Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL …

Lekker

2

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu’s van

Koken /

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

ne

waarmee u tijd bespaart.

MT Lie

colruyt.be/weekmenu

WEEK 2: 12/5 - 18/

ER

Wi,

a

+.

fe

„Ak

Ki

RN

40 min

Fi

koolrabisalade

ge

ir

neden [LAS

Kalkoens!

ennatu

uraardappelen

2

en &

4,

Ingrediënten (@ personen)

I

600 g kalkoensneden (beenhouwer)

1 eetl. mayonaise

Dn

600 g koolrabi

1 koffiel. mierikswortel met room

2

1 komkommer

(bokaal

ER

> D.

1 bosje waterkers

2 eetl. olijfolie

À

1 koffiel. kerriepoeder

N

800 g aardappelen

zwarte peper (molen)

3 eetl. Griekse yoghurt

zout

LS

1 eetl. hazelnoten

AT

ER

FEN

21

Voorbereiding (15 min)

ke:

j

à

Schil de aardappelen en snij in stukken.

ie.

=

ju

\

Schil de koolrabi en snij in staafjes.

aa

x

>

x

Schil de komkommer en snij in de lengte in 2. Verwijder de zaadjes

|.

met een koffielepel en snij in halvemaantjes.

7

Pluk de waterkers.

Meng 1 eetl. olijfolie met het kerriepoeder en wrijf er de

kalkoensneden mee in.

Weg

ie

ye

ER

Bereiding (25 mn)

1 Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.

2 Meng intussen de mayonaise met de Griekse yoghurt en de

mierikswortel. Kruid met peper en zout.

3 Rooster de hazelnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

5

Haal uit de pan, laat afkoelen en hek grof.

4 Doe de komkommer en koolrabi in een kom en meng er de helft van

-

de dressing onder.

T

er

5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kalkoensneden 5 à

X

pe

oo

en

ze

6 min. aan elke kant.

we

Afwerking

Snij de kalkoensneden in schuine sneetjes en verdeel over de borden,

ca

Samen met de aardappelen en de koolrabisalade. Werk af met de

3

ze

waterkers en de hazelnoten. Serveer met de rest van de dressing.

EN:

Les Sarmentelles

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Vieilles Vignes’

87

id

AO. Beaujolais Villages

Vetten

Energie skal Vezels

228 Ewillen 4128

048

Estaminet Refined Lager

‘(vaaran) verzadigde vetzuren 5,58 Zout

Koohydraten

Big

Pils

(waarvan) suikers

278

sk Met 2 xTRA !

D cc aan an