Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL …

Lekker

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

i

Koken /

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

waarmee u tijd bespaart.

we Phs

WEEK 2

a

colruyt.be/weekmenu

10/11 - 16/11

he

>

Ex

et |

_

|

Ke

er;

si

{

À

ZE

ge

|

LL

me,

Ee

Ë

ik

UN

À |

À

Ea

[N

nd

e

om,

ke

+

TC ES

pas

KINDER-

€ pp.

enkel

FAVORIET

MT AT

atensaus en V

30 min

3,

10e

Ingrediënten (@ personen)

4 Voeg de latste 2 à 3 min. van de geartijd de kip kebak toe aan de venkel

350 g kip kebab (beenhouwerij)

400 g tomatenstukjes (bik)

en laat mee opwarmen.

2 venkels

2 eetl olijfolie

100 g rucola

1 eetl. Italiaanse kruidenmix

Afwerking

Lui

Meng wat saus onder de pasta en werk af met de rucola.

zout

zwarte peper (malen)

+

2 teentjes knoflook

Piqueras Old Vines Garnacha

400 g radiatori (paste)

D.O. Almansa

Voorbereiding (10 min)

Spanje

- Snij de venkels in 2. Verwijder de harde kern en snij de rest in fijne

LeFort Tripel

reepjes.

Sterk blond bier

- Snipper het knoflook en de ui fin.

Bereiding 0 min)

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist)

1 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de ui 1 min.

Energie

@Okal vezels

1148

2 Voeg de venkel toe en bak nog 5 min. al roerend. Overgiet met de

Vetten

128g Ewilen 3398

tomatenstukjes en kruid met de Italiaanse kruiden, zwarte peper en zout.

(waanan) verzadigdevetzuren 258

168

Laat 10 min. pruttelen op een zacht vuur.

Koohydraten

at Zu

3 Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

(vaanan) suikers

1058

Giet af.

ren nn au mer