Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
la vongole
spaghetti al
omaten
KLAAR
RN
Epp
met ven
keten trost
IN 1-2-3
35 min.
3,
33€
Ingrediënten (4 personen)
900 g kant-en-klare
2 rode uien
.
schelpdierensaus (Sugo alle
400 g spaghetti 6 granen
=
Vongole, diepvries)
3 eetl. olifolie
500 g trostomaten
zwarte peper (molen)
1 venkel
zout
ge um
Voorbereiding (20m)
- Snij de venkel in 4. Verwijder de harde kern en snij de rest in
lez
fijne reepjes. Hou enkele plukjes venkelgroen apart voor de
un
afwerking.
mt
- Snipper de rode uien fijn.
re
- Snij de tomaten in kleine blokjes.
Bereiding (5 min)
1 Kook de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie
>
=
verpakking). Giet af.
&
==
2 Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de venkel
en de rode ui 3 à 4 min. Kruid met peper en zout.
0
3 Voeg de diepgevroren schelpdierensaus toe en verwarm
7 min.
En;
f
2e
4 Meng de spaghetti en de tomaten onder de saus.
IN...
%
Afwerking
Ge:
Werk af met de plukjes venkel.
À
S
5
Viré-Clessé A.O.P. ‘Vieilles Vignes’
es
Cave de Viré
LeFort
=
Sterk donker bier
=
FE
ire
Voedingswaarde per pessoon (op bast van de ingrediënten)
A
el
ij
Veren
Energie G69kcal Verds 10,08
Be
à
DS
Dg Ewen 248
:
fe
(waarvan) verzadigde vetzuren 38.8 Zout
198
Ll
Kooydrten
AB
El
(waarvan) suites
nog
af
Tip van Sophie
van het kookteam
BEREN Sj Keke
etti in de V
Nog wat spagh
trone!
PULLS
{deaal voor !
Breng 1,5 L water aan de kook in een kookpot.
Verkruimel er 2 blokjes kippenbouillon over en
voeg 500 g diepgevroren minestronegroenten en
A ven
»
zr
400 g tomatenstukjes (diepvries of blik) toe. Laat
5 min. koken. Breek 100 g spaghetti in stukjes en
EL
laat enkele min. koken in de soep.
Y
ie
\
sk Met uw A XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.