Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.

Koken /

À

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis

SN

en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

(US

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

week

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

gi

ki

%

En

Ir

+

|

2

dé:

LE

ri

€ pp.

Pi

35 min

20 min

50€

7

3:

à

a

enbonen

me

ofte

smetfijne

FRECHE

enkaas-br‘

occolisausj®

er

mr

+

4

Br

lij den

A

(& personen)

x

E

4 sneetjes gekookte ham

35 g + 1 koffiel. boter

=

5 dl melk

5

-

400 g fine prinsessenbonen

1 broccoli

35 g bloem

1/2 plantje bieslook

2 eetl. amandelschilfers

1

800 g aardappelen

nootmuskaat

4

ls

Fa

f

150 g geraspte gruyère

peper en zout

#

Me.

125 g minimozzarellabolletjes

bless

(15 min)

hj

:

Snij de uiteinden van de prinsessenbonen.

ï

Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snij in de lengte in

staafjes.

|

7

Snipper het bieslook fijn

Snij de sneetjes ham in de lengte in 2.

:

Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4.

(20 min. + 20 min. in de oven)

e +

Run

y

Verwarm de oven op 200 °C

Kook de boontjes en de broccoliroosjes en -staafjes 5 min. onafgedekt

in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.

4

5

Smelt 35 g boter in een steelpannetje en voeg de bloem toe. Klop met

a

;

de klopper en laat even bakken tot u een koekjesgeur krijgt. Voeg beetje bij

Fe

beetje de koude melk toe en klop tot u een mooie gladde saus hebt. Kruid

met peper, zout en nootmuskaat. Meng er de helft van de gruyère onder.

ds

2:

Mix de broccoliroosjes met de staafmixer en meng onder de kaassaus

Meng er de helft van het bieslook onder.

Maak 8 gelijke pakketjes van de prinsessenboontjes en verdeel er de

y

À

staafjes van de broccolisteel over. Rol er de ham rond.

Wrijf een ovenschaal in met 1 koffiel. boter en leg er de hamrolletjes in

Overgiet met de saus en duw er de mozzarellabolletjes tussen. Bestrooi

met de amandelschilfers en de rest van de gruyère. Zet + 20 min. in de

I

voorverwarmde oven.

au

Kook intussen de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.

$

Bestrooi de ovenschotel met de rest van het bieslook. Verdeel over de

borden en serveer met de aardappelen.

LA

Les Hauts Rocs rosé

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist)

Energie

Sokal vezels

928

A.

Ventoux

Vetten

328

willen 3178

Troubadour Blond

(waanan) verzadigde vetzuren 19,08 Zout

148

Koohydraten

058

Blond bier

(vaanan) suikers

38

Geldig van 5/5 tem. 11/5/2021

sk Met 2 xTRA