Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

SEREN

fg

Ingrediënten

=

uit weekmenu 2

7;

Rode Prijzen geldig van

un

kr

#

fn

Kip kebab

Roerbak 10 min. in de pan of verwarm + 5 min. in de

microgolfoven op 750 W. Kan ook koud gegeten worden

4

(Beenhouwerij)

9 98 €/kg

5

+ —

€pp

Fe

Edd

15 min

50 min,

5,00€

9

AIN

Ardens

gebraad LE

roomsaus

tloof enc

hampignon

wi

De“

Boni Selection

Ingrediënten (4 personen)

witloof

318€/kg

1 Ardens gebraad (beenhouwerij)

3 eet. vloeibare bloemenhoning

Tır

500g

1 kg witloof

1 eetl. bloem

generen

ie België.

450 g bospaddenstoelen

1/3 blokje kippenbouillon

5 takjes verse tijm

2 eet olijfolie

C Versmarkt)

“m 1,59 €

500 g gekookte krieltjes (versmark)

zwarte peper (malen)

2 teentjes knoflook

zout

2 eetl. boter

Voorbereiding 10 min)

-

Snij het knoflook en de champignons fijn.

»

Snij het witloof in de lengte in 2 en verwijder de harde kern. Bestrijk met de honing en kruid

Ontdek onze weekmenu's

|

met de blaadjes tijm, het knoflook en zwarte peper.

Breng de krieltjes op smaak met de olijfolie, zwarte peper en zout.

ook online

=

Verwarm de oven voor op 180 °C

Bereiding (5 min. + 50 min. in de over)

Naast de recepten in onze folder vindt

u ook online heel wat inspiratie voor uw

1 Leg het gebraad in een ovenschaal en verdeel er 1 eetl. boter in stukjes over. Leg er de halve

weekmenu.

stronken witloof rond en zet 30 min. in de voorverwarmde oven.

2 Meng de krieltjes onder het witloof en laat nog 20 min. verder garen.

» Scan de QR-code bij de receptfoto's

3 Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak de champignons 3 min. op een hoog vuur.

en de receptpagina opent op

4 Bestrooi de champignons met de bloem. Giet er 2 dl warm water bij en verkruimel er het

uw smartphone. Met de meeste

bouillonblokje over. Laat al roerend inkoken tot een lichtjes ingedikte saus. Kruid met peper en

zout.

smartphones volstaat het om met uw

camera over de code te gaan. Met

Toscana Rosso L.G.P. ‘Cavalpoggio'

sommige Android-toestellen hebt u een

San Luciano

QR-scannende app nodig.

Toscana - ltalië

v

Voedingswaarde per persoon (op basis ar de ingredintenli)

Ook in het weekend inspiratie nodig?

Postel Dubbel

U vindt elke week nieuwe ideeën op

Energl élékeal Vezels 858

nergie

Donker abdijbier

Veten

1648 Eten 6298

colruyt.be/weekmenu

(waarvan) verzadigde vetzuren 6,78 Zout

328

Koohydeten

BIE

(waarvan) sulers

218

Omdat we aid eperen op de pen en promotie in de andre

sed, kunnen de

in uw Colruyt-winkel nóg lager

zijn dan in deze folder De kort

en

vertoon van uw Xa

groe wants ina

e prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via de

me

Gen Oe D ma

‘u geen kansen.

5 laagste prijzen