Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
EA
Le
fes
A
||] Ai M
MA) Mi
N
1
&
fi
5,
é
sud
|
us
4
EN
2
A
Ingrediënten
|
Pr
{el
1
AA
uit weekmenu 1.
=
ä
u
ya
Rode Prijzen geldig van
>
Ro
Ca
FA
%
si
à
NE
à
1
LE
id
E
Un
Boni Selection
à
=
fine prinsessenbonen
400
SABE/Kg
3
Herkomst Marokko/Kenia.
Versmarkt
€ pp.
2,19:
55€
steak met
35 min.
5,
Tagliat
an peper
pesto
sa en pasta
zuiderse sal
ges
Ingrediënten (@ personen)
600 g pepersteak (beenhouwerij)
1 eetl. boter
2 courgettes
250 g volkorenspaghetti
er
12 kerstomaatjes in tros
1 eetl. kappertjes (bokaal)
50 g rucola
2 eetl. pesto siciliano met ricotta (bokaal)
1 eetl. limoensap
1 eetl. olijfolie
1 plantje basilicum
1 eetl. ahornsiroop
Pepersteak
4 eetl. halfgedroogde kerstomaten in olie
1 eetl. balsamicoazijn
Gersmak)
zwarte peper (malen)
13,50 ene
2 eetl. ontpitte zwarte olijven (versmarkt)
zout
30 g parmezaan (lok)
Voorbereiding (15 min)
‘
Maak slierten van de courgettes met een spiraalsnijder of dunschiller. Meng er het limoensap
en de olijfolie onder in een ovenschaal. Kruid met peper en zout.
Rasp de parmezaan.
‘
Snij de olijven in ringetjes.
Pluk het basilicum en snipper 3/4 fijn.
Onze weekmenu's: volop
‘
Verwarm de oven voor op 180 °C.
variatie!
Bereiding 0 min)
1 Leg de kerstomaatjes naast de courgetteslierten in de ovenschaal en zet 10 min. in de
voorverwarmde oven.
Het kookteam zorgt bij het samenstellen van
2 Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
de menu's voor evenwichtige en gevarieerde
3 Smelt de boter in een pan en bak de pepersteaks + 3 min. aan elke kant. Kruid met zout. Haal
recepten. Zo vindt u in elk menu:
van het vuur en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie.
4. Meak een salsa: meng de uitgelekte kappertjes met de olijven, de halfgedroogde tomaten, de
balsamicoazijn, de ahornsiroop en het fijngesnipperde basilicum. Kruid met peper en zout.
» afwisseling van vlees, vis, gevogelte en
veggie
5 Meng de pesto met de pasta en de courgetteslierten. Voeg de kerstomaatjes toe aan de salsa.
» verschillende bereidingswijzen
Afwerking
Verdeel de rucola over de borden. Snij het vlees in sneetjes en leg het op de rucola. Schep de
Gtoofpotjes, ovengerechten, wokgerechten …)
» variatie in de bron van koolhydraten
salsa erover. Schik er de pasta met courgette naast: maak er torentjes van met een vork. Bestrooi
met de parmezaan en de blaadjes basilicum.
(tijst, pasta, aardappelen …)
Chevalier Noël
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlt)
Energie
5I5kal Verels
828
AO.P. Bordeaux Supérieur
Vetten
1758 Eintten 4968
LeFort
(vanen) verzadigdevetzuren 588 Zout
158
Koohydraten
5078
Sterk donker bier
(vaanan) suikers
1098
dat we altijd re
ger
ren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uwstreel
in uw Cokuyt-winkelnög
zijn dan in deze lol
ie
x, De Korn
rtoon van uw Xtrapp of kaart komen daar
tumen de prize
e prijzen in uw winkel kan
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytbe of bij onze Klantendienst
EIER om
ugéenkansen.
MZ laagste prijzen