Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Colruyt Folder 02.06.2021

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 7

an wortel en zu (er ers slaatje V 2 edels en steak 2 kool rabi met no H Ingrediënten (@ personen) 2 biefstukken (beenhouwerij) 1 koffiel. rietsuiker 400 g wortelen 10 g groentekroepoek 400 g koolrabi 2 eetl. rodewijnazijn 1 limoen 2 eetl. sesamolie 20 g koriander (vers) 1/2 koffiel srirachasaus sx 2 1 eetl. boter peper en zout 270 g sobanoedels cs Voorbereiding (5 min) - Snij de biefstukken in dunne reepjes. - Schil de wortelen en de koolrabi en rasp grof. er = Hak de koriander grof. p - Snij de limoen in 4. Bereiding (15 min) 1_Kookde noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. ü 2 Smelt intussen de boter in een pan en bak de reepjes biefstuk 1 à à | 2 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. alt 5 Maak de vinaigrette: meng de srirachasaus met de rodewijnazijn, de | je sesamolie en de rietsuiker. Kruid met zout. 4 Meng de wortelen, de koolrabi en de koriander onder de noedels. 5: RE Afwerking en Wi PI, A Schep de noedels in diepe borden. Schik er de runderreepjes op en werk 1 af met de groentekroepoek, de vinaigrette en een limoenpartje. Pr { ke Srirachasaus En N Deze pittige saus van chilipepers gebruikt u het best in kleine beetjes. Ne Gebruik ze in een tomatensaus of een wokgerecht. Of in een marinade x: voor kip op de barbecue. U kan srirachasaus ook onder een koude saus mengen, bv. mayonaise. Lekker bij frietjes! N N Le Champ des Murailles rosé BE = A.O.P. Corbieres = Troubadour Magma Tripel IPA | Amberbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) (EN Energie 1 kal vezels 118 Vetten (vaanan) verz de vetzuren 124g Eulen 3058 Zout 30 min, 2,80€ 188 Koolhydraten (waarvan) suikers 598 Tip van Sophie van het kookteam nen Nog wortele s over 2 srirachasau he Maak er wortelsoep van! Schil en snij 600 q wortelen, 1 uien 1 prei in stukjes. Stoof in 2 eetl. olijfolie en voeg 1 L water en een bouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat + 15 min. sudderen op een matig vuur. Mix en werk af met enkele eetl. srirachasaus en room of kokosmelk. Serveer met een partje citroen en wat fijngesnipperde koriander. — Ê Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilli tegen en dragen we vodr samen bij aan een beter m u, stap voor stap. D Lens temen. sne eren

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 7