Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
m
€ pp.
Linzenburger
Isalade
ELU
25 min
30 min
2,
95e)
te aardappe
met friet!
jes van zoe
=
Ingrediënten (4 personen)
A
4 linzenburgers (versmarkt)
170 g Griekse yoghurt
250 g gesneden wittekool
6 eetl. olijfolie
ds
3 lente-uitjes
1 koffiel. wasabipasta
1 avocado
1 koffiel. tijm (gedroogd)
1 rode appel (tv. jonagold)
grof zeezout
800 g zoete aardappelen
zwarte peper (molen)
Voorbereiding (15 min)
2
Schil de zoete aardappelen en snij in gelike staafjes.
-
Snij de lente-uitjes in stukken van 3 à 4 cm en daarna in
fijne reepjes.
-
Snij de ongeschilde appel in fijne plakjes.
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bert
ng (10 min. + 30 min. in de over)
1 Leg de zoete aardappelen op een bakplaat met bakpapier
zi
‘en menger 2 eetl. olijfolie onder. Bestrooi met de tijm, peper
en grof zeezout. Zet + 30 min. in de voorverwarmde oven.
de
Draai de frietjes halverwege de baktijd om.
2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de
linzenburgers + 5 min. aan elke kant op een matig vuur.
rk
3 Prak intussen het vruchtvlees van de avocado. Meng
7
onder de Griekse yoghurt, samen met de wasabipasta. Kruid
met peper en zout.
4 Meng de wittekool met de lente-uitjes, de appel en 2 eetl.
olijfolie. Kruid met peper en grof zeezout.
da
Afwerking
Verdeel de linzenburgers, de zoeteaardappelirietjes en de
wittekoolsalade over de borden. Lepel wat avocadomengsel
over de frietjes.
Piqueras Old Vines Garnacha
D.O. Almansa
Spanje
Postel Tripel
Blond abdijbier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Fe
Re
Energie GBkal Veels 154g
Vetten
5
(vaanan) verz
de vetzuren
400g Ewilten 14,98
16}
Zout
1,58
(waarvan) suikers
2188
5808
Tip van Valérie
van het kookteam
ren?
koo! bewa
Hoe witte
Ongesneden wittekool kan u nog enkele weken bewaren op een frisse
plek. Is de kool al fijngesneden? Wikkel in vershoudfolie en bewaar nog
max. 3 dagen in de koelkast. U kan fijngesneden wittekool ook invriezen.
7
Blancheer de reepjes dan eerst 1 min. in kokend water.
D
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we
samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.
RE
>
DS)
}
Geldig van 10/11 te.m. 16/11/2021.
sk Met 2 XTRA.