Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

EA

Le

fes

A

||] Ai M

MA) Mi

N

1

&

fi

5,

é

sud

|

us

4

EN

2

A

Ingrediënten

|

Pr

{el

1

AA

uit weekmenu 1.

=

ä

u

ya

Rode Prijzen geldig van

>

Ro

Ca

FA

%

si

à

NE

à

1

LE

id

E

Un

Boni Selection

à

=

fine prinsessenbonen

400

SABE/Kg

3

Herkomst Marokko/Kenia.

Versmarkt

€ pp.

2,19:

55€

steak met

35 min.

5,

Tagliat

an peper

pesto

sa en pasta

zuiderse sal

ges

Ingrediënten (@ personen)

600 g pepersteak (beenhouwerij)

1 eetl. boter

2 courgettes

250 g volkorenspaghetti

er

12 kerstomaatjes in tros

1 eetl. kappertjes (bokaal)

50 g rucola

2 eetl. pesto siciliano met ricotta (bokaal)

1 eetl. limoensap

1 eetl. olijfolie

1 plantje basilicum

1 eetl. ahornsiroop

Pepersteak

4 eetl. halfgedroogde kerstomaten in olie

1 eetl. balsamicoazijn

Gersmak)

zwarte peper (malen)

13,50 ene

2 eetl. ontpitte zwarte olijven (versmarkt)

zout

30 g parmezaan (lok)

Voorbereiding (15 min)



Maak slierten van de courgettes met een spiraalsnijder of dunschiller. Meng er het limoensap

en de olijfolie onder in een ovenschaal. Kruid met peper en zout.

Rasp de parmezaan.



Snij de olijven in ringetjes.

Pluk het basilicum en snipper 3/4 fijn.

Onze weekmenu's: volop



Verwarm de oven voor op 180 °C.

variatie!

Bereiding 0 min)

1 Leg de kerstomaatjes naast de courgetteslierten in de ovenschaal en zet 10 min. in de

voorverwarmde oven.

Het kookteam zorgt bij het samenstellen van

2 Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

de menu's voor evenwichtige en gevarieerde

3 Smelt de boter in een pan en bak de pepersteaks + 3 min. aan elke kant. Kruid met zout. Haal

recepten. Zo vindt u in elk menu:

van het vuur en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie.

4. Meak een salsa: meng de uitgelekte kappertjes met de olijven, de halfgedroogde tomaten, de

balsamicoazijn, de ahornsiroop en het fijngesnipperde basilicum. Kruid met peper en zout.

» afwisseling van vlees, vis, gevogelte en

veggie

5 Meng de pesto met de pasta en de courgetteslierten. Voeg de kerstomaatjes toe aan de salsa.

» verschillende bereidingswijzen

Afwerking

Verdeel de rucola over de borden. Snij het vlees in sneetjes en leg het op de rucola. Schep de

Gtoofpotjes, ovengerechten, wokgerechten …)

» variatie in de bron van koolhydraten

salsa erover. Schik er de pasta met courgette naast: maak er torentjes van met een vork. Bestrooi

met de parmezaan en de blaadjes basilicum.

(tijst, pasta, aardappelen …)

Chevalier Noël

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlt)

Energie

5I5kal Verels

828

AO.P. Bordeaux Supérieur

Vetten

1758 Eintten 4968

LeFort

(vanen) verzadigdevetzuren 588 Zout

158

Koohydraten

5078

Sterk donker bier

(vaanan) suikers

1098

dat we altijd re

ger

ren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uwstreel

in uw Cokuyt-winkelnög

zijn dan in deze lol

ie

x, De Korn

rtoon van uw Xtrapp of kaart komen daar

tumen de prize

e prijzen in uw winkel kan

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytbe of bij onze Klantendienst

EIER om

ugéenkansen.

MZ laagste prijzen