Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Roodb

BER NEE OL

N

€ pp.

rdappelsalade

DD

A koude aa!

5O min

3,

04e)

met mo!

PEL LOS

Ingrediënten (@ personen)

500 g roodbaarshaasjes (versmark)

800 g vastkokende aardappelen

500 g snijbonen

bu lauretie)

1 eetl. boter

1 bakje tuinkers

1 eetl. mosterd op traditionele wijze

3 tomaten

1 limoen

1 eetl. mayonaise

1 rode ui

1 eetl olifolie

zwarte peper (malen)

zout

Voorbereiding (25 min)

-

= Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.

Snij de snijbonen in schuine stukken van 1/2 cm.

-

Snij de tomaten in blokjes.

=

Snij de rode u in fine ringen.

-

Pers de limoen.

=

Zu

Snij de tuinkers los.

>

Bereiding 5 min)

1 Kook de aardappelen + 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat

A

afkoelen.

en

2 Kook intussen de snijbonen 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet

af en spoel onder koud water.

Rn

Wr

3 Verhit de olifolie en de boter in een pan en bak de roodbaarshaasjes

Per

2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

#

La

4 Meng de mayonaise met het limoensap, de mosterd, peper en zout.

$

5 Meng de snijbonen, de tomaten en de rode ui onder de afgekoelde

x

wem

aardappelen.

DS

Afwerking

S

Werk af met de tuinkers en een beetje mosterddressing.

Maremma D.O.C. Vermentino

Campo al Moro

Toscana - Italië

Voedingswaarde per pessoon (op bast van de ingrediënten)

Ln 1

Floreffe Tripel

Blond abdijbier

Veren

Energie 451kcal Vezels 128

>=

(waarvan) verzadi

vetzuren

WAg Eten 2958

44

Zout

078

Koohydrten

556

(waarvan) suikers

438

Tip van Sophie

van het kookteam

HA

RT: mn over?

Maak

er konfijt van!

-_2

Smelt 20 g boter in een kookpot en stoof

300 g fijngesnipperde rode ui glazig. Voeg de

blaadjes van 1 takje verse rozemarijn en

1 takje verse tijm toe, samen met 1 blaadje laurier,

bi

2 eetl frambozenconfituur, 2 eetl. bruine suiker,

5 d rode porto en 2 eetl. frambozenazijn. Dek af

en laat 20 min. sudderen. Verwijder het deksel en

laat nog 10 & 15 min. sudderen. Roer regelmatig en

voeg eventueel wat water toe, zodat de bereiding

niet aanbrandt. Laat daarna afkoelen.

1:

Ee.

sk Met uw 28 XTRA -app of kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Geldig van 1/7 te.m. 7/7/2020.