Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

an wortel en

zu

(er

ers slaatje V

2

edels en steak

2

kool

rabi met no

H

Ingrediënten (@ personen)

2 biefstukken (beenhouwerij)

1 koffiel. rietsuiker

400 g wortelen

10 g groentekroepoek

400 g koolrabi

2 eetl. rodewijnazijn

1 limoen

2 eetl. sesamolie

20 g koriander (vers)

1/2 koffiel srirachasaus

sx

2

1 eetl. boter

peper en zout

270 g sobanoedels

cs

Voorbereiding (5 min)

- Snij de biefstukken in dunne reepjes.

- Schil de wortelen en de koolrabi en rasp grof.

er

= Hak de koriander grof.

p

- Snij de limoen in 4.

Bereiding (15 min)

1_Kookde noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

Giet af.

ü

2 Smelt intussen de boter in een pan en bak de reepjes biefstuk 1 à

à

|

2 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.

alt

5 Maak de vinaigrette: meng de srirachasaus met de rodewijnazijn, de

|

je

sesamolie en de rietsuiker. Kruid met zout.

4 Meng de wortelen, de koolrabi en de koriander onder de noedels.

5:

RE

Afwerking

en Wi

PI,

A

Schep de noedels in diepe borden. Schik er de runderreepjes op en werk

1

af met de groentekroepoek, de vinaigrette en een limoenpartje.

Pr {

ke

Srirachasaus

En

N

Deze pittige saus van chilipepers gebruikt u het best in kleine beetjes.

Ne

Gebruik ze in een tomatensaus of een wokgerecht. Of in een marinade

x:

voor kip op de barbecue. U kan srirachasaus ook onder een koude

saus mengen, bv. mayonaise. Lekker bij frietjes!

N

N

Le Champ des Murailles rosé

BE

=

A.O.P. Corbieres

=

Troubadour Magma Tripel IPA

| Amberbier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

(EN

Energie 1 kal vezels 118

Vetten

(vaanan) verz

de vetzuren

124g Eulen 3058

Zout

30 min,

2,80€

188

Koolhydraten

(waarvan) suikers

598

Tip van Sophie

van het kookteam

nen

Nog wortele

s over 2

srirachasau

he

Maak er wortelsoep van! Schil en snij 600 q wortelen,

1 uien 1 prei in stukjes. Stoof in 2 eetl. olijfolie en

voeg 1 L water en een bouillonblokje toe. Breng aan

de kook en laat + 15 min. sudderen op een matig vuur.

Mix en werk af met enkele eetl. srirachasaus en room

of kokosmelk. Serveer met een partje citroen en wat

fijngesnipperde koriander.



Ê

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

Zo gaan we voedselverspilli

tegen en dragen we

vodr

samen bij aan een beter m

u, stap voor stap.

D

Lens temen. sne eren