Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
aterkerspure®
ONE
Cordo
n bleu metw
le bloemkoo!
45 min
2,954
en
PULLS
=
=
Ingrediënten (@ personen)
2 eetl. boter
4 cordon bleus (beenhouwerij)
1 bloemkool
1 eidooier
1 bosje waterkers
eetl olijfolie
Er
3 lente-uitjes
nootmuskaat
1 kg aardappelen
zwarte peper (malen)
ER
1 dl extra lichte room
zout
he
Voorbereiding 0 min)
2
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de bloemkool in roosjes.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers.
«
Snipper de lente-uitjes fijn.
Bei
8 (25 min)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
2 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
sed
in
5 Verdeel intussen de bloemkool over een bakplaat met bakpapier.
Besprenkel met de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout. Meng
alles goed door elkaar en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
4 Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de
a
cordon bleus 4 min. aan elke kant.
es
5 Stamp de aardappelen fijn en meng er de room, de eidooier en
PE
1 eetl. boter onder. Kruid met nootmuskaat, zwarte peper en zout.
En.
Meng er de helft van de waterkers onder.
à
SE
6 Haal de bloemkool uit de oven en meng er de lente-ui onder.
A
Fe
%
Afwerking
Verdeel de puree over de borden, maak een kuiltje en schep er
de bloemkool bovenop. Bestrooi met de rest van de waterkers en
serveer met de cordon bleus.
Cap d'Agde Terret
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
1.G.P. Côtes de Thau
sue
Vetten
Energie. él8kal Vezels 1088
LeFort Tripel
2578 Ewilen 4388
308
Sterk blond bier
(waanan) verzadigdevetzuren 1468 Zout
Koohydraten
4728
Gaanar) suiers
978
2
Tip van Sophie
van het kookteam
Nog lente-uitjes over?
deaal om
pimpen
een omelet te
er
Verdeel ringetjes lente-ui, dunne schijfies radijs
A
en wat sojascheuten over een omelet. Rol
strak op en steek vast met een prikker.
ke;
=
ET
”
=
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we
voor
samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.
stap