Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Colruyt Folder 01.07.2020

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 2

Op het menu | | | | | | oe v TETE \ N \ N Ingrediënten à uit weekmenu 1. Rode Prijzen geldig van L: = Á In 4 = 15 M 2 7 FR 4 \ Gemarineerde runderreepjes Te. 12,45 ens % è 2 5 ee N (02 = 4 ft ae N wed Epp es a € A 30 min 2,19e jn a met linzen en > chili sin carne Bloemkool bloemkoo Arijst | per stuk Ingrediënten (@ personen) | Herkomst: België. 1 bloemkool 150 g zoete maïs (bik) 1,49: 1 gele paprika 160 g rode kidneybonen (tik) 1 groene paprika 330 g kerstomatensalsa (les) 1 plantje platte peterselie 4 eetl olijfolie lu zwarte peper (malen) zout 400 g bruine linzen (blik) Vind meteen een recept Voorbereiding (5 min) naar wens! ‘ Verdeel de bloemkool in roosjes en mi fijn in de blender tot u bloemkoolrijst krijgt. 2 Spoel de linzen, de maïs en de rode bonen onder koud water en laat uitlekken. ‘ Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in fijne » Met de volgende icoontjes ziet u in één - reepjes. oogopslag over welk soort gerecht het gaat: Snipper de ui en de peterselie fijn. Bereiding (15 min) 1 Verhit 2 eetl oljfole in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de paprikareepjestoe en bak nog 2 min. 2 Blus met de kerstomatensalsa. Vul de fles met water en giet ook in de kookpot. Kruid met peper 1O''@\1 (7) en zout. Vlees Vis 3 Voeg de linzen, de maïs en de rode bonen toe en laat 7 à 8 min. sudderen. Gevogelte Vegetarisch 4 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grote kookpot en bak de bloemkoolrijst 3 à 4 min. op een zacht vuur. Kruid met peper en zout. Meng er de helft van de peterselie onder. Afwerking » De bereidingstijd splitsen we zo op: Bestrooi eventueel met de rest van de peterselie. Aantal minuten Eventuele Voedingswaarde per pssoon (op bast van de ing diënten) La Croix de Paty Energie 309kcal Verds 10,68 werk (snijden, oventijd AO.P. Côtes de Bourg Veiten 1208 Eviter 13,88 bakken, koken …) (waarvan) verzadigde vetzuren 18g Zout 108 Martha Sexy Blond Koohydrten 3158 Sterk blond bier (waarvan) sulers 1538 dat we altijd re eren op de prijzen en promoties in de andere te winkel in uwstreek, ke a dan in deze fol old x, De Korn rtoon van uw Xtraapp of kaart komen daar non Le Re ina Cottens lager e prijzen in uw winkel kan wanlelbezoek raadplegen via de co app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst ( & 345 2345). 20 mist u geen kansen. Æ7 laagste prijzen

Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 2