 voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Koken / sil Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. MTS Le 8: Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. ne en Wi EE ® u | €) NL ib € wt 1} 4 Z + RN Epp 45 min 20e) pen 4, ß bi Kabeljau whaas) 7 puree et pastinaak MU LEA (@ personen) 500 g kabeljauwhaasje (versmark) 2 eetl. boter 6 dl melk 600 g pastinaak 5 preien 2 eetl. vloeiende bloem 1 bosje waterkers 1 blokje visbouillon 600 g aardappelen nootmuskaat 1 sjalot peper en zout (5 min) \ Schil de aardappelen en de pastinaken en snij in grove stukken. \ Verwijder het groen van de preien. Snij het wit in de lengte in 2 en snij Ä in fine halvemaantjes. N ‘ Fan) Snipper de sjalot fijn. Verwijder de harde steeltjes van de waterkers. fi (GO min) # Kook de aardappelen en de pastinaak 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Plet samen met 2 dl melk tot een puree en kruid met peper, zout en nootmuskaat. 7 N Smelt intussen de boter in een pan met antiaanbaklaag en stoof de #0 22 sjalot en de prei 5 à 8 min. Bestrooi met de bloem en laat even al roerend drogen op het vuur. Giet er 4 dl melk beetje bij beetje en al roerend bij en laat indikken tot een saus. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook in een kookpot. Voeg een flinke snuif zout en peper toe en verkruimel er het bouillonblokje u over. Zet het vuur af en laat de kabeljauw 10 min. afgedekt garen in de hete bouillon. Schep met een schuimspaan uit de kookpot en laat een os beetje uitlekken. he Verdeel de vis over de borden en overgiet met wat preisaus. Werk af met É wat waterkers en serveer met de pastinaakpuree. Hardy's 'Nottage Hill" Chardonnay Australië À D Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Postel Tri Energie A85kcal Vezds 1158 Blond abdijbier Veten Tag Emiten 3478 (waarvan) verzadigde vetzuren 68g Zout 178 K en 5506 (waarvan) uiers 1958 Geldig van 6/10 te.m. 12/10/2021. sk Met A XTRA . Ons vakmanschap drink je met verstand.

Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 1