Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 5
AAN TAFEL … Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van i Koken / ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden waarmee u tijd bespaart. we Phs WEEK 2 a colruyt.be/weekmenu 10/11 - 16/11 he > Ex et | _ | Ke er; si { À ZE ge | LL me, Ee Ë ik UN À | À Ea [N nd e om, ke + TC ES pas KINDER- € pp. enkel FAVORIET MT AT atensaus en V 30 min 3, 10e Ingrediënten (@ personen) 4 Voeg de latste 2 à 3 min. van de geartijd de kip kebak toe aan de venkel 350 g kip kebab (beenhouwerij) 400 g tomatenstukjes (bik) en laat mee opwarmen. 2 venkels 2 eetl olijfolie 100 g rucola 1 eetl. Italiaanse kruidenmix Afwerking Lui Meng wat saus onder de pasta en werk af met de rucola. zout zwarte peper (malen) + 2 teentjes knoflook Piqueras Old Vines Garnacha 400 g radiatori (paste) D.O. Almansa Voorbereiding (10 min) Spanje - Snij de venkels in 2. Verwijder de harde kern en snij de rest in fijne LeFort Tripel reepjes. Sterk blond bier - Snipper het knoflook en de ui fin. Bereiding 0 min) Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist) 1 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de ui 1 min. Energie @Okal vezels 1148 2 Voeg de venkel toe en bak nog 5 min. al roerend. Overgiet met de Vetten 128g Ewilen 3398 tomatenstukjes en kruid met de Italiaanse kruiden, zwarte peper en zout. (waanan) verzadigdevetzuren 258 168 Laat 10 min. pruttelen op een zacht vuur. Koohydraten at Zu 3 Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). (vaanan) suikers 1058 Giet af. ren nn au mer
Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 5