Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
SEREN
fg
Ingrediënten
=
uit weekmenu 2
7;
Rode Prijzen geldig van
un
kr
#
fn
Kip kebab
Roerbak 10 min. in de pan of verwarm + 5 min. in de
microgolfoven op 750 W. Kan ook koud gegeten worden
4
(Beenhouwerij)
9 98 €/kg
5
+ —
€pp
Fe
Edd
15 min
50 min,
5,00€
9
AIN
Ardens
gebraad LE
roomsaus
tloof enc
hampignon
wi
De“
Boni Selection
Ingrediënten (4 personen)
witloof
318€/kg
1 Ardens gebraad (beenhouwerij)
3 eet. vloeibare bloemenhoning
Tır
500g
1 kg witloof
1 eetl. bloem
generen
ie België.
450 g bospaddenstoelen
1/3 blokje kippenbouillon
5 takjes verse tijm
2 eet olijfolie
C Versmarkt)
“m 1,59 €
500 g gekookte krieltjes (versmark)
zwarte peper (malen)
2 teentjes knoflook
zout
2 eetl. boter
Voorbereiding 10 min)
-
Snij het knoflook en de champignons fijn.
»
Snij het witloof in de lengte in 2 en verwijder de harde kern. Bestrijk met de honing en kruid
Ontdek onze weekmenu's
|
met de blaadjes tijm, het knoflook en zwarte peper.
Breng de krieltjes op smaak met de olijfolie, zwarte peper en zout.
ook online
=
Verwarm de oven voor op 180 °C
Bereiding (5 min. + 50 min. in de over)
Naast de recepten in onze folder vindt
u ook online heel wat inspiratie voor uw
1 Leg het gebraad in een ovenschaal en verdeel er 1 eetl. boter in stukjes over. Leg er de halve
weekmenu.
stronken witloof rond en zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
2 Meng de krieltjes onder het witloof en laat nog 20 min. verder garen.
» Scan de QR-code bij de receptfoto's
3 Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak de champignons 3 min. op een hoog vuur.
en de receptpagina opent op
4 Bestrooi de champignons met de bloem. Giet er 2 dl warm water bij en verkruimel er het
uw smartphone. Met de meeste
bouillonblokje over. Laat al roerend inkoken tot een lichtjes ingedikte saus. Kruid met peper en
zout.
smartphones volstaat het om met uw
camera over de code te gaan. Met
Toscana Rosso L.G.P. ‘Cavalpoggio'
sommige Android-toestellen hebt u een
San Luciano
QR-scannende app nodig.
Toscana - ltalië
v
Voedingswaarde per persoon (op basis ar de ingredintenli)
Ook in het weekend inspiratie nodig?
Postel Dubbel
U vindt elke week nieuwe ideeën op
Energl élékeal Vezels 858
nergie
Donker abdijbier
Veten
1648 Eten 6298
colruyt.be/weekmenu
(waarvan) verzadigde vetzuren 6,78 Zout
328
Koohydeten
BIE
(waarvan) sulers
218
Omdat we aid eperen op de pen en promotie in de andre
sed, kunnen de
in uw Colruyt-winkel nóg lager
zijn dan in deze folder De kort
en
vertoon van uw Xa
groe wants ina
e prijzen in uw winkel kan u
winkelbezoek raadplegen via de
me
Gen Oe D ma
‘u geen kansen.
5 laagste prijzen