Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 6
Op het menu Bi oi —— ui Er} AN Dein Ingrediënten Ne es uit weekmenu 2. x mn Rode P: zen geldig van 2 ij Ri 1 æ " BE if lij \ j si © 8 A \ Se eh NEL ie à = N En " | B | el, = an ne 1 Mn I hd Kalfsescalope Ki 17,21 ene et rt u hi 3 (N y nd N | à „(20 min [eso % D FE. EI 4 La Ar 1 € pp. \ Ti me VA ni j j Li Boni Selection ,89 Ii ni Veggie falafels NATERg 10stuks 170g oriën él taalse MC fal afel Malt) mmus en nti 1,95 « 5 Ingrediënten (@ personen) 170 g falafels ersmarke) 100 g ontpitte groene olijven 2 tomaten (cœur de bœuf) 200 g pikante hummus (ersmarkt) 1 gele courgette 200 g feta (blok) Hoe komen we aan 1 plantje basilicum 1 rol pizzadeeg (versmarkt) 2 rode uien eetl olijfolie onze prijzen? Voorbereiding (5 min) De recepten in ons weekmenu - Snij de falafels in 4 en de feta in blokjes. krijgen een prijs per persoon -_Pluk de blaadjes basilicum. (EN 3,70€ mee. Dit zijn uiteraard richtprijzen, - Snij de tomaten, de rode uien en de courgette in fijne schijfjes. maar zo krijgt u alvast een idee. = Verwarm de oven voor op 220 °C. Waar houden we rekening mee bij Bereiding (5 min. + 15 min. in de oven) de berekening? 1 Rol het pizzadeeg open en leg het met het bakpapier op een bakplaat. 2 Besmeer het deeg met de hummus en beleg met de groenten, de ui, de feta, de stukjes falafel » Ingrediënten die u maar voor een deel en de olijven. nodig hebt en die u niet langer kan 5 Besprenkel met de olijfolie en zet + 15 min. in de voorverwarmde oven. bewaren, zitten volledig in de prijs. Afwerking » Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv. Werk af met het basilicum. diepvriesproducten, rekenen we alleen de gebruikte hoeveelheid mee. Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënenlis) Château de Pena Energie 695 kal Vezels. 858 » Basisingrediënten zoals boter, peper, AO.P. Côtes du Roussillon Villages Vetten 3658 Eiiten — 2198 zout, die rekenen we niet mee. Hopus (vaaıvan) verzadigdevetzuren 130g Zout 468 Sterk blond bier Koolhydraten 6508 (waarvan) sukers 928 te winkel in uw streek, kunnen de inkl a dat we altijd re ‚dan in deze fo ir geren op de prijzen en promoties in de andere De kortin; rtoon van uw Xtraapp of kaart komen daar bovenop. De Aa izen in uw Colruyt-wi prize in um vand NR Ea winlelbezoek raadplegen via de Ay app, op colruyt.beofbjonze Klantendienst ( & 345 2345). 70 mist ugeenkansen. Æ7 laagste prijzen
Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 6