Aldi - Folder van 25.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 60

Hier is pagina 60 van 64 pagina's van de Aldi folder, geldig van 25.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
gen
=
Be 78
4
Ke)
je
IM
a
>
4
di
Le
|
Kalkoenrolleyes met notencrumble,
afgewerkt met pastinaakcrème,
veenbessensaus en aardappelnootjes
5 D
EE
100 g biowalnoten TRADER JOE'S B10° « 800 g aardappelnootjes
EXCELLENCE? » 200 ml Siciliaanse rode wijn BALLATURI® »
|
Es
200 g finekorrelsuiker MOUNTAIN® « 500 ml vetarme
kippenbouillon PORTLAND® « 500 ml halfvolle melk MILSA® «
EXCELLENCE®
40 g halfvolle boter MARC GUISELIN® + 400 g veenbessen TRADER
JOE'S® « 10 9 biopeterselie » 4 pastinaken + 1 sinaasappel +
Kalkoenmedaillons”
4kalkoenmedaillons » een snuifje peper PORTLAND® « een
Aardappelnootjes"
(12.48/kgl
(119/kgl
snuifje zout PORTLAND” « 100 g paneermeel ALBONA® « extra
olijfolie EL CULTIVADOR® + sausbinder MENUTO®
47?
[KE
Er
50,9
1. Breng de melk met de kippenbouillon aan de kook. Schilde
pastinaken en snij ze in dikke plakken. Kook ze gaar in het
bouillon-melkmengsel.
2. Breng de veenbessen samen met de suiker en de rode wijn aan de
kook. Voeg de geraspte schil en het sap van de sinaasappel toe. Zet
het vuur laag en laat 15 minuten sudderen. Bind de saus verder met
ED
de sausbinder en breng op smaak met peper en zout. Hou warm.
IELON
3. Giet de pastinaken af, maar bewaar wat van het kookvocht.
Voeg een klont boter en wat kookvocht toe en mix glad.
kee
Breng op smaak met peper en zout.
4. Verwarm de friteuse. Meng de noten met het paneermeel,
peterselie en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout. Snij
=
de kalkoenmedaillons open, leg er een stuk bakpapier op en klopmet
een deegroller of pan tot een platte lap. Kruid met peper en zout
en vul elk lapje met de notencrumble. Rol ze op en zet vast met
PORTLAND®
keukentouw. Bak de rolletjes in een klont boter goudbruin. Bak
TRADER JOE'S BIO®
Vetarme
ondertussen de aardappelnootjes goudbruin in de friteuse.
Biowalnoten”
kippenbouillon, 12 st.”
5. Snij de rolletjes mooi in plakjes en serveer ze samen met de
(19.93/kgl
(3.25/kgl
pastinaakcrème, de veenbessensaus en de aardappelnootjes.
Werk af met de extra peterselie.
Voor een veggievariant: vervang de kalkoenrolletjes door krokant
Edo
gebakken veggieballetjes en de kippenbouillon door groentebouillon!
60 % Winter 2021
* Zolang de voorraad strekt
“+ Dit artikel is dagelijks beschikbaar in ons assortiment