Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 1
Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Koken / sil Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis N en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. MTS Le Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. jk 1 À N eN A | 4 en AY ha M EN (6 MR > il if > à x Ki BR SE = 7 ZEN A Ee el 5e & A Le = 2 Sn ay 25 min Mi Ep f Kk a Te & € pp. LE 33€ Rx Wi 2, mr te 3 = mmus, à zi wrap met hu! Rodebieten! af BT Un feta 1 25) prinsesse À j ia de D ns (& personen) : Bin. (A ts 5 400 g fijne prinsessenbonen 4 eetl. linzen (bik) he IS 1 kropsla 2 eetl. vinaigrette Thousand #70 4 1 rode ui Islands (fes) 2 u 100 g hummus (versmarkt) 2 eetl. olijfolie A N vB ei 100 g feta (blok) zwarte peper (molen) Ke ORN 6 rodebietenwraps zout rig hr RG R ij KA sik GO min) Se - Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen. ij | Snipper de rode ui fijn. A À - - Spoel de linzen onder koud water en laat uitlekken. Maak de slabladeren los, was ze en scheur in stukjes. A = Breek de feta in stukjes. ER +4 (15 min) 5 Kook de prinsessenbonen + 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. 4 Giet af. cl Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de rode ui glazig. Voeg de linzen toe en bak nog 2 min. Kruid met peper en zout. on ie Pr id Besmeer de wraps met de hummus. Beleg met de prinsessenbonen u en de helft van de sla. Werk af met de linzen en de feta. Rol strak op. 4 EPL Besprenkel de rest van de sla met de vinaigrette. Snij de wraps in 2 en serveer met de sla. en Château Petit Roubié Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) u: Energie 548 kl Vezeis sig à A. Picpoul de Pinet Vetten Big Emile 1958 Estaminet Refined Lager 628 Zout 158 La. Pils (esra) verdie vazen @5g (daarvan) suikers 105 Geldigvan 2/6 tem. 8/6/2021. sk Met A XTRA .
Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 1