Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.

Koken /

sil

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis

N

en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

MTS Le

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

jk

1

À

N

eN

A

|

4

en

AY

ha

M

EN

(6

MR

>

il

if

>

à

x

Ki

BR

SE

=

7

ZEN

A

Ee

el

5e

&

A

Le

=

2

Sn

ay

25 min

Mi

Ep

f

Kk

a

Te

&

€ pp.

LE

33€

Rx

Wi

2,

mr

te

3

=

mmus,

à

zi

wrap met hu!

Rodebieten!

af

BT Un feta

1

25)

prinsesse

À j

ia

de

D

ns

(& personen)

:

Bin.

(A

ts

5

400 g fijne prinsessenbonen

4 eetl. linzen (bik)

he

IS

1 kropsla

2 eetl. vinaigrette Thousand

#70

4

1 rode ui

Islands (fes)

2

u

100 g hummus (versmarkt)

2 eetl. olijfolie

A

N

vB

ei

100 g feta (blok)

zwarte peper (molen)

Ke

ORN

6 rodebietenwraps

zout

rig

hr

RG

R

ij

KA

sik

GO min)

Se

-

Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen.

ij

|

Snipper de rode ui fijn.

A

À

-

-

Spoel de linzen onder koud water en laat uitlekken.

Maak de slabladeren los, was ze en scheur in stukjes.

A

=

Breek de feta in stukjes.

ER

+4

(15 min)

5

Kook de prinsessenbonen + 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water.

4

Giet af.

cl

Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de rode ui glazig. Voeg de

linzen toe en bak nog 2 min. Kruid met peper en zout.

on

ie

Pr

id

Besmeer de wraps met de hummus. Beleg met de prinsessenbonen

u

en de helft van de sla. Werk af met de linzen en de feta. Rol strak op.

4

EPL

Besprenkel de rest van de sla met de vinaigrette. Snij de wraps in 2 en

serveer met de sla.

en

Château Petit Roubié

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

u:

Energie 548 kl Vezeis sig à

A.

Picpoul de Pinet

Vetten

Big Emile 1958

Estaminet Refined Lager

628 Zout

158

La.

Pils

(esra) verdie vazen

@5g

(daarvan) suikers

105

Geldigvan 2/6 tem. 8/6/2021.

sk Met A XTRA .