Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
A1 AN MD AD AD NN IL
BUDGET-
VRIENDELIJK
po)
35 min.
vebsdsdds
Ingrediënten
uit weekmenu 2.
»+
Rode Prijzen geldig van
he
£
RN
Br
2
5
Fi
2
<
Er
Er
5)
ei
A
ve
d
Kalkoensneden
Cr)
ci
$
2
Multicolorsla
per stuk
Met wortel, voor een betere bewaring.
Herkomst: België.
e met MU
\iticolorsla,
Versmarkt
noaslaat
]
Qu!
FS rode biet
0,89:
ET
ookte makree
Ingrediënten (@ personen)
260 g gerookte makreel (versmarkt)
4 eetl. yoghurt natuur
500 g gestoomde rode bieten (versmarkt)
200 g quinoa
Hoe komen we aan onze
2 kroppen multicolorsla
50 g walnootpitten
3 lente-uitjes
peper en zout
prijzen?
1 bakje tuinkers
Voorbereiding (5 min)
De recepten in ons weekmenu krijgen een
prijs per persoon mee. Dit zijn uiteraard
- Verwijder het vel van de gerookte makreel en trek in stukken.
=_ Snipper de lente-uitjes fijn.
richtprijzen, maar zo krijgt u alvast een idee.
- Hak de walnootpitten grof.
- Vang het sap van de rode bieten op in een kom. Zet opzij en snij de rode bieten in blokjes.
-_ Pluk de tuinkers.
Waar houden we rekening mee bij de
berekening?
Bereiding 0 min)
» Ingrediënten die u maar voor een deel nodig
1_ Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook de quinoa gaar in 4 di lchtgezouten
hebt en die u niet langer kan bewaren, zitten
water (kooktijd: zie verpakking).
volledi,
2 Meng intussen de yoghurt met het sap van de rode biet. Kruid met peper en zout.
in de prijs.
» Voor ingrediënten die u kan bewaren,
5 Doe de multicolorsla in een grote kom en menger de quinoa, de stukjes rode biet, de makreel,
de lente-uitjes en de walnootpitten onder. Werk af met de tuinkers en de yoghurtdressing.
bv. diepvriesproducten, rekenen we alleen de
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlt)
gebruikte hoeveelheid mee.
Le Sablou Sauvignon Blanc
Energie
skal Vezels
EEN
AO.P. Bergerac
Vetten
» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout,
2198 Ellen 2778
118
die rekenen we niet mee.
Troubadour Magma
(vanen) verzadigdevetzuren 508 Zout
Koohydraten
3948
Amberkleurige tripel IPA
(vaanan) suikers
1078
‘Omdat we altijd re:
eren op de prijzen en promoties in de andere.
te winkels in uwstreel
in uw Cokuyt-winkelnög
zijn dan in deze lol
ie
x, De Korn
rtoon van uw Xtra-app of
aart komen daar né
tumen de prize
e prijzen in uw winkel kan
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytbe of bij onze Klantendienst
EIER om
ugéenkansen.
MZ laagste prijzen