Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL …
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
D
voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.
eh
-
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis
à 2
en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
enu
week
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
Y
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
colruyt.be/weekmenu
WEEK 1: 3/11 - 9/11
LE
ij
ae
+
{
Re
fr
na
7
has
-%
&
=
y
a.
» €
[EN
saus,
}
FA
CE un room
30 min
4,50€
punne len
etjes
LA
slaatje en fri
Ingrediënten (@ personen)
4 Haal het vlees uit de pan en hou warm. Giet het vet weg, blus de pan
600 g dunne lende (beenhouwerij)
2,5 di culinaire room (20% vo)
met room en schraap de bakresten los met een houten lepel. Verkruimel
4 stronken witloof
1 eetl. boter
er het bouillonblokje over en laat enkele minuten inkoken.
150 g veldsla
50 g hazelnoten
Afwerking
2 tomaten
1/2 blokje kippenbouillon
1 pastinaak
zwarte peper (malen)
Snij het vlees in reepjes en lepel er wat saus over. Serveer met de frietjes
4 takjes peterselie
zout
en het slaatje.
800 g verse frieten versmark)
Château Le Menaudat
Voorbereiding (15 min)
AO.P Blaye - Côtes de Bordeaux
- Maak de blaadjes van het witloof los en snij in de lengte in 2.
Troubadour Blond
-_Ontpit de tomaten en snij in blokjes van 2 cm.
Blond bier
- Schil de pastinaak en rasp grof.
- Hak de peterselie en de hazelnoten grof.
Bereiding (15 min)
1_Smelt de boter in een pan en bak de dunne lende 2 min. aan elke kant.
x
Kruid met peper en zout.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
2 Bak de frieten in de frietketel op 180 °C, tot ze knapperig zijn vanbuiten
Energie Lostkal vezels 1198
en zacht vanbinnen.
ve
ten
6708 Ellen
3508
(waarvan) verzadigde vetzuren 224g Zout
108
3 Meng intussen het witloof met de veldsla, de tomaten en de pastinaak.
Kocihydraten
5658
Bestrooi met de peterselie en de hazelnoten.
(waanan) suikers
1078
7
1
“u
Eds sun.