Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

A1 AN MD AD AD NN IL

BUDGET-

VRIENDELIJK

po)

35 min.

vebsdsdds

Ingrediënten

uit weekmenu 2.

»+

Rode Prijzen geldig van

he

£

RN

Br

2

5

Fi

2

<

Er

Er

5)

ei

A

ve

d

Kalkoensneden

Cr)

ci

$

2

Multicolorsla

per stuk

Met wortel, voor een betere bewaring.

Herkomst: België.

e met MU

\iticolorsla,

Versmarkt

noaslaat

]

Qu!

FS rode biet

0,89:

ET

ookte makree

Ingrediënten (@ personen)

260 g gerookte makreel (versmarkt)

4 eetl. yoghurt natuur

500 g gestoomde rode bieten (versmarkt)

200 g quinoa

Hoe komen we aan onze

2 kroppen multicolorsla

50 g walnootpitten

3 lente-uitjes

peper en zout

prijzen?

1 bakje tuinkers

Voorbereiding (5 min)

De recepten in ons weekmenu krijgen een

prijs per persoon mee. Dit zijn uiteraard

- Verwijder het vel van de gerookte makreel en trek in stukken.

=_ Snipper de lente-uitjes fijn.

richtprijzen, maar zo krijgt u alvast een idee.

- Hak de walnootpitten grof.

- Vang het sap van de rode bieten op in een kom. Zet opzij en snij de rode bieten in blokjes.

-_ Pluk de tuinkers.

Waar houden we rekening mee bij de

berekening?

Bereiding 0 min)

» Ingrediënten die u maar voor een deel nodig

1_ Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook de quinoa gaar in 4 di lchtgezouten

hebt en die u niet langer kan bewaren, zitten

water (kooktijd: zie verpakking).

volledi,

2 Meng intussen de yoghurt met het sap van de rode biet. Kruid met peper en zout.

in de prijs.

» Voor ingrediënten die u kan bewaren,

5 Doe de multicolorsla in een grote kom en menger de quinoa, de stukjes rode biet, de makreel,

de lente-uitjes en de walnootpitten onder. Werk af met de tuinkers en de yoghurtdressing.

bv. diepvriesproducten, rekenen we alleen de

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlt)

gebruikte hoeveelheid mee.

Le Sablou Sauvignon Blanc

Energie

skal Vezels

EEN

AO.P. Bergerac

Vetten

» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout,

2198 Ellen 2778

118

die rekenen we niet mee.

Troubadour Magma

(vanen) verzadigdevetzuren 508 Zout

Koohydraten

3948

Amberkleurige tripel IPA

(vaanan) suikers

1078

‘Omdat we altijd re:

eren op de prijzen en promoties in de andere.

te winkels in uwstreel

in uw Cokuyt-winkelnög

zijn dan in deze lol

ie

x, De Korn

rtoon van uw Xtra-app of

aart komen daar né

tumen de prize

e prijzen in uw winkel kan

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytbe of bij onze Klantendienst

EIER om

ugéenkansen.

MZ laagste prijzen