Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

aterkerspure®

ONE

Cordo

n bleu metw

le bloemkoo!

45 min

2,954

en

PULLS

=

=

Ingrediënten (@ personen)

2 eetl. boter

4 cordon bleus (beenhouwerij)

1 bloemkool

1 eidooier

1 bosje waterkers

eetl olijfolie

Er

3 lente-uitjes

nootmuskaat

1 kg aardappelen

zwarte peper (malen)

ER

1 dl extra lichte room

zout

he

Voorbereiding 0 min)

2

Schil de aardappelen en snij in stukken.

-

Snij de bloemkool in roosjes.

-

Pluk de blaadjes van de waterkers.

«

Snipper de lente-uitjes fijn.

Bei

8 (25 min)

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

2 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

sed

in

5 Verdeel intussen de bloemkool over een bakplaat met bakpapier.

Besprenkel met de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout. Meng

alles goed door elkaar en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

4 Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de

a

cordon bleus 4 min. aan elke kant.

es

5 Stamp de aardappelen fijn en meng er de room, de eidooier en

PE

1 eetl. boter onder. Kruid met nootmuskaat, zwarte peper en zout.

En.

Meng er de helft van de waterkers onder.

à

SE

6 Haal de bloemkool uit de oven en meng er de lente-ui onder.

A

Fe

%

Afwerking

Verdeel de puree over de borden, maak een kuiltje en schep er

de bloemkool bovenop. Bestrooi met de rest van de waterkers en

serveer met de cordon bleus.

Cap d'Agde Terret

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

1.G.P. Côtes de Thau

sue

Vetten

Energie. él8kal Vezels 1088

LeFort Tripel

2578 Ewilen 4388

308

Sterk blond bier

(waanan) verzadigdevetzuren 1468 Zout

Koohydraten

4728

Gaanar) suiers

978

2

Tip van Sophie

van het kookteam

Nog lente-uitjes over?

deaal om

pimpen

een omelet te

er

Verdeel ringetjes lente-ui, dunne schijfies radijs

A

en wat sojascheuten over een omelet. Rol

strak op en steek vast met een prikker.

ke;

=

ET



=

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we

voor

samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.

stap