Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
Koken /
hi]
€
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
N
waarmee u tijd bespaart.
we AUG
Br
>
HR
ce
8
“Sor
TA
NE
=f
6
à
I
Sn
LÉ
ek
2
ur
RR
St
à
& |
<
P
De
14
8
ee
iN
Ss
at
Ex
À
€ pp.
45 min
3,
27€
fe
prika
osterde Pal
9:
%
He
TE
TILL EU
N
en scampi's -
CN
1
(@ personen)
ed
Tui
24 gepelde geblancheerde
scampi's 'medium' (diepvries)
(ersmarkt)
50 g ontpitte zwarte olijven
Pp >
4 paprika's (1 rode, 1 groene, 1 gele en
1 oranie)
400 g volkorenpenne
7
100 g rucola
5 eetl. olijfolie
enkele takjes verse tijm
peper en zout
>
RR
Cntdooitid + 10 min. + 20 min. in de over)
EN
Y
‘
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Verdeel de volledige paprika's en de ongepelde ui over een bakplaat
Ne
RN
:
en zet 20 min. in de oven (tot ze zwartgeblakerd zijn).
L
Laat de scampi volledig ontdooien en dep droog.
\
Haal de schil van de paprika's en pel de ui. Verwijder de pitjes en de
rr
9
y
cd)
witte zaadlijsten uit de paprika's. Snij de paprika's en de ui in dunne
A
reepjes.
Snij de olijven in schijfjes.
F1
:
A
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
%
€
(15 min)
js
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
AN
|
Giet af.
Er
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de scampi's 2 à 3 min. aan
BAS
€.
elke kant. Kruid met peper en de tijm.
=
Meng de paprika- en uireepjes, de olijven en de scampi's onder de
x
A
penne.
7
IL
\t
Werk af met de rucola.
{
4
er
Voedingswaarde per persoon (op bas van de ingrediënten)
©
La Fanfinette rose
69 keal
Pi
A.O.P. Côtes du Rhône
Hege séskal
ve
van E
en
vezels nog
157g Emiten 3308
158
R
Martha Sexy Blond
(waarvan) verzadigde 20g Zout
(ana) rag van
Ag
xl
Sterk blond bier
(daarvan) suikers
1048
Geldig van 9/6 te.m. 15/6/2021.
sk Met A XTRA .