Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 1
Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Koken / À Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis SN en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. (US Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. week Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. gi ki % En Ir + | 2 dé: LE ri € pp. Pi 35 min 20 min 50€ 7 3: à a enbonen me ofte smetfijne FRECHE enkaas-br‘ occolisausj® er mr + 4 Br lij den A (& personen) x E 4 sneetjes gekookte ham 35 g + 1 koffiel. boter = 5 dl melk 5 - 400 g fine prinsessenbonen 1 broccoli 35 g bloem 1/2 plantje bieslook 2 eetl. amandelschilfers 1 800 g aardappelen nootmuskaat 4 ls Fa f 150 g geraspte gruyère peper en zout # Me. 125 g minimozzarellabolletjes bless (15 min) hj : Snij de uiteinden van de prinsessenbonen. ï Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snij in de lengte in staafjes. | 7 Snipper het bieslook fijn Snij de sneetjes ham in de lengte in 2. : Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4. (20 min. + 20 min. in de oven) e + Run y Verwarm de oven op 200 °C Kook de boontjes en de broccoliroosjes en -staafjes 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken. 4 5 Smelt 35 g boter in een steelpannetje en voeg de bloem toe. Klop met a ; de klopper en laat even bakken tot u een koekjesgeur krijgt. Voeg beetje bij Fe beetje de koude melk toe en klop tot u een mooie gladde saus hebt. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng er de helft van de gruyère onder. ds 2: Mix de broccoliroosjes met de staafmixer en meng onder de kaassaus Meng er de helft van het bieslook onder. Maak 8 gelijke pakketjes van de prinsessenboontjes en verdeel er de y À staafjes van de broccolisteel over. Rol er de ham rond. Wrijf een ovenschaal in met 1 koffiel. boter en leg er de hamrolletjes in Overgiet met de saus en duw er de mozzarellabolletjes tussen. Bestrooi met de amandelschilfers en de rest van de gruyère. Zet + 20 min. in de I voorverwarmde oven. au Kook intussen de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af. $ Bestrooi de ovenschotel met de rest van het bieslook. Verdeel over de borden en serveer met de aardappelen. LA Les Hauts Rocs rosé Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist) Energie Sokal vezels 928 A. Ventoux Vetten 328 willen 3178 Troubadour Blond (waanan) verzadigde vetzuren 19,08 Zout 148 Koohydraten 058 Blond bier (vaanan) suikers 38 Geldig van 5/5 tem. 11/5/2021 sk Met 2 xTRA
Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 1