Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ÿ

La

euf met heil

5

o van €

oeur de bo

SNEL KLAAR 7

carpacci

inaigrette

25 mi

N

quinoa €

Pr frambozenv

A

My

IE

7

27

7

IN

>

zj

Ingrediënten (4 personen)

à

150 g gerookte heilbot

1 plantje basilicum

HIL

7

125 g Noordzeegarnalen

200 g quinoa

NEC

Gersma:

1 eetl. frambozenazijn

3

2 tomaten (coeur de boeuf)

#

1 granaatappel

2 eetl. olifolie

75 gframbozen

per en zout

Ee

x

a

5

DH

A

Hi

Voorbereiding (10 min)

BT

5

4)

V7 F2

CA)

#

Ye

- Snij de tomaten in dunne schijfjes.

HR

La

BAR

- Verwijder de pitjes uit de granaatappel.

4)

- Snij de sneetjes heilbot in 2 of in 3.

pr

zj

PS A

Bereiding (15 min)

7

1 Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie

La:

A

verpakking). Giet af.

æ

A

5!

‘#4

2 Schik intussen de tomatenschijfjes en de heilbot

ed

,

afwisselend op een bord.

5 Prak de frambozen met een vork en meng er de

frambozenazijn onder. Kruid met peper en zout.

»

fj)

Afwerking

N

FH

À

Ë

Bestrooi de carpaccio met de garnalen en de

4

#

granaatappelpitjes. Werk af met de frambozenvinaigrette

I

en basilicumblaadjes. Serveer met de quinoa.

$

+

=S

5

&

F AL

Le Sablou Sauvignon Blanc

Ai

me

ko’

AOP. Bergerac

2

Cp

Postel Trip

HE

Blond abdijbier

A

-Y

Al,

»

AL

a

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

D

IP,

Be:

x

rg 381 kal Vezels 2,88

7

By;

a

Vetten

1498 Eiten 2258

id

JA

He

fl

(naanan) verzadige 258 Zu

128

Ye

%

dy,

#

x

AN

zi

hama ver de vetzuren

3808

(vaanvan) suikers

998

Tip van Sophie

van het kookteam

me

u

éren!

volop vari

Maak de vinaigrette met de granaatappelpitjes en

werk af met de frambozen. Geen basilicum? Vervang

hem dan door munt, koriander, peterselie of

A

bieslook. U kan ook andere gerookte vis gebruiken,



1 2

zoals zalm of makreel. En in plaats van quinoa

kan u gaan voor tarwe, brood of krieltjes. De

EZ

mogelijkheden zijn eindeloos! Experimenteer dus gerust

A

met nieuwe smaken.

N

=

N

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we

samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.

KE

menen CED