Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

Bi

oi

——

ui

Er}

AN

Dein

Ingrediënten

Ne es

uit weekmenu 2.

x

mn

Rode P:

zen geldig van

2

ij

Ri

1

æ

"

BE

if

lij

\

j

si

©

8

A

\

Se

eh

NEL

ie

à

=

N

En

"

|

B

|

el,

=

an

ne

1

Mn

I

hd

Kalfsescalope

Ki

17,21 ene

et

rt

u

hi

3

(N

y

nd

N

| à

„(20 min

[eso

%

D

FE.

EI 4

La

Ar

1

€ pp.

\

Ti

me

VA

ni

j

j

Li

Boni Selection

,89

Ii

ni

Veggie falafels

NATERg

10stuks 170g

oriën

él

taalse MC

fal

afel

Malt)

mmus en

nti

1,95 «

5

Ingrediënten (@ personen)

170 g falafels ersmarke)

100 g ontpitte groene olijven

2 tomaten (cœur de bœuf)

200 g pikante hummus (ersmarkt)

1 gele courgette

200 g feta (blok)

Hoe komen we aan

1 plantje basilicum

1 rol pizzadeeg (versmarkt)

2 rode uien

eetl olijfolie

onze prijzen?

Voorbereiding (5 min)

De recepten in ons weekmenu

- Snij de falafels in 4 en de feta in blokjes.

krijgen een prijs per persoon

-_Pluk de blaadjes basilicum.

(EN

3,70€

mee. Dit zijn uiteraard richtprijzen,

- Snij de tomaten, de rode uien en de courgette in fijne schijfjes.

maar zo krijgt u alvast een idee.

= Verwarm de oven voor op 220 °C.

Waar houden we rekening mee bij

Bereiding (5 min. + 15 min. in de oven)

de berekening?

1 Rol het pizzadeeg open en leg het met het bakpapier op een bakplaat.

2 Besmeer het deeg met de hummus en beleg met de groenten, de ui, de feta, de stukjes falafel

» Ingrediënten die u maar voor een deel

en de olijven.

nodig hebt en die u niet langer kan

5 Besprenkel met de olijfolie en zet + 15 min. in de voorverwarmde oven.

bewaren, zitten volledig in de prijs.

Afwerking

» Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv.

Werk af met het basilicum.

diepvriesproducten, rekenen we alleen de

gebruikte hoeveelheid mee.

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënenlis)

Château de Pena

Energie 695 kal Vezels. 858

» Basisingrediënten zoals boter, peper,

AO.P. Côtes du Roussillon Villages

Vetten

3658 Eiiten — 2198

zout, die rekenen we niet mee.

Hopus

(vaaıvan) verzadigdevetzuren 130g Zout

468

Sterk blond bier

Koolhydraten

6508

(waarvan) sukers

928

te winkel in uw streek, kunnen de

inkl

a

dat we altijd re

‚dan in deze fo

ir

geren op de prijzen en promoties in de andere

De kortin;

rtoon van uw Xtraapp of kaart komen daar

bovenop. De

Aa

izen in uw Colruyt-wi

prize in um vand

NR Ea

winlelbezoek raadplegen via de

Ay

app, op colruyt.beofbjonze Klantendienst (

&

345 2345). 70 mist ugeenkansen.

Æ7 laagste prijzen