Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Colruyt Folder 05.05.2021

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 3

wortelen, € pp. Couscous PN CUS umi (02) 35 min 85e grilde hallo 1, kikker erwtenen ge Ingrediënten (@ personen) 1 bosje jonge wortelen 340 g kikkererwten (bokaal) 1 gele paprika 2 eetl. olijfolie 1 plantje koriander 1 blokje groentebouillon 2 rode uien zwarte peper (molen) 250 g halloumi Gyorotsche aag) zout 250 g Couscous (tamvegriesmeel) Voorberei ing (15 min) : Snij de wortelen in de lengte in 2 en dan in schuine stukken van 4 cm. N 3 8 Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes. Snipper de koriander fijn. F x Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. ' Snij de halloumi in sneetjes. Snij de rode uien in ringen. Los het blokje bouilon op in 5 dl heet water. 5 à Bei ng (20 min) 1 Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete bouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork en meng er 1 eetl. olijfolie onder. “ ie 2 Kook de wortelen intussen 8 min. in lichtgezouten water. Giet af. hr 3 Verhit 1 eetl. olifolie in een kookpot en bak de rode uien glazig. Voeg de paprika, de wortelen en de kikkererwten toe en laat 5 min. bakken. Kruid met peper en zout, en voeg de koriander toe. 4 Verhit een grillpan zonder vetstof en bak de halloumi 2 min. aan elke kant goudbruin. Caprice des Anges Grain de Gris' LG.P. Vallée du Paradis Postel Blond Blond abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie 637 kel Vezels 978 Veten 278 Even 2988 (waanan) verzadigde vetzuren 119g Zout 258 Koolhydraten 748 Gaanar) suiers 1128 2 Tip van Sophie van het kookteam Nog couscous over? Maaker een Cu é mee als hap ET CU Meng 2 eetl. olijfolie, 1 fijngesneden bosje waterkers, 4 fijngesnipperde takjes peterselie en 1/4 fijngesnipperd plantje bieslook onder 100 g afgekoelde gekookte couscous. Kruid met peper en zout. Verdeel de taboulé over 6 glaasjes en leg er enkele fijne reepjes gebraden rosbief op. Werk af met # 1 à 2 kwartjes kerstomaat. 2 * San = ES Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we voer samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. stap Le Geldig van 5/5 te.m. 11/5/2021. sk Met 2E XTRA

Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 3