Aldi - Folder van 25.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 59

Hier is pagina 59 van 64 pagina's van de Aldi folder, geldig van 25.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
p.53
Kaastaart in een glaasje
met compote van kaki
LS
100 g speculoos GALA® + 40 g halfvolle boter MARC GUISELIN® »
|
|
200 g roomkaas VALBLANC® « 3el citroensap + 160 g Griekse yoghurt
40 g poedersuiker MOUNTAIN® + 4 kaki's + 1 zakje vanillinesuiker
hd
À
MOUNTAIN®
ij
’
2
DS
:
Verkruimel de speculoos heel fijn.
Meng de speculoos met de gesmolten boter.
#.
Red
4
$
EN
ER
N
NV
Ne
©
N
2u
Sm
Verdeel over de glaasjes en zet in de koelkast.
Klop de roomkaas los met een garde.
4
à
(a;
à
Meng de kaas met 2 eetlepels citroensap, de yoghurt en
Schil de kaki's en snijd ze in stukjes. Doe het fruit in een
de poedersuiker. Verdeel het mengsel met een lepel of
steelplan en meng met de vanillinesuiker, 1 el citroensap
spuitzak over de speculoos. Laat een 2-tal uur opstijven
en een scheutje water. Laat het geheel 20 à 30 minuten
in de koelkast.
pruttelen en pureer met een staafmixer.
Werk de glaasjes af met een beetje compote van kaki en
1/8 van een kaki.
Winter 2021 # 59
à