Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
wortelen,
€ pp.
Couscous
PN CUS
umi
(02)
35 min
85e
grilde hallo
1,
kikker
erwtenen ge
Ingrediënten (@ personen)
1 bosje jonge wortelen
340 g kikkererwten (bokaal)
1 gele paprika
2 eetl. olijfolie
1 plantje koriander
1 blokje groentebouillon
2 rode uien
zwarte peper (molen)
250 g halloumi Gyorotsche aag)
zout
250 g Couscous (tamvegriesmeel)
Voorberei
ing (15 min)
:
Snij de wortelen in de lengte in 2 en dan in schuine stukken van 4 cm.
N
3
8
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
Snipper de koriander fijn.
F
x
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
'
Snij de halloumi in sneetjes.
Snij de rode uien in ringen.
Los het blokje bouilon op in 5 dl heet water.
5
à
Bei
ng (20 min)
1 Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete bouillon. Dek af en
laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork en meng er 1 eetl. olijfolie onder.
“
ie
2 Kook de wortelen intussen 8 min. in lichtgezouten water. Giet af.
hr
3 Verhit 1 eetl. olifolie in een kookpot en bak de rode uien glazig. Voeg de
paprika, de wortelen en de kikkererwten toe en laat 5 min. bakken. Kruid met
peper en zout, en voeg de koriander toe.
4 Verhit een grillpan zonder vetstof en bak de halloumi 2 min. aan elke kant
goudbruin.
Caprice des Anges Grain de Gris'
LG.P. Vallée du Paradis
Postel Blond
Blond abdijbier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Energie 637 kel Vezels 978
Veten
278 Even 2988
(waanan) verzadigde vetzuren 119g Zout
258
Koolhydraten
748
Gaanar) suiers
1128
2
Tip van Sophie
van het kookteam
Nog couscous over?
Maaker een
Cu
é mee als hap
ET CU
Meng 2 eetl. olijfolie, 1 fijngesneden bosje
waterkers, 4 fijngesnipperde takjes peterselie
en 1/4 fijngesnipperd plantje bieslook onder
100 g afgekoelde gekookte couscous.
Kruid met peper en zout. Verdeel de taboulé
over 6 glaasjes en leg er enkele fijne reepjes
gebraden rosbief op. Werk af met
#
1 à 2 kwartjes kerstomaat.
2
*
San
=
ES
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we
voer
samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.
stap
Le
Geldig van 5/5 te.m. 11/5/2021. sk Met 2E XTRA