Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

whaasje,

PEU

tkabeljau

n aardpeer

GA)

erwtenpuree ©

50 min.

5,40€

Ingrediönten (4 personen)

640 g kabeljauwhaasje met

Tui

citroencrumble (versmarkt)

2 teentjes knoflook

Wi Là

er

200 g extrafijne doperwten (diepvries)

2 eetl. olijfolie

500 g aardpeer

nootmuskaat

1 citroen

zwarte peper (molen)

3 takjes verse tijm

zout

1 kg vastkokende aardappelen

Voorbereiding @0 min)

Ë

-

-

Schil de aardappelen en snij in stukken.

#

=

Wrijf de aardperen goed schoon en snij in blokjes.

-

Snipper de ui en het knoflook fijn.

en

Snij de citroen in 4.

\

- Verwarm de oven voor op 180 °C.

Bereiding (50 min)

1 Verdeel de aardpeer over een ovenschaal en breng op smaak met

h.

de olijfolie, de takjes tijm, het knoflook, peper en zout. Bak 30 min. in de

voorverwarmde oven.

2 Verwarm de vis 15 à 20 min. in de oven, in het aluminiumschaaltje.

3 Kook intussen de aardappelen en de ui 20 min. in lichtgezouten water.

di

4 Voeg de diepgevroren erwten toe aan de aardappelen en laat nog 2 à

3 min. koken. Giet af en pureer. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

y

Afwerking

Serveer de vis met de erwtenpuree en de gebakken aardpeer. Geef er een

5

kwartje citroen bi.

Le

=

=

Cono Sur ‘Tocomal Chardonnay

D.O. Central Valley

-.

Chili

Martha Sexy Blond

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenist)

Sterk blond bier

Energie skal Veels 19g

À

Vetten

1488 Ewitten

3258

(waarvan) verzadigde vetzuren 218 Zout

178

Koohydraten

7478

(waarvan) suikers

878

Tip van Valérie

van het kookteam

Nog er

wten over?

esoep van!

Ma:

aker EG

Smelt 1 eetl. boter in een grote kookpot en bak 1 fijngesneden

ui glazig. Voeg 400 g diepgevroren erwten, 1 L water,

2 blokjes kippenbouillon, 1 peer in blokjes, 1 takje tijm en

1 laurierblaadje toe. Laat 20 min. afgedekt koken. Verwijder de

tijm en de laurier en mix de soep. Voeg nog wat bouillon toe als

de soep te dik is.

a

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we

samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.

BD

Bit

Es ma aren