Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.11.2021 tot 16.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 1
AAN TAFEL … Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat D voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. eh - Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis à 2 en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. enu week Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Y Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. colruyt.be/weekmenu WEEK 1: 3/11 - 9/11 LE ij ae + { Re fr na 7 has -% & = y a. » € [EN saus, } FA CE un room 30 min 4,50€ punne len etjes LA slaatje en fri Ingrediënten (@ personen) 4 Haal het vlees uit de pan en hou warm. Giet het vet weg, blus de pan 600 g dunne lende (beenhouwerij) 2,5 di culinaire room (20% vo) met room en schraap de bakresten los met een houten lepel. Verkruimel 4 stronken witloof 1 eetl. boter er het bouillonblokje over en laat enkele minuten inkoken. 150 g veldsla 50 g hazelnoten Afwerking 2 tomaten 1/2 blokje kippenbouillon 1 pastinaak zwarte peper (malen) Snij het vlees in reepjes en lepel er wat saus over. Serveer met de frietjes 4 takjes peterselie zout en het slaatje. 800 g verse frieten versmark) Château Le Menaudat Voorbereiding (15 min) AO.P Blaye - Côtes de Bordeaux - Maak de blaadjes van het witloof los en snij in de lengte in 2. Troubadour Blond -_Ontpit de tomaten en snij in blokjes van 2 cm. Blond bier - Schil de pastinaak en rasp grof. - Hak de peterselie en de hazelnoten grof. Bereiding (15 min) 1_Smelt de boter in een pan en bak de dunne lende 2 min. aan elke kant. x Kruid met peper en zout. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) 2 Bak de frieten in de frietketel op 180 °C, tot ze knapperig zijn vanbuiten Energie Lostkal vezels 1198 en zacht vanbinnen. ve ten 6708 Ellen 3508 (waarvan) verzadigde vetzuren 224g Zout 108 3 Meng intussen het witloof met de veldsla, de tomaten en de pastinaak. Kocihydraten 5658 Bestrooi met de peterselie en de hazelnoten. (waanan) suikers 1078 7 1 “u Eds sun.
Colruyt - Folder van 03.11.2021 tot 16.11.2021 - Pagina 1