Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL …
Lekker
2
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu’s van
Koken /
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
ne
waarmee u tijd bespaart.
MT Lie
colruyt.be/weekmenu
WEEK 2: 12/5 - 18/
ER
Wi,
a
+.
fe
„Ak
Ki
RN
40 min
Fi
koolrabisalade
ge
ir
neden [LAS
Kalkoens!
ennatu
uraardappelen
2
en &
4,
Ingrediënten (@ personen)
I
600 g kalkoensneden (beenhouwer)
1 eetl. mayonaise
Dn
600 g koolrabi
1 koffiel. mierikswortel met room
2
1 komkommer
(bokaal
ER
> D.
1 bosje waterkers
2 eetl. olijfolie
À
1 koffiel. kerriepoeder
N
800 g aardappelen
zwarte peper (molen)
3 eetl. Griekse yoghurt
zout
LS
1 eetl. hazelnoten
AT
ER
FEN
21
Voorbereiding (15 min)
ke:
j
à
Schil de aardappelen en snij in stukken.
ie.
=
ju
\
Schil de koolrabi en snij in staafjes.
aa
x
>
x
Schil de komkommer en snij in de lengte in 2. Verwijder de zaadjes
|.
met een koffielepel en snij in halvemaantjes.
7
Pluk de waterkers.
Meng 1 eetl. olijfolie met het kerriepoeder en wrijf er de
kalkoensneden mee in.
Weg
ie
ye
ER
Bereiding (25 mn)
1 Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
2 Meng intussen de mayonaise met de Griekse yoghurt en de
mierikswortel. Kruid met peper en zout.
3 Rooster de hazelnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
5
Haal uit de pan, laat afkoelen en hek grof.
4 Doe de komkommer en koolrabi in een kom en meng er de helft van
-
de dressing onder.
T
er
5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kalkoensneden 5 à
X
pe
oo
en
ze
6 min. aan elke kant.
we
Afwerking
Snij de kalkoensneden in schuine sneetjes en verdeel over de borden,
ca
Samen met de aardappelen en de koolrabisalade. Werk af met de
3
ze
waterkers en de hazelnoten. Serveer met de rest van de dressing.
EN:
Les Sarmentelles
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Vieilles Vignes’
87
id
AO. Beaujolais Villages
Vetten
Energie skal Vezels
228 Ewillen 4128
048
Estaminet Refined Lager
‘(vaaran) verzadigde vetzuren 5,58 Zout
Koohydraten
Big
Pils
(waarvan) suikers
278
sk Met 2 xTRA !
D cc aan an