Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL …
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
i
Koken /
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
waarmee u tijd bespaart.
we Phs
WEEK 2
a
colruyt.be/weekmenu
10/11 - 16/11
he
>
Ex
et |
_
|
Ke
er;
si
{
À
ZE
ge
|
LL
me,
Ee
Ë
ik
UN
À |
À
Ea
[N
nd
e
om,
ke
+
TC ES
pas
KINDER-
€ pp.
enkel
FAVORIET
MT AT
atensaus en V
30 min
3,
10e
Ingrediënten (@ personen)
4 Voeg de latste 2 à 3 min. van de geartijd de kip kebak toe aan de venkel
350 g kip kebab (beenhouwerij)
400 g tomatenstukjes (bik)
en laat mee opwarmen.
2 venkels
2 eetl olijfolie
100 g rucola
1 eetl. Italiaanse kruidenmix
Afwerking
Lui
Meng wat saus onder de pasta en werk af met de rucola.
zout
zwarte peper (malen)
+
2 teentjes knoflook
Piqueras Old Vines Garnacha
400 g radiatori (paste)
D.O. Almansa
Voorbereiding (10 min)
Spanje
- Snij de venkels in 2. Verwijder de harde kern en snij de rest in fijne
LeFort Tripel
reepjes.
Sterk blond bier
- Snipper het knoflook en de ui fin.
Bereiding 0 min)
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist)
1 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de ui 1 min.
Energie
@Okal vezels
1148
2 Voeg de venkel toe en bak nog 5 min. al roerend. Overgiet met de
Vetten
128g Ewilen 3398
tomatenstukjes en kruid met de Italiaanse kruiden, zwarte peper en zout.
(waanan) verzadigdevetzuren 258
168
Laat 10 min. pruttelen op een zacht vuur.
Koohydraten
at Zu
3 Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
(vaanan) suikers
1058
Giet af.
ren nn au mer