Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 6
Op het menu A1 AN MD AD AD NN IL BUDGET- VRIENDELIJK po) 35 min. vebsdsdds Ingrediënten uit weekmenu 2. »+ Rode Prijzen geldig van he £ RN Br 2 5 Fi 2 < Er Er 5) ei A ve d Kalkoensneden Cr) ci $ 2 Multicolorsla per stuk Met wortel, voor een betere bewaring. Herkomst: België. e met MU \iticolorsla, Versmarkt noaslaat ] Qu! FS rode biet 0,89: ET ookte makree Ingrediënten (@ personen) 260 g gerookte makreel (versmarkt) 4 eetl. yoghurt natuur 500 g gestoomde rode bieten (versmarkt) 200 g quinoa Hoe komen we aan onze 2 kroppen multicolorsla 50 g walnootpitten 3 lente-uitjes peper en zout prijzen? 1 bakje tuinkers Voorbereiding (5 min) De recepten in ons weekmenu krijgen een prijs per persoon mee. Dit zijn uiteraard - Verwijder het vel van de gerookte makreel en trek in stukken. =_ Snipper de lente-uitjes fijn. richtprijzen, maar zo krijgt u alvast een idee. - Hak de walnootpitten grof. - Vang het sap van de rode bieten op in een kom. Zet opzij en snij de rode bieten in blokjes. -_ Pluk de tuinkers. Waar houden we rekening mee bij de berekening? Bereiding 0 min) » Ingrediënten die u maar voor een deel nodig 1_ Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook de quinoa gaar in 4 di lchtgezouten hebt en die u niet langer kan bewaren, zitten water (kooktijd: zie verpakking). volledi, 2 Meng intussen de yoghurt met het sap van de rode biet. Kruid met peper en zout. in de prijs. » Voor ingrediënten die u kan bewaren, 5 Doe de multicolorsla in een grote kom en menger de quinoa, de stukjes rode biet, de makreel, de lente-uitjes en de walnootpitten onder. Werk af met de tuinkers en de yoghurtdressing. bv. diepvriesproducten, rekenen we alleen de Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlt) gebruikte hoeveelheid mee. Le Sablou Sauvignon Blanc Energie skal Vezels EEN AO.P. Bergerac Vetten » Basisingrediënten zoals boter, peper, zout, 2198 Ellen 2778 118 die rekenen we niet mee. Troubadour Magma (vanen) verzadigdevetzuren 508 Zout Koohydraten 3948 Amberkleurige tripel IPA (vaanan) suikers 1078 ‘Omdat we altijd re: eren op de prijzen en promoties in de andere. te winkels in uwstreel in uw Cokuyt-winkelnög zijn dan in deze lol ie x, De Korn rtoon van uw Xtra-app of aart komen daar né tumen de prize e prijzen in uw winkel kan LE wnlelbezoek raadplegen via de co app, op colruytbe of bij onze Klantendienst EIER om ugéenkansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 6