Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.
Koken /
À
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis
SN
en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
(US
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
week
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
gi
ki
%
En
Ir
+
|
2
dé:
LE
ri
€ pp.
Pi
35 min
20 min
50€
7
3:
à
a
enbonen
me
ofte
smetfijne
FRECHE
enkaas-br‘
occolisausj®
er
mr
+
4
Br
lij den
A
(& personen)
x
E
4 sneetjes gekookte ham
35 g + 1 koffiel. boter
=
5 dl melk
5
-
400 g fine prinsessenbonen
1 broccoli
35 g bloem
1/2 plantje bieslook
2 eetl. amandelschilfers
1
800 g aardappelen
nootmuskaat
4
ls
Fa
f
150 g geraspte gruyère
peper en zout
#
Me.
125 g minimozzarellabolletjes
bless
(15 min)
hj
:
Snij de uiteinden van de prinsessenbonen.
ï
Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snij in de lengte in
staafjes.
|
7
Snipper het bieslook fijn
Snij de sneetjes ham in de lengte in 2.
:
Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4.
(20 min. + 20 min. in de oven)
e +
Run
y
Verwarm de oven op 200 °C
Kook de boontjes en de broccoliroosjes en -staafjes 5 min. onafgedekt
in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
4
5
Smelt 35 g boter in een steelpannetje en voeg de bloem toe. Klop met
a
;
de klopper en laat even bakken tot u een koekjesgeur krijgt. Voeg beetje bij
Fe
beetje de koude melk toe en klop tot u een mooie gladde saus hebt. Kruid
met peper, zout en nootmuskaat. Meng er de helft van de gruyère onder.
ds
2:
Mix de broccoliroosjes met de staafmixer en meng onder de kaassaus
Meng er de helft van het bieslook onder.
Maak 8 gelijke pakketjes van de prinsessenboontjes en verdeel er de
y
À
staafjes van de broccolisteel over. Rol er de ham rond.
Wrijf een ovenschaal in met 1 koffiel. boter en leg er de hamrolletjes in
Overgiet met de saus en duw er de mozzarellabolletjes tussen. Bestrooi
met de amandelschilfers en de rest van de gruyère. Zet + 20 min. in de
I
voorverwarmde oven.
au
Kook intussen de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
$
Bestrooi de ovenschotel met de rest van het bieslook. Verdeel over de
borden en serveer met de aardappelen.
LA
Les Hauts Rocs rosé
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist)
Energie
Sokal vezels
928
A.
Ventoux
Vetten
328
willen 3178
Troubadour Blond
(waanan) verzadigde vetzuren 19,08 Zout
148
Koohydraten
058
Blond bier
(vaanan) suikers
38
Geldig van 5/5 tem. 11/5/2021
sk Met 2 xTRA