Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Colruyt Folder 03.11.2021

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 3

whaasje, PEU tkabeljau n aardpeer GA) erwtenpuree © 50 min. 5,40€ Ingrediönten (4 personen) 640 g kabeljauwhaasje met Tui citroencrumble (versmarkt) 2 teentjes knoflook Wi Là er 200 g extrafijne doperwten (diepvries) 2 eetl. olijfolie 500 g aardpeer nootmuskaat 1 citroen zwarte peper (molen) 3 takjes verse tijm zout 1 kg vastkokende aardappelen Voorbereiding @0 min) Ë - - Schil de aardappelen en snij in stukken. # = Wrijf de aardperen goed schoon en snij in blokjes. - Snipper de ui en het knoflook fijn. en Snij de citroen in 4. \ - Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereiding (50 min) 1 Verdeel de aardpeer over een ovenschaal en breng op smaak met h. de olijfolie, de takjes tijm, het knoflook, peper en zout. Bak 30 min. in de voorverwarmde oven. 2 Verwarm de vis 15 à 20 min. in de oven, in het aluminiumschaaltje. 3 Kook intussen de aardappelen en de ui 20 min. in lichtgezouten water. di 4 Voeg de diepgevroren erwten toe aan de aardappelen en laat nog 2 à 3 min. koken. Giet af en pureer. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. y Afwerking Serveer de vis met de erwtenpuree en de gebakken aardpeer. Geef er een 5 kwartje citroen bi. Le = = Cono Sur ‘Tocomal Chardonnay D.O. Central Valley -. Chili Martha Sexy Blond Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenist) Sterk blond bier Energie skal Veels 19g À Vetten 1488 Ewitten 3258 (waarvan) verzadigde vetzuren 218 Zout 178 Koohydraten 7478 (waarvan) suikers 878 Tip van Valérie van het kookteam Nog er wten over? esoep van! Ma: aker EG Smelt 1 eetl. boter in een grote kookpot en bak 1 fijngesneden ui glazig. Voeg 400 g diepgevroren erwten, 1 L water, 2 blokjes kippenbouillon, 1 peer in blokjes, 1 takje tijm en 1 laurierblaadje toe. Laat 20 min. afgedekt koken. Verwijder de tijm en de laurier en mix de soep. Voeg nog wat bouillon toe als de soep te dik is. a Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. BD Bit Es ma aren

Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 3