Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

5

BEUL

=

N

Ingrediënten

uit weekmenu 1

Rode Prijzen geldig van

ze

7

DI

ce

D

8/6

Fe

il

Bl

N

a

ST

A

j

4

Ë,

à

re

À

fr

3

Fe

5

D

jn

ú

Boni Selection

RZ

|

fine prinsessenbonen

aogerkg

Ee

400 g

Herkomst: Kenia/Marokko.

50 min,

1,99:

IE

a en kip

3,20€) à

n chipolat

asta

Oe

\

Brochette va

Mu

?.

alse saus ©

1

met provença:

Ingrediënten (4 personen)

Pre.

4 boerenchipolata's (beenhouwerij)

400 g Griekse pasta (isoni)

ED,

1/2 borstfilet van braadkip (beenhouwer)

330 g passata (gezeefde tomaten)

4 sneetjes gerookt spek

5 eetl olijfolie

250 g champignons

2 blaadjes laurier

1 gele paprika

1 koffiel. Provencaalse kruiden

Boerenchipolata varken

1 courgette

zwarte peper molen)

Lui

zout

voorbereiding (zomin)

\

4,99 ens

Snij de chipolata's en de hakve kipfilet in blokjes van 2 cm en de sneetjes gerookt spek in 2.

Rol het spek op. Maak brochettes door de chipolata, de kip en het spek afwisselend op

spiesjes te prikken. Besprenkel met 1 eetl olijfolie en kruid met de Provencaalse kruiden,

peper en zout.

Snij de ui in 2 en dan in fine halvemaantjes

\

'

Snij de paprika in 4 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij in reepjes.

Vind meteen een recept

2

Snij de champignons in 2 en dan in kleine stukjes

Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in dunne plakjes.

naar wens!

Bereiding 60 min)

1 verhit 2 eetl olijfolie in een kookpot en roerbak de ui en de paprika + 5 min. Voeg de

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

courgette en de champignons toe en bak nog 5 min. Overgiet met de passata en kruid met

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

peper en zout. Vul het lege flesje van de passata met water en voeg toe aan de saus. Doe er de

laurierblaadjes bij en laat + 15 min. sudderen.

2 Kook intussen de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af

> Verhit een (grilDpan en bak de brochettes + 2 min. aan elke kant.

OG!

IQ

Afwerking

Vlees

Gevogelte

Vis

Vegetarisch

Serveer de Griekse pasta met de brochettes en besprenkel met wat Provencaalse kruiden.

Geef er de saus bij

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

P- U kan de brochettes ook op de barbecue bakken

Salento L.GT. Verso Rosso

Aantal minuten

Eventuele

Puglia

Itali&

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

werk (snijden,

oventijd

Energie 785 kcal Vezels 158

bakken, koken ...)

Troubadour Blond

Veten

2868 Ewilen 458

Blond bier

(waanan) verzadigdevetzuren 89g Zout

188

Koolhydaten

358

(waanan) sukers,

131g

{7

zijn dan in deze ol

Omdat we atd rea

Mir in de andere

vertoon van uw Xa

east

nk u ste kunnen deren in Conan

ze prijzen in uw winkel kan u

vr

ee

ryeapp op kuyt be bi onze Kantendenst

Ge 22 ome

ugeen kansen.

MZ laagste prijzen