Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ÿ
La
euf met heil
5
o van €
oeur de bo
SNEL KLAAR 7
carpacci
inaigrette
25 mi
N
quinoa €
Pr frambozenv
A
My
IE
7
27
7
IN
>
zj
Ingrediënten (4 personen)
à
150 g gerookte heilbot
1 plantje basilicum
HIL
7
125 g Noordzeegarnalen
200 g quinoa
NEC
Gersma:
1 eetl. frambozenazijn
3
2 tomaten (coeur de boeuf)
#
1 granaatappel
2 eetl. olifolie
75 gframbozen
per en zout
Ee
x
a
5
DH
A
Hi
Voorbereiding (10 min)
BT
5
4)
V7 F2
CA)
#
Ye
- Snij de tomaten in dunne schijfjes.
HR
La
BAR
- Verwijder de pitjes uit de granaatappel.
4)
- Snij de sneetjes heilbot in 2 of in 3.
pr
zj
PS A
Bereiding (15 min)
7
1 Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie
La:
A
verpakking). Giet af.
æ
A
5!
‘#4
2 Schik intussen de tomatenschijfjes en de heilbot
ed
,
afwisselend op een bord.
5 Prak de frambozen met een vork en meng er de
frambozenazijn onder. Kruid met peper en zout.
»
fj)
Afwerking
N
FH
À
Ë
Bestrooi de carpaccio met de garnalen en de
4
#
granaatappelpitjes. Werk af met de frambozenvinaigrette
I
en basilicumblaadjes. Serveer met de quinoa.
$
+
=S
5
&
F AL
Le Sablou Sauvignon Blanc
Ai
me
ko’
AOP. Bergerac
2
Cp
Postel Trip
HE
Blond abdijbier
A
-Y
Al,
»
AL
a
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
D
IP,
Be:
x
rg 381 kal Vezels 2,88
7
By;
a
Vetten
1498 Eiten 2258
id
JA
He
fl
(naanan) verzadige 258 Zu
128
Ye
%
dy,
#
x
AN
zi
hama ver de vetzuren
3808
(vaanvan) suikers
998
Tip van Sophie
van het kookteam
me
u
éren!
volop vari
Maak de vinaigrette met de granaatappelpitjes en
werk af met de frambozen. Geen basilicum? Vervang
hem dan door munt, koriander, peterselie of
A
bieslook. U kan ook andere gerookte vis gebruiken,
€
1 2
zoals zalm of makreel. En in plaats van quinoa
kan u gaan voor tarwe, brood of krieltjes. De
EZ
mogelijkheden zijn eindeloos! Experimenteer dus gerust
A
met nieuwe smaken.
N
=
N
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we
samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.
KE
menen CED