Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Colruyt Folder 05.05.2021

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 5

AAN TAFEL … Lekker 2 U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu’s van Koken / ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden ne waarmee u tijd bespaart. MT Lie colruyt.be/weekmenu WEEK 2: 12/5 - 18/ ER Wi, a +. fe „Ak Ki RN 40 min Fi koolrabisalade ge ir neden [LAS Kalkoens! ennatu uraardappelen 2 en & 4, Ingrediënten (@ personen) I 600 g kalkoensneden (beenhouwer) 1 eetl. mayonaise Dn 600 g koolrabi 1 koffiel. mierikswortel met room 2 1 komkommer (bokaal ER > D. 1 bosje waterkers 2 eetl. olijfolie À 1 koffiel. kerriepoeder N 800 g aardappelen zwarte peper (molen) 3 eetl. Griekse yoghurt zout LS 1 eetl. hazelnoten AT ER FEN 21 Voorbereiding (15 min) ke: j à Schil de aardappelen en snij in stukken. ie. = ju \ Schil de koolrabi en snij in staafjes. aa x > x Schil de komkommer en snij in de lengte in 2. Verwijder de zaadjes |. met een koffielepel en snij in halvemaantjes. 7 Pluk de waterkers. Meng 1 eetl. olijfolie met het kerriepoeder en wrijf er de kalkoensneden mee in. Weg ie ye ER Bereiding (25 mn) 1 Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af. 2 Meng intussen de mayonaise met de Griekse yoghurt en de mierikswortel. Kruid met peper en zout. 3 Rooster de hazelnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. 5 Haal uit de pan, laat afkoelen en hek grof. 4 Doe de komkommer en koolrabi in een kom en meng er de helft van - de dressing onder. T er 5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kalkoensneden 5 à X pe oo en ze 6 min. aan elke kant. we Afwerking Snij de kalkoensneden in schuine sneetjes en verdeel over de borden, ca Samen met de aardappelen en de koolrabisalade. Werk af met de 3 ze waterkers en de hazelnoten. Serveer met de rest van de dressing. EN: Les Sarmentelles Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Vieilles Vignes’ 87 id AO. Beaujolais Villages Vetten Energie skal Vezels 228 Ewillen 4128 048 Estaminet Refined Lager ‘(vaaran) verzadigde vetzuren 5,58 Zout Koohydraten Big Pils (waarvan) suikers 278 sk Met 2 xTRA ! D cc aan an

Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 5