Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 3
Roodb BER NEE OL N € pp. rdappelsalade DD A koude aa! 5O min 3, 04e) met mo! PEL LOS Ingrediënten (@ personen) 500 g roodbaarshaasjes (versmark) 800 g vastkokende aardappelen 500 g snijbonen bu lauretie) 1 eetl. boter 1 bakje tuinkers 1 eetl. mosterd op traditionele wijze 3 tomaten 1 limoen 1 eetl. mayonaise 1 rode ui 1 eetl olifolie zwarte peper (malen) zout Voorbereiding (25 min) - = Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Snij de snijbonen in schuine stukken van 1/2 cm. - Snij de tomaten in blokjes. = Snij de rode u in fine ringen. - Pers de limoen. = Zu Snij de tuinkers los. > Bereiding 5 min) 1 Kook de aardappelen + 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat A afkoelen. en 2 Kook intussen de snijbonen 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Rn Wr 3 Verhit de olifolie en de boter in een pan en bak de roodbaarshaasjes Per 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. # La 4 Meng de mayonaise met het limoensap, de mosterd, peper en zout. $ 5 Meng de snijbonen, de tomaten en de rode ui onder de afgekoelde x wem aardappelen. DS Afwerking S Werk af met de tuinkers en een beetje mosterddressing. Maremma D.O.C. Vermentino Campo al Moro Toscana - Italië Voedingswaarde per pessoon (op bast van de ingrediënten) Ln 1 Floreffe Tripel Blond abdijbier Veren Energie 451kcal Vezels 128 >= (waarvan) verzadi vetzuren WAg Eten 2958 44 Zout 078 Koohydrten 556 (waarvan) suikers 438 Tip van Sophie van het kookteam HA RT: mn over? Maak er konfijt van! -_2 Smelt 20 g boter in een kookpot en stoof 300 g fijngesnipperde rode ui glazig. Voeg de blaadjes van 1 takje verse rozemarijn en 1 takje verse tijm toe, samen met 1 blaadje laurier, bi 2 eetl frambozenconfituur, 2 eetl. bruine suiker, 5 d rode porto en 2 eetl. frambozenazijn. Dek af en laat 20 min. sudderen. Verwijder het deksel en laat nog 10 & 15 min. sudderen. Roer regelmatig en voeg eventueel wat water toe, zodat de bereiding niet aanbrandt. Laat daarna afkoelen. 1: Ee. sk Met uw 28 XTRA -app of kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. Geldig van 1/7 te.m. 7/7/2020.
Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 3