Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Colruyt Folder 01.07.2020

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 5

Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van Koken / - ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden à waarmee u tijd bespaart Clubs week! ii H en | B p CRE: 2 IC « A 40 min Epo. Kalfsecalope met rod 3, 90 seliekrieltjes La FU aus en peter hampi x Pd (& personen) dk di 1 eetl. boter 4 kalfsescalopes (beenhouwer) nd 500 g champignons 2,5 dl extra lichte room (7 œvc) 1 bosje lente-uitjes 1 eetl. kappertjes (bokaal) 1 bosje waterkers 5 eet olijfolie 50 g zongedroogde tomaten 1 koffel. Provencaalse kruiden C1 Wersmarkt) L zwarte peper (moler) X 850 g halve krieltjes met look zout en peterselie (versmarkt) Li N 5 min) 2 Snij de champignons in blokjes DT 2 - = Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes. 7 - Snipper de lente-uitjes fijn. Fe » a Verwijder de harde steekjes van de waterkers en meng de blaadjes onder de lente-uitjes. Ans 2 N an @5 min) 2 Meng de kalfsescalopes met 2 eetl. olifolie, peper, zout en de Provencaalse kruiden. Laat marineren in de koelkast tot gebruik. In Smelt de boter in een pan en bak de champignons + 5 min. ES LF à à Voeg de zongedroogde tomaten en de uitgelekte kappertjes toe. We 2 ” Blus met de room en laat 1 min. inkoken. Kruid met peper en zout. 2 ze > x < S Verhit intussen 1 eetl. olifolie in een pan en bak de krieltjes \ à e ER (baktijd: zie verpakking) 5 8 à "| Verhit een grilpan zonder vetstof en bak de kalfsescalopes È € > N Je 1 à 2 min. aan elke kant. 3 u Me we ua Bi — Lepel wat saus over het vlees en geef er de krieltjes en de waterkers bij Voedingswaarde per persoon (op bast van de ingrediënten) Tavel A.O.P. 561 kcal. Vezels Veren nege s6skel Verds 778 " 28 Ewilen 418 Ns Floreffe Dubbel (waanan) verzadigde vetzuren es Zout Koolhydraten 148 Lie Donker abdijbier (waanan) suikers 5 Geldig van 8/7 tem. 14/7/2020. sk Met uw 9E XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 5