Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

|

|

|

|

|

|

oe

v

TETE

\

N

\

N

Ingrediënten

à

uit weekmenu 1.

Rode Prijzen geldig van

L:

=

Á

In

4

=

15

M

2

7

FR

4

\

Gemarineerde runderreepjes

Te.

12,45 ens

%

è

2

5

ee

N

(02

=

4

ft

ae N

wed

Epp

es

a



A

30 min

2,19e

jn

a

met linzen en

>

chili sin carne

Bloemkool

bloemkoo

Arijst

|

per stuk

Ingrediënten (@ personen)

|

Herkomst: België.

1 bloemkool

150 g zoete maïs (bik)

1,49:

1 gele paprika

160 g rode kidneybonen (tik)

1 groene paprika

330 g kerstomatensalsa (les)

1 plantje platte peterselie

4 eetl olijfolie

lu

zwarte peper (malen)

zout

400 g bruine linzen (blik)

Vind meteen een recept

Voorbereiding (5 min)

naar wens!



Verdeel de bloemkool in roosjes en mi fijn in de blender tot u bloemkoolrijst krijgt.

2

Spoel de linzen, de maïs en de rode bonen onder koud water en laat uitlekken.



Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in fijne

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

-

reepjes.

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

Snipper de ui en de peterselie fijn.

Bereiding (15 min)

1 Verhit 2 eetl oljfole in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de paprikareepjestoe en bak nog 2 min.

2 Blus met de kerstomatensalsa. Vul de fles met water en giet ook in de kookpot. Kruid met peper

1O''@\1

(7)

en zout.

Vlees

Vis

3 Voeg de linzen, de maïs en de rode bonen toe en laat 7 à 8 min. sudderen.

Gevogelte

Vegetarisch

4 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grote kookpot en bak de bloemkoolrijst 3 à 4 min. op een

zacht vuur. Kruid met peper en zout. Meng er de helft van de peterselie onder.

Afwerking

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

Bestrooi eventueel met de rest van de peterselie.

Aantal minuten

Eventuele

Voedingswaarde per pssoon (op bast van de ing diënten)

La Croix de Paty

Energie 309kcal Verds 10,68

werk (snijden,

oventijd

AO.P. Côtes de Bourg

Veiten

1208 Eviter

13,88

bakken, koken …)

(waarvan) verzadigde vetzuren 18g Zout

108

Martha Sexy Blond

Koohydrten

3158

Sterk blond bier

(waarvan) sulers

1538

dat we altijd re

eren op de prijzen en promoties in de andere

te winkel in uwstreek, ke

a

dan in deze fol

old

x, De Korn

rtoon van uw Xtraapp of kaart komen daar

non Le Re

ina Cottens lager

e prijzen in uw winkel kan

wanlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (

&

345 2345). 20 mist u geen kansen.

Æ7 laagste prijzen