Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

wortelen,

€ pp.

Couscous

PN CUS

umi

(02)

35 min

85e

grilde hallo

1,

kikker

erwtenen ge

Ingrediënten (@ personen)

1 bosje jonge wortelen

340 g kikkererwten (bokaal)

1 gele paprika

2 eetl. olijfolie

1 plantje koriander

1 blokje groentebouillon

2 rode uien

zwarte peper (molen)

250 g halloumi Gyorotsche aag)

zout

250 g Couscous (tamvegriesmeel)

Voorberei

ing (15 min)

:

Snij de wortelen in de lengte in 2 en dan in schuine stukken van 4 cm.

N

3

8

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.

Snipper de koriander fijn.

F

x

Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.

'

Snij de halloumi in sneetjes.

Snij de rode uien in ringen.

Los het blokje bouilon op in 5 dl heet water.

5

à

Bei

ng (20 min)

1 Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete bouillon. Dek af en

laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork en meng er 1 eetl. olijfolie onder.



ie

2 Kook de wortelen intussen 8 min. in lichtgezouten water. Giet af.

hr

3 Verhit 1 eetl. olifolie in een kookpot en bak de rode uien glazig. Voeg de

paprika, de wortelen en de kikkererwten toe en laat 5 min. bakken. Kruid met

peper en zout, en voeg de koriander toe.

4 Verhit een grillpan zonder vetstof en bak de halloumi 2 min. aan elke kant

goudbruin.

Caprice des Anges Grain de Gris'

LG.P. Vallée du Paradis

Postel Blond

Blond abdijbier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie 637 kel Vezels 978

Veten

278 Even 2988

(waanan) verzadigde vetzuren 119g Zout

258

Koolhydraten

748

Gaanar) suiers

1128

2

Tip van Sophie

van het kookteam

Nog couscous over?

Maaker een

Cu

é mee als hap

ET CU

Meng 2 eetl. olijfolie, 1 fijngesneden bosje

waterkers, 4 fijngesnipperde takjes peterselie

en 1/4 fijngesnipperd plantje bieslook onder

100 g afgekoelde gekookte couscous.

Kruid met peper en zout. Verdeel de taboulé

over 6 glaasjes en leg er enkele fijne reepjes

gebraden rosbief op. Werk af met

#

1 à 2 kwartjes kerstomaat.

2

*

San

=

ES

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we

voer

samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.

stap

Le

Geldig van 5/5 te.m. 11/5/2021. sk Met 2E XTRA