Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Colruyt Folder 03.11.2021

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 6

Op het menu SEREN fg Ingrediënten = uit weekmenu 2 7; Rode Prijzen geldig van un kr # fn Kip kebab Roerbak 10 min. in de pan of verwarm + 5 min. in de microgolfoven op 750 W. Kan ook koud gegeten worden 4 (Beenhouwerij) 9 98 €/kg 5 + — €pp Fe Edd 15 min 50 min, 5,00€ 9 AIN Ardens gebraad LE roomsaus tloof enc hampignon wi De“ Boni Selection Ingrediënten (4 personen) witloof 318€/kg 1 Ardens gebraad (beenhouwerij) 3 eet. vloeibare bloemenhoning Tır 500g 1 kg witloof 1 eetl. bloem generen ie België. 450 g bospaddenstoelen 1/3 blokje kippenbouillon 5 takjes verse tijm 2 eet olijfolie C Versmarkt) “m 1,59 € 500 g gekookte krieltjes (versmark) zwarte peper (malen) 2 teentjes knoflook zout 2 eetl. boter Voorbereiding 10 min) - Snij het knoflook en de champignons fijn. » Snij het witloof in de lengte in 2 en verwijder de harde kern. Bestrijk met de honing en kruid Ontdek onze weekmenu's | met de blaadjes tijm, het knoflook en zwarte peper. Breng de krieltjes op smaak met de olijfolie, zwarte peper en zout. ook online = Verwarm de oven voor op 180 °C Bereiding (5 min. + 50 min. in de over) Naast de recepten in onze folder vindt u ook online heel wat inspiratie voor uw 1 Leg het gebraad in een ovenschaal en verdeel er 1 eetl. boter in stukjes over. Leg er de halve weekmenu. stronken witloof rond en zet 30 min. in de voorverwarmde oven. 2 Meng de krieltjes onder het witloof en laat nog 20 min. verder garen. » Scan de QR-code bij de receptfoto's 3 Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak de champignons 3 min. op een hoog vuur. en de receptpagina opent op 4 Bestrooi de champignons met de bloem. Giet er 2 dl warm water bij en verkruimel er het uw smartphone. Met de meeste bouillonblokje over. Laat al roerend inkoken tot een lichtjes ingedikte saus. Kruid met peper en zout. smartphones volstaat het om met uw camera over de code te gaan. Met Toscana Rosso L.G.P. ‘Cavalpoggio' sommige Android-toestellen hebt u een San Luciano QR-scannende app nodig. Toscana - ltalië v Voedingswaarde per persoon (op basis ar de ingredintenli) Ook in het weekend inspiratie nodig? Postel Dubbel U vindt elke week nieuwe ideeën op Energl élékeal Vezels 858 nergie Donker abdijbier Veten 1648 Eten 6298 colruyt.be/weekmenu (waarvan) verzadigde vetzuren 6,78 Zout 328 Koohydeten BIE (waarvan) sulers 218 Omdat we aid eperen op de pen en promotie in de andre sed, kunnen de in uw Colruyt-winkel nóg lager zijn dan in deze folder De kort en vertoon van uw Xa groe wants ina e prijzen in uw winkel kan u winkelbezoek raadplegen via de me Gen Oe D ma ‘u geen kansen. 5 laagste prijzen

Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 6