Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 3
ÿ La euf met heil 5 o van € oeur de bo SNEL KLAAR 7 carpacci inaigrette 25 mi N quinoa € Pr frambozenv A My IE 7 27 7 IN > zj Ingrediënten (4 personen) à 150 g gerookte heilbot 1 plantje basilicum HIL 7 125 g Noordzeegarnalen 200 g quinoa NEC Gersma: 1 eetl. frambozenazijn 3 2 tomaten (coeur de boeuf) # 1 granaatappel 2 eetl. olifolie 75 gframbozen per en zout Ee x a 5 DH A Hi Voorbereiding (10 min) BT 5 4) V7 F2 CA) # Ye - Snij de tomaten in dunne schijfjes. HR La BAR - Verwijder de pitjes uit de granaatappel. 4) - Snij de sneetjes heilbot in 2 of in 3. pr zj PS A Bereiding (15 min) 7 1 Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie La: A verpakking). Giet af. æ A 5! ‘#4 2 Schik intussen de tomatenschijfjes en de heilbot ed , afwisselend op een bord. 5 Prak de frambozen met een vork en meng er de frambozenazijn onder. Kruid met peper en zout. » fj) Afwerking N FH À Ë Bestrooi de carpaccio met de garnalen en de 4 # granaatappelpitjes. Werk af met de frambozenvinaigrette I en basilicumblaadjes. Serveer met de quinoa. $ + =S 5 & F AL Le Sablou Sauvignon Blanc Ai me ko’ AOP. Bergerac 2 Cp Postel Trip HE Blond abdijbier A -Y Al, » AL a Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) D IP, Be: x rg 381 kal Vezels 2,88 7 By; a Vetten 1498 Eiten 2258 id JA He fl (naanan) verzadige 258 Zu 128 Ye % dy, # x AN zi hama ver de vetzuren 3808 (vaanvan) suikers 998 Tip van Sophie van het kookteam me u éren! volop vari Maak de vinaigrette met de granaatappelpitjes en werk af met de frambozen. Geen basilicum? Vervang hem dan door munt, koriander, peterselie of A bieslook. U kan ook andere gerookte vis gebruiken, € 1 2 zoals zalm of makreel. En in plaats van quinoa kan u gaan voor tarwe, brood of krieltjes. De EZ mogelijkheden zijn eindeloos! Experimenteer dus gerust A met nieuwe smaken. N = N Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. KE menen CED
Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 3