Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Colruyt Folder 05.05.2021

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 7

aterkerspure® ONE Cordo n bleu metw le bloemkoo! 45 min 2,954 en PULLS = = Ingrediënten (@ personen) 2 eetl. boter 4 cordon bleus (beenhouwerij) 1 bloemkool 1 eidooier 1 bosje waterkers eetl olijfolie Er 3 lente-uitjes nootmuskaat 1 kg aardappelen zwarte peper (malen) ER 1 dl extra lichte room zout he Voorbereiding 0 min) 2 Schil de aardappelen en snij in stukken. - Snij de bloemkool in roosjes. - Pluk de blaadjes van de waterkers. « Snipper de lente-uitjes fijn. Bei 8 (25 min) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. 2 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. sed in 5 Verdeel intussen de bloemkool over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout. Meng alles goed door elkaar en zet 15 min. in de voorverwarmde oven. 4 Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de a cordon bleus 4 min. aan elke kant. es 5 Stamp de aardappelen fijn en meng er de room, de eidooier en PE 1 eetl. boter onder. Kruid met nootmuskaat, zwarte peper en zout. En. Meng er de helft van de waterkers onder. à SE 6 Haal de bloemkool uit de oven en meng er de lente-ui onder. A Fe % Afwerking Verdeel de puree over de borden, maak een kuiltje en schep er de bloemkool bovenop. Bestrooi met de rest van de waterkers en serveer met de cordon bleus. Cap d'Agde Terret Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) 1.G.P. Côtes de Thau sue Vetten Energie. él8kal Vezels 1088 LeFort Tripel 2578 Ewilen 4388 308 Sterk blond bier (waanan) verzadigdevetzuren 1468 Zout Koohydraten 4728 Gaanar) suiers 978 2 Tip van Sophie van het kookteam Nog lente-uitjes over? deaal om pimpen een omelet te er Verdeel ringetjes lente-ui, dunne schijfies radijs A en wat sojascheuten over een omelet. Rol strak op en steek vast met een prikker. ke; = ET ” = Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we voor samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. stap

Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 7