Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL …

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

D

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.

eh

-

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis

à 2

en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

enu

week

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

Y

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

colruyt.be/weekmenu

WEEK 1: 3/11 - 9/11

LE

ij

ae

+

{

Re

fr

na

7

has

-%

&

=

y

a.

» €

[EN

saus,

}

FA

CE un room

30 min

4,50€

punne len

etjes

LA

slaatje en fri

Ingrediënten (@ personen)

4 Haal het vlees uit de pan en hou warm. Giet het vet weg, blus de pan

600 g dunne lende (beenhouwerij)

2,5 di culinaire room (20% vo)

met room en schraap de bakresten los met een houten lepel. Verkruimel

4 stronken witloof

1 eetl. boter

er het bouillonblokje over en laat enkele minuten inkoken.

150 g veldsla

50 g hazelnoten

Afwerking

2 tomaten

1/2 blokje kippenbouillon

1 pastinaak

zwarte peper (malen)

Snij het vlees in reepjes en lepel er wat saus over. Serveer met de frietjes

4 takjes peterselie

zout

en het slaatje.

800 g verse frieten versmark)

Château Le Menaudat

Voorbereiding (15 min)

AO.P Blaye - Côtes de Bordeaux

- Maak de blaadjes van het witloof los en snij in de lengte in 2.

Troubadour Blond

-_Ontpit de tomaten en snij in blokjes van 2 cm.

Blond bier

- Schil de pastinaak en rasp grof.

- Hak de peterselie en de hazelnoten grof.

Bereiding (15 min)

1_Smelt de boter in een pan en bak de dunne lende 2 min. aan elke kant.

x

Kruid met peper en zout.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

2 Bak de frieten in de frietketel op 180 °C, tot ze knapperig zijn vanbuiten

Energie Lostkal vezels 1198

en zacht vanbinnen.

ve

ten

6708 Ellen

3508

(waarvan) verzadigde vetzuren 224g Zout

108

3 Meng intussen het witloof met de veldsla, de tomaten en de pastinaak.

Kocihydraten

5658

Bestrooi met de peterselie en de hazelnoten.

(waanan) suikers

1078

7

1

“u

Eds sun.