Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
whaasje,
PEU
tkabeljau
n aardpeer
GA)
erwtenpuree ©
50 min.
5,40€
Ingrediönten (4 personen)
640 g kabeljauwhaasje met
Tui
citroencrumble (versmarkt)
2 teentjes knoflook
Wi Là
er
200 g extrafijne doperwten (diepvries)
2 eetl. olijfolie
500 g aardpeer
nootmuskaat
1 citroen
zwarte peper (molen)
3 takjes verse tijm
zout
1 kg vastkokende aardappelen
Voorbereiding @0 min)
Ë
-
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
#
=
Wrijf de aardperen goed schoon en snij in blokjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
en
Snij de citroen in 4.
\
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bereiding (50 min)
1 Verdeel de aardpeer over een ovenschaal en breng op smaak met
h.
de olijfolie, de takjes tijm, het knoflook, peper en zout. Bak 30 min. in de
voorverwarmde oven.
2 Verwarm de vis 15 à 20 min. in de oven, in het aluminiumschaaltje.
3 Kook intussen de aardappelen en de ui 20 min. in lichtgezouten water.
di
4 Voeg de diepgevroren erwten toe aan de aardappelen en laat nog 2 à
3 min. koken. Giet af en pureer. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
y
Afwerking
Serveer de vis met de erwtenpuree en de gebakken aardpeer. Geef er een
5
kwartje citroen bi.
Le
=
=
Cono Sur ‘Tocomal Chardonnay
D.O. Central Valley
-.
Chili
Martha Sexy Blond
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenist)
Sterk blond bier
Energie skal Veels 19g
À
Vetten
1488 Ewitten
3258
(waarvan) verzadigde vetzuren 218 Zout
178
Koohydraten
7478
(waarvan) suikers
878
Tip van Valérie
van het kookteam
Nog er
wten over?
esoep van!
Ma:
aker EG
Smelt 1 eetl. boter in een grote kookpot en bak 1 fijngesneden
ui glazig. Voeg 400 g diepgevroren erwten, 1 L water,
2 blokjes kippenbouillon, 1 peer in blokjes, 1 takje tijm en
1 laurierblaadje toe. Laat 20 min. afgedekt koken. Verwijder de
tijm en de laurier en mix de soep. Voeg nog wat bouillon toe als
de soep te dik is.
a
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we
samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.
BD
Bit
Es ma aren