Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

en,

BUDGET-

VRIENDELIJK

beeldde

Ne

al

er

Ingrediënten

uit weekmenu 1.

u

Rode Prijzen geldig van

#

fi

ei

we

A VM

"AN

|

KA

ad

if

le

pen

id

Ag

“a



>

æ 4

x

+

dl

PS

al

0

De

Dunne lende

+ 500 g

en

ze

13,50

|

|

bn

d

zE

-

RN

kool

Curry Vi

an groene

35 min.

1,

40e

Meg)

asmatirijst

Groenekool

Ingrediënten (4 personen)

los

1/2 groenekool

4 dl kokosmelk

400 g wortelen

2 eet olijfolie

Herkomst: België.

C Versmarkt )

1 rood pepertje

1/2 blokje groentebouillon

2 cm gember

2 eetl. gelecurrypasta (bokaal)

2 teentjes knoflook

zwarte peper (malen)

300 g basmatirijst

zout

50 g cashewnoten

Hoe komen we aan onze

|

Voorbereiding (15 mn)

prijzen?

Schil de wortelen, snij in de lengte in 2 en daarna in stukken van 2 cm.

=

Rooster de cashewnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

De recepten in ons weekmenu

:

Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.

»

krijgen een prijs per persoon

Snipper het knoflook fijn.

mee. Dit zijn uiteraard richtprijzen,

|

Schil de gember en hak fijn.

3,70€

maar zo krijgt u alvast een idee.

Verwijder de harde nerf van de koolbladeren en snij in fine reepjes.

Waar houden we rekening mee bij de

Bereiding (20 min)

1 verhit de olijfolie in een wok en bak de gember, het pepertje en het knoflook 1 min.

berekening?

2 Voeg de kool en de wortelen toe. Overgiet met de kokosmelk en 1,5 dl water. Verkuimel er het

» Ingrediënten die u maar voor een deel

bouillonblokje over en laat 10 min. stoven.

nodig hebt en die u niet langer kan

3 Kook intussen de rijst gaar in water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

bewaren, zitten volledig in de prijs.

4 Meng de currypasta en de cashewnoten onder de groenekool. Laat + 3 min. afgedekt indikken.

Kruid met peper en zout.

» Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv.

diepvriesproducten, rekenen we alleen de

Gewurztraminer ‘Tradition’

gebruikte hoeveelheid mee.

AOP. Alsace

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

» Basisingrediënten zoals boter, peper,

Troubadour Magma

Veten

Energie 616kcal Vezels 898

zout, die rekenen we niet mee.

Tripel IPA amberbier

226 Ewilen 1518

(waarvan) verzadigde vetzuren 173.8 Zout

Ung

Koohydeten

778

(waarvan) sulers

mg

{7

Omdat we atijdr

zijn dan in deze fol

ie

r.

en op de prijzen en promoties in de andere.

De kort

en

vertoon van uw Xra-app ol

fi

“kart

ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel ndg,

n daar

dige prijzen in uw winkel kn u

ru

winkelbezoek raadplegen via de

ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst

Hie

2545 255) Zo me

een kans

5 laagste prijzen