Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Colruyt Folder 05.05.2021

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 2

Op het menu EA Le fes A ||] Ai M MA) Mi N 1 & fi 5, é sud | us 4 EN 2 A Ingrediënten | Pr {el 1 AA uit weekmenu 1. = ä u ya Rode Prijzen geldig van > Ro Ca FA % si à NE à 1 LE id E Un Boni Selection à = fine prinsessenbonen 400 SABE/Kg 3 Herkomst Marokko/Kenia. Versmarkt € pp. 2,19: 55€ steak met 35 min. 5, Tagliat an peper pesto sa en pasta zuiderse sal ges Ingrediënten (@ personen) 600 g pepersteak (beenhouwerij) 1 eetl. boter 2 courgettes 250 g volkorenspaghetti er 12 kerstomaatjes in tros 1 eetl. kappertjes (bokaal) 50 g rucola 2 eetl. pesto siciliano met ricotta (bokaal) 1 eetl. limoensap 1 eetl. olijfolie 1 plantje basilicum 1 eetl. ahornsiroop Pepersteak 4 eetl. halfgedroogde kerstomaten in olie 1 eetl. balsamicoazijn Gersmak) zwarte peper (malen) 13,50 ene 2 eetl. ontpitte zwarte olijven (versmarkt) zout 30 g parmezaan (lok) Voorbereiding (15 min) ‘ Maak slierten van de courgettes met een spiraalsnijder of dunschiller. Meng er het limoensap en de olijfolie onder in een ovenschaal. Kruid met peper en zout. Rasp de parmezaan. ‘ Snij de olijven in ringetjes. Pluk het basilicum en snipper 3/4 fijn. Onze weekmenu's: volop ‘ Verwarm de oven voor op 180 °C. variatie! Bereiding 0 min) 1 Leg de kerstomaatjes naast de courgetteslierten in de ovenschaal en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Het kookteam zorgt bij het samenstellen van 2 Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. de menu's voor evenwichtige en gevarieerde 3 Smelt de boter in een pan en bak de pepersteaks + 3 min. aan elke kant. Kruid met zout. Haal recepten. Zo vindt u in elk menu: van het vuur en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie. 4. Meak een salsa: meng de uitgelekte kappertjes met de olijven, de halfgedroogde tomaten, de balsamicoazijn, de ahornsiroop en het fijngesnipperde basilicum. Kruid met peper en zout. » afwisseling van vlees, vis, gevogelte en veggie 5 Meng de pesto met de pasta en de courgetteslierten. Voeg de kerstomaatjes toe aan de salsa. » verschillende bereidingswijzen Afwerking Verdeel de rucola over de borden. Snij het vlees in sneetjes en leg het op de rucola. Schep de Gtoofpotjes, ovengerechten, wokgerechten …) » variatie in de bron van koolhydraten salsa erover. Schik er de pasta met courgette naast: maak er torentjes van met een vork. Bestrooi met de parmezaan en de blaadjes basilicum. (tijst, pasta, aardappelen …) Chevalier Noël Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlt) Energie 5I5kal Verels 828 AO.P. Bordeaux Supérieur Vetten 1758 Eintten 4968 LeFort (vanen) verzadigdevetzuren 588 Zout 158 Koohydraten 5078 Sterk donker bier (vaanan) suikers 1098 dat we altijd re ger ren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uwstreel in uw Cokuyt-winkelnög zijn dan in deze lol ie x, De Korn rtoon van uw Xtrapp of kaart komen daar tumen de prize e prijzen in uw winkel kan LE wnlelbezoek raadplegen via de co app, op colruytbe of bij onze Klantendienst EIER om ugéenkansen. MZ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 2