Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 2
Op het menu 5 BEUL = N Ingrediënten uit weekmenu 1 Rode Prijzen geldig van ze 7 DI ce D 8/6 Fe il Bl N a ST A j 4 Ë, à re À fr 3 Fe 5 D jn ú Boni Selection RZ | fine prinsessenbonen aogerkg Ee 400 g Herkomst: Kenia/Marokko. 50 min, 1,99: IE a en kip 3,20€) à n chipolat asta Oe \ Brochette va Mu ?. alse saus © 1 met provença: Ingrediënten (4 personen) Pre. 4 boerenchipolata's (beenhouwerij) 400 g Griekse pasta (isoni) ED, 1/2 borstfilet van braadkip (beenhouwer) 330 g passata (gezeefde tomaten) 4 sneetjes gerookt spek 5 eetl olijfolie 250 g champignons 2 blaadjes laurier 1 gele paprika 1 koffiel. Provencaalse kruiden Boerenchipolata varken 1 courgette zwarte peper molen) Lui zout voorbereiding (zomin) \ 4,99 ens Snij de chipolata's en de hakve kipfilet in blokjes van 2 cm en de sneetjes gerookt spek in 2. Rol het spek op. Maak brochettes door de chipolata, de kip en het spek afwisselend op spiesjes te prikken. Besprenkel met 1 eetl olijfolie en kruid met de Provencaalse kruiden, peper en zout. Snij de ui in 2 en dan in fine halvemaantjes \ ' Snij de paprika in 4 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij in reepjes. Vind meteen een recept 2 Snij de champignons in 2 en dan in kleine stukjes Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in dunne plakjes. naar wens! Bereiding 60 min) 1 verhit 2 eetl olijfolie in een kookpot en roerbak de ui en de paprika + 5 min. Voeg de » Met de volgende icoontjes ziet u in één courgette en de champignons toe en bak nog 5 min. Overgiet met de passata en kruid met oogopslag over welk soort gerecht het gaat: peper en zout. Vul het lege flesje van de passata met water en voeg toe aan de saus. Doe er de laurierblaadjes bij en laat + 15 min. sudderen. 2 Kook intussen de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af > Verhit een (grilDpan en bak de brochettes + 2 min. aan elke kant. OG! IQ Afwerking Vlees Gevogelte Vis Vegetarisch Serveer de Griekse pasta met de brochettes en besprenkel met wat Provencaalse kruiden. Geef er de saus bij » De bereidingstijd splitsen we zo op: P- U kan de brochettes ook op de barbecue bakken Salento L.GT. Verso Rosso Aantal minuten Eventuele Puglia Itali& Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) werk (snijden, oventijd Energie 785 kcal Vezels 158 bakken, koken ...) Troubadour Blond Veten 2868 Ewilen 458 Blond bier (waanan) verzadigdevetzuren 89g Zout 188 Koolhydaten 358 (waanan) sukers, 131g {7 zijn dan in deze ol Omdat we atd rea Mir in de andere vertoon van uw Xa east nk u ste kunnen deren in Conan ze prijzen in uw winkel kan u vr ee ryeapp op kuyt be bi onze Kantendenst Ge 22 ome ugeen kansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 2