Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 2
Op het menu en, BUDGET- VRIENDELIJK beeldde Ne al er Ingrediënten uit weekmenu 1. u Rode Prijzen geldig van # fi ei we A VM "AN | KA ad if le pen id Ag “a € > æ 4 x + dl PS al 0 De Dunne lende + 500 g en ze 13,50 | | bn d zE - RN kool Curry Vi an groene 35 min. 1, 40e Meg) asmatirijst Groenekool Ingrediënten (4 personen) los 1/2 groenekool 4 dl kokosmelk 400 g wortelen 2 eet olijfolie Herkomst: België. C Versmarkt ) 1 rood pepertje 1/2 blokje groentebouillon 2 cm gember 2 eetl. gelecurrypasta (bokaal) 2 teentjes knoflook zwarte peper (malen) 300 g basmatirijst zout 50 g cashewnoten Hoe komen we aan onze | Voorbereiding (15 mn) prijzen? Schil de wortelen, snij in de lengte in 2 en daarna in stukken van 2 cm. = Rooster de cashewnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. De recepten in ons weekmenu : Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn. » krijgen een prijs per persoon Snipper het knoflook fijn. mee. Dit zijn uiteraard richtprijzen, | Schil de gember en hak fijn. 3,70€ maar zo krijgt u alvast een idee. Verwijder de harde nerf van de koolbladeren en snij in fine reepjes. Waar houden we rekening mee bij de Bereiding (20 min) 1 verhit de olijfolie in een wok en bak de gember, het pepertje en het knoflook 1 min. berekening? 2 Voeg de kool en de wortelen toe. Overgiet met de kokosmelk en 1,5 dl water. Verkuimel er het » Ingrediënten die u maar voor een deel bouillonblokje over en laat 10 min. stoven. nodig hebt en die u niet langer kan 3 Kook intussen de rijst gaar in water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. bewaren, zitten volledig in de prijs. 4 Meng de currypasta en de cashewnoten onder de groenekool. Laat + 3 min. afgedekt indikken. Kruid met peper en zout. » Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv. diepvriesproducten, rekenen we alleen de Gewurztraminer ‘Tradition’ gebruikte hoeveelheid mee. AOP. Alsace Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) » Basisingrediënten zoals boter, peper, Troubadour Magma Veten Energie 616kcal Vezels 898 zout, die rekenen we niet mee. Tripel IPA amberbier 226 Ewilen 1518 (waarvan) verzadigde vetzuren 173.8 Zout Ung Koohydeten 778 (waarvan) sulers mg {7 Omdat we atijdr zijn dan in deze fol ie r. en op de prijzen en promoties in de andere. De kort en vertoon van uw Xra-app ol fi “kart ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel ndg, n daar dige prijzen in uw winkel kn u ru winkelbezoek raadplegen via de ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst Hie 2545 255) Zo me een kans 5 laagste prijzen
Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 2