Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Colruyt Folder 03.11.2021

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 7

m € pp. Linzenburger Isalade ELU 25 min 30 min 2, 95e) te aardappe met friet! jes van zoe = Ingrediënten (4 personen) A 4 linzenburgers (versmarkt) 170 g Griekse yoghurt 250 g gesneden wittekool 6 eetl. olijfolie ds 3 lente-uitjes 1 koffiel. wasabipasta 1 avocado 1 koffiel. tijm (gedroogd) 1 rode appel (tv. jonagold) grof zeezout 800 g zoete aardappelen zwarte peper (molen) Voorbereiding (15 min) 2 Schil de zoete aardappelen en snij in gelike staafjes. - Snij de lente-uitjes in stukken van 3 à 4 cm en daarna in fijne reepjes. - Snij de ongeschilde appel in fijne plakjes. - Verwarm de oven voor op 200 °C. Bert ng (10 min. + 30 min. in de over) 1 Leg de zoete aardappelen op een bakplaat met bakpapier zi ‘en menger 2 eetl. olijfolie onder. Bestrooi met de tijm, peper en grof zeezout. Zet + 30 min. in de voorverwarmde oven. de Draai de frietjes halverwege de baktijd om. 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de linzenburgers + 5 min. aan elke kant op een matig vuur. rk 3 Prak intussen het vruchtvlees van de avocado. Meng 7 onder de Griekse yoghurt, samen met de wasabipasta. Kruid met peper en zout. 4 Meng de wittekool met de lente-uitjes, de appel en 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en grof zeezout. da Afwerking Verdeel de linzenburgers, de zoeteaardappelirietjes en de wittekoolsalade over de borden. Lepel wat avocadomengsel over de frietjes. Piqueras Old Vines Garnacha D.O. Almansa Spanje Postel Tripel Blond abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Fe Re Energie GBkal Veels 154g Vetten 5 (vaanan) verz de vetzuren 400g Ewilten 14,98 16} Zout 1,58 (waarvan) suikers 2188 5808 Tip van Valérie van het kookteam ren? koo! bewa Hoe witte Ongesneden wittekool kan u nog enkele weken bewaren op een frisse plek. Is de kool al fijngesneden? Wikkel in vershoudfolie en bewaar nog max. 3 dagen in de koelkast. U kan fijngesneden wittekool ook invriezen. 7 Blancheer de reepjes dan eerst 1 min. in kokend water. D Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. RE > DS) } Geldig van 10/11 te.m. 16/11/2021. sk Met 2 XTRA.

Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 7