Aldi - Folder van 25.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 64 pagina's van de Aldi folder, geldig van 25.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

gen

=

Be 78

4

Ke)

je

IM

a

>

4

di

Le

|

Kalkoenrolleyes met notencrumble,

afgewerkt met pastinaakcrème,

veenbessensaus en aardappelnootjes

5 D

EE

100 g biowalnoten TRADER JOE'S B10° « 800 g aardappelnootjes

EXCELLENCE? » 200 ml Siciliaanse rode wijn BALLATURI® »

|

Es

200 g finekorrelsuiker MOUNTAIN® « 500 ml vetarme

kippenbouillon PORTLAND® « 500 ml halfvolle melk MILSA® «

EXCELLENCE®

40 g halfvolle boter MARC GUISELIN® + 400 g veenbessen TRADER

JOE'S® « 10 9 biopeterselie » 4 pastinaken + 1 sinaasappel +

Kalkoenmedaillons”

4kalkoenmedaillons » een snuifje peper PORTLAND® « een

Aardappelnootjes"

(12.48/kgl

(119/kgl

snuifje zout PORTLAND” « 100 g paneermeel ALBONA® « extra

olijfolie EL CULTIVADOR® + sausbinder MENUTO®

47?

[KE

Er

50,9

1. Breng de melk met de kippenbouillon aan de kook. Schilde

pastinaken en snij ze in dikke plakken. Kook ze gaar in het

bouillon-melkmengsel.

2. Breng de veenbessen samen met de suiker en de rode wijn aan de

kook. Voeg de geraspte schil en het sap van de sinaasappel toe. Zet

het vuur laag en laat 15 minuten sudderen. Bind de saus verder met

ED

de sausbinder en breng op smaak met peper en zout. Hou warm.

IELON

3. Giet de pastinaken af, maar bewaar wat van het kookvocht.

Voeg een klont boter en wat kookvocht toe en mix glad.

kee

Breng op smaak met peper en zout.

4. Verwarm de friteuse. Meng de noten met het paneermeel,

peterselie en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout. Snij

=

de kalkoenmedaillons open, leg er een stuk bakpapier op en klopmet

een deegroller of pan tot een platte lap. Kruid met peper en zout

en vul elk lapje met de notencrumble. Rol ze op en zet vast met

PORTLAND®

keukentouw. Bak de rolletjes in een klont boter goudbruin. Bak

TRADER JOE'S BIO®

Vetarme

ondertussen de aardappelnootjes goudbruin in de friteuse.

Biowalnoten”

kippenbouillon, 12 st.”

5. Snij de rolletjes mooi in plakjes en serveer ze samen met de

(19.93/kgl

(3.25/kgl

pastinaakcrème, de veenbessensaus en de aardappelnootjes.

Werk af met de extra peterselie.

Voor een veggievariant: vervang de kalkoenrolletjes door krokant

Edo

gebakken veggieballetjes en de kippenbouillon door groentebouillon!

60 % Winter 2021

* Zolang de voorraad strekt

“+ Dit artikel is dagelijks beschikbaar in ons assortiment