Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
en,
BUDGET-
VRIENDELIJK
beeldde
Ne
al
er
Ingrediënten
uit weekmenu 1.
u
Rode Prijzen geldig van
#
fi
ei
we
A VM
"AN
|
KA
ad
if
le
pen
id
Ag
“a
€
>
æ 4
x
+
dl
PS
al
0
De
Dunne lende
+ 500 g
en
ze
13,50
|
|
bn
d
zE
-
RN
kool
Curry Vi
an groene
35 min.
1,
40e
Meg)
asmatirijst
Groenekool
Ingrediënten (4 personen)
los
1/2 groenekool
4 dl kokosmelk
400 g wortelen
2 eet olijfolie
Herkomst: België.
C Versmarkt )
1 rood pepertje
1/2 blokje groentebouillon
2 cm gember
2 eetl. gelecurrypasta (bokaal)
2 teentjes knoflook
zwarte peper (malen)
300 g basmatirijst
zout
50 g cashewnoten
Hoe komen we aan onze
|
Voorbereiding (15 mn)
prijzen?
Schil de wortelen, snij in de lengte in 2 en daarna in stukken van 2 cm.
=
Rooster de cashewnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
De recepten in ons weekmenu
:
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
»
krijgen een prijs per persoon
Snipper het knoflook fijn.
mee. Dit zijn uiteraard richtprijzen,
|
Schil de gember en hak fijn.
3,70€
maar zo krijgt u alvast een idee.
Verwijder de harde nerf van de koolbladeren en snij in fine reepjes.
Waar houden we rekening mee bij de
Bereiding (20 min)
1 verhit de olijfolie in een wok en bak de gember, het pepertje en het knoflook 1 min.
berekening?
2 Voeg de kool en de wortelen toe. Overgiet met de kokosmelk en 1,5 dl water. Verkuimel er het
» Ingrediënten die u maar voor een deel
bouillonblokje over en laat 10 min. stoven.
nodig hebt en die u niet langer kan
3 Kook intussen de rijst gaar in water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
bewaren, zitten volledig in de prijs.
4 Meng de currypasta en de cashewnoten onder de groenekool. Laat + 3 min. afgedekt indikken.
Kruid met peper en zout.
» Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv.
diepvriesproducten, rekenen we alleen de
Gewurztraminer ‘Tradition’
gebruikte hoeveelheid mee.
AOP. Alsace
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
» Basisingrediënten zoals boter, peper,
Troubadour Magma
Veten
Energie 616kcal Vezels 898
zout, die rekenen we niet mee.
Tripel IPA amberbier
226 Ewilen 1518
(waarvan) verzadigde vetzuren 173.8 Zout
Ung
Koohydeten
778
(waarvan) sulers
mg
{7
Omdat we atijdr
zijn dan in deze fol
ie
r.
en op de prijzen en promoties in de andere.
De kort
en
vertoon van uw Xra-app ol
fi
“kart
ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel ndg,
n daar
dige prijzen in uw winkel kn u
ru
winkelbezoek raadplegen via de
ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst
Hie
2545 255) Zo me
een kans
5 laagste prijzen