Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
an wortel en
zu
(er
ers slaatje V
2
edels en steak
2
kool
rabi met no
H
Ingrediënten (@ personen)
2 biefstukken (beenhouwerij)
1 koffiel. rietsuiker
400 g wortelen
10 g groentekroepoek
400 g koolrabi
2 eetl. rodewijnazijn
1 limoen
2 eetl. sesamolie
20 g koriander (vers)
1/2 koffiel srirachasaus
sx
2
1 eetl. boter
peper en zout
270 g sobanoedels
cs
Voorbereiding (5 min)
- Snij de biefstukken in dunne reepjes.
- Schil de wortelen en de koolrabi en rasp grof.
er
= Hak de koriander grof.
p
- Snij de limoen in 4.
Bereiding (15 min)
1_Kookde noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
Giet af.
ü
2 Smelt intussen de boter in een pan en bak de reepjes biefstuk 1 à
à
|
2 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
alt
5 Maak de vinaigrette: meng de srirachasaus met de rodewijnazijn, de
|
je
sesamolie en de rietsuiker. Kruid met zout.
4 Meng de wortelen, de koolrabi en de koriander onder de noedels.
5:
RE
Afwerking
en Wi
PI,
A
Schep de noedels in diepe borden. Schik er de runderreepjes op en werk
1
af met de groentekroepoek, de vinaigrette en een limoenpartje.
Pr {
ke
Srirachasaus
En
N
Deze pittige saus van chilipepers gebruikt u het best in kleine beetjes.
Ne
Gebruik ze in een tomatensaus of een wokgerecht. Of in een marinade
x:
voor kip op de barbecue. U kan srirachasaus ook onder een koude
saus mengen, bv. mayonaise. Lekker bij frietjes!
N
N
Le Champ des Murailles rosé
BE
=
A.O.P. Corbieres
=
Troubadour Magma Tripel IPA
| Amberbier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
(EN
Energie 1 kal vezels 118
Vetten
(vaanan) verz
de vetzuren
124g Eulen 3058
Zout
30 min,
2,80€
188
Koolhydraten
(waarvan) suikers
598
Tip van Sophie
van het kookteam
nen
Nog wortele
s over 2
srirachasau
he
Maak er wortelsoep van! Schil en snij 600 q wortelen,
1 uien 1 prei in stukjes. Stoof in 2 eetl. olijfolie en
voeg 1 L water en een bouillonblokje toe. Breng aan
de kook en laat + 15 min. sudderen op een matig vuur.
Mix en werk af met enkele eetl. srirachasaus en room
of kokosmelk. Serveer met een partje citroen en wat
fijngesnipperde koriander.
—
Ê
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
Zo gaan we voedselverspilli
tegen en dragen we
vodr
samen bij aan een beter m
u, stap voor stap.
D
Lens temen. sne eren