Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Roodb
BER NEE OL
N
€ pp.
rdappelsalade
DD
A koude aa!
5O min
3,
04e)
met mo!
PEL LOS
Ingrediënten (@ personen)
500 g roodbaarshaasjes (versmark)
800 g vastkokende aardappelen
500 g snijbonen
bu lauretie)
1 eetl. boter
1 bakje tuinkers
1 eetl. mosterd op traditionele wijze
3 tomaten
1 limoen
1 eetl. mayonaise
1 rode ui
1 eetl olifolie
zwarte peper (malen)
zout
Voorbereiding (25 min)
-
= Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
Snij de snijbonen in schuine stukken van 1/2 cm.
-
Snij de tomaten in blokjes.
=
Snij de rode u in fine ringen.
-
Pers de limoen.
=
Zu
Snij de tuinkers los.
>
Bereiding 5 min)
1 Kook de aardappelen + 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat
A
afkoelen.
en
2 Kook intussen de snijbonen 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet
af en spoel onder koud water.
Rn
Wr
3 Verhit de olifolie en de boter in een pan en bak de roodbaarshaasjes
Per
2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
#
La
4 Meng de mayonaise met het limoensap, de mosterd, peper en zout.
$
5 Meng de snijbonen, de tomaten en de rode ui onder de afgekoelde
x
wem
aardappelen.
DS
Afwerking
S
Werk af met de tuinkers en een beetje mosterddressing.
Maremma D.O.C. Vermentino
Campo al Moro
Toscana - Italië
Voedingswaarde per pessoon (op bast van de ingrediënten)
Ln 1
Floreffe Tripel
Blond abdijbier
Veren
Energie 451kcal Vezels 128
>=
(waarvan) verzadi
vetzuren
WAg Eten 2958
44
Zout
078
Koohydrten
556
(waarvan) suikers
438
Tip van Sophie
van het kookteam
HA
RT: mn over?
Maak
er konfijt van!
-_2
Smelt 20 g boter in een kookpot en stoof
300 g fijngesnipperde rode ui glazig. Voeg de
blaadjes van 1 takje verse rozemarijn en
1 takje verse tijm toe, samen met 1 blaadje laurier,
bi
2 eetl frambozenconfituur, 2 eetl. bruine suiker,
5 d rode porto en 2 eetl. frambozenazijn. Dek af
en laat 20 min. sudderen. Verwijder het deksel en
laat nog 10 & 15 min. sudderen. Roer regelmatig en
voeg eventueel wat water toe, zodat de bereiding
niet aanbrandt. Laat daarna afkoelen.
1:
Ee.
sk Met uw 28 XTRA -app of kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Geldig van 1/7 te.m. 7/7/2020.