Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
5
BEUL
=
N
Ingrediënten
uit weekmenu 1
Rode Prijzen geldig van
ze
7
DI
ce
D
8/6
Fe
il
Bl
N
a
ST
A
j
4
Ë,
à
re
À
fr
3
Fe
5
D
jn
ú
Boni Selection
RZ
|
fine prinsessenbonen
aogerkg
Ee
400 g
Herkomst: Kenia/Marokko.
50 min,
1,99:
IE
a en kip
3,20€) à
n chipolat
asta
Oe
\
Brochette va
Mu
?.
alse saus ©
1
met provença:
Ingrediënten (4 personen)
Pre.
4 boerenchipolata's (beenhouwerij)
400 g Griekse pasta (isoni)
ED,
1/2 borstfilet van braadkip (beenhouwer)
330 g passata (gezeefde tomaten)
4 sneetjes gerookt spek
5 eetl olijfolie
250 g champignons
2 blaadjes laurier
1 gele paprika
1 koffiel. Provencaalse kruiden
Boerenchipolata varken
1 courgette
zwarte peper molen)
Lui
zout
voorbereiding (zomin)
\
4,99 ens
Snij de chipolata's en de hakve kipfilet in blokjes van 2 cm en de sneetjes gerookt spek in 2.
Rol het spek op. Maak brochettes door de chipolata, de kip en het spek afwisselend op
spiesjes te prikken. Besprenkel met 1 eetl olijfolie en kruid met de Provencaalse kruiden,
peper en zout.
Snij de ui in 2 en dan in fine halvemaantjes
\
'
Snij de paprika in 4 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij in reepjes.
Vind meteen een recept
2
Snij de champignons in 2 en dan in kleine stukjes
Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in dunne plakjes.
naar wens!
Bereiding 60 min)
1 verhit 2 eetl olijfolie in een kookpot en roerbak de ui en de paprika + 5 min. Voeg de
» Met de volgende icoontjes ziet u in één
courgette en de champignons toe en bak nog 5 min. Overgiet met de passata en kruid met
oogopslag over welk soort gerecht het gaat:
peper en zout. Vul het lege flesje van de passata met water en voeg toe aan de saus. Doe er de
laurierblaadjes bij en laat + 15 min. sudderen.
2 Kook intussen de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af
> Verhit een (grilDpan en bak de brochettes + 2 min. aan elke kant.
OG!
IQ
Afwerking
Vlees
Gevogelte
Vis
Vegetarisch
Serveer de Griekse pasta met de brochettes en besprenkel met wat Provencaalse kruiden.
Geef er de saus bij
» De bereidingstijd splitsen we zo op:
P- U kan de brochettes ook op de barbecue bakken
Salento L.GT. Verso Rosso
Aantal minuten
Eventuele
Puglia
Itali&
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
werk (snijden,
oventijd
Energie 785 kcal Vezels 158
bakken, koken ...)
Troubadour Blond
Veten
2868 Ewilen 458
Blond bier
(waanan) verzadigdevetzuren 89g Zout
188
Koolhydaten
358
(waanan) sukers,
131g
{7
zijn dan in deze ol
Omdat we atd rea
Mir in de andere
vertoon van uw Xa
east
nk u ste kunnen deren in Conan
ze prijzen in uw winkel kan u
vr
ee
ryeapp op kuyt be bi onze Kantendenst
Ge 22 ome
ugeen kansen.
MZ laagste prijzen