Aldi - Folder van 25.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 64 pagina's van de Aldi folder, geldig van 25.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

veE

L

£

N

espri.

KIWIFRUIT

D

E

T ZESPRI

ere

en

#

es 7

INGREDIËNTEN

Crème:

scuit.

3 eieren

Bi

L

a

40 q meel van ongebrande

Z

60 9 poedersuiker

amandelen

rd

20 ml amaretto

15 g gemalen ongebrande

150 g mascarpone

cashewnoten

5

45 gtarwebloem

Topping

40 q roomboter op

4 Zespri" SunGold"® kiwi's

kamertemperatuur

4 gebrande koffiebonen,

een mespuntje zout

100 g suiker

45 g suiker

=

100 ml water

5 g oploskoffie

Boordevol vitamine &

2 9 cacaopoeder

RECEPT

e weerstand

=

Voor de topping: Zet het water met de suiker en de

Zespri

Te boosten

koffiebonen op het vuur. Voeg, als het water kookt, de

geschilde en in fijne stukjes gehakte Zespri’ SunGoldM

kiwi's toe, dek af, haal van het vuur en laat afkoelen.

mn

Se

Meng alle ingrediënten voor de biscuit tot een kruimeldeeg

Verkruimel het met de handen boven een bakplaat met

a

bakpapier. Bak het deeg 15 min in een oven van 160°C

Ee.

w

Haal uit de oven en laat afkoelen tot het biscuit droog en

6,

6;

knapperig wordt. Verbrokkel de koekjes opnieuw. Zet weg

>

Klop voor de creme de eiwitten met de helft van de

poedersuiker stijf met behulp van een elektrische

handmixer. Zet het in de koelkast zodra het stevig en

consistent is.

u

Klopt het eigeel met de rest van de suiker in een ruime,

TRS

metalen schaal au bain-marie tot een schuimige massa

6 Voeg de amaretto toe en blijf Koppen totdat de massa,

stevig wordt. Voeg de eiwitten toe en klop totdat ze

D

helemaal in het mengsel zijn opgenomen, zodat een dikke

crème wordt verkregen zonder klonters. Laat afkoelen.

S

Meng deze crème met de mascarpone totdat het mengsel

Ne,

homogeen is

EN

©

Vul de bodem van enkele lage glazen met de biscuit,

vervolgens met een laag crême, en voeg tot slot de kiwi's

toe,

es

INSPIRATIE NODIG? ONTDEK NOG

MEER RECEPTEN OP WWW.ZESPRI.COM

VERKRIJGBAAR BIJ ALDI