Aldi - Folder van 25.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 34

Hier is pagina 34 van 64 pagina's van de Aldi folder, geldig van 25.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
veE
L
£
N
espri.
KIWIFRUIT
D
E
T ZESPRI
ere
en
#
es 7
INGREDIËNTEN
Crème:
scuit.
3 eieren
Bi
L
a
40 q meel van ongebrande
Z
60 9 poedersuiker
amandelen
rd
20 ml amaretto
15 g gemalen ongebrande
150 g mascarpone
cashewnoten
5
45 gtarwebloem
Topping
40 q roomboter op
4 Zespri" SunGold"® kiwi's
kamertemperatuur
4 gebrande koffiebonen,
een mespuntje zout
100 g suiker
45 g suiker
=
100 ml water
5 g oploskoffie
Boordevol vitamine &
2 9 cacaopoeder
RECEPT
e weerstand
=
Voor de topping: Zet het water met de suiker en de
Zespri
Te boosten
koffiebonen op het vuur. Voeg, als het water kookt, de
geschilde en in fijne stukjes gehakte Zespri’ SunGoldM
kiwi's toe, dek af, haal van het vuur en laat afkoelen.
mn
Se
Meng alle ingrediënten voor de biscuit tot een kruimeldeeg
Verkruimel het met de handen boven een bakplaat met
a
bakpapier. Bak het deeg 15 min in een oven van 160°C
Ee.
w
Haal uit de oven en laat afkoelen tot het biscuit droog en
6,
6;
knapperig wordt. Verbrokkel de koekjes opnieuw. Zet weg
>
Klop voor de creme de eiwitten met de helft van de
poedersuiker stijf met behulp van een elektrische
handmixer. Zet het in de koelkast zodra het stevig en
consistent is.
u
Klopt het eigeel met de rest van de suiker in een ruime,
TRS
metalen schaal au bain-marie tot een schuimige massa
6 Voeg de amaretto toe en blijf Koppen totdat de massa,
stevig wordt. Voeg de eiwitten toe en klop totdat ze
D
helemaal in het mengsel zijn opgenomen, zodat een dikke
crème wordt verkregen zonder klonters. Laat afkoelen.
S
Meng deze crème met de mascarpone totdat het mengsel
Ne,
homogeen is
EN
©
Vul de bodem van enkele lage glazen met de biscuit,
vervolgens met een laag crême, en voeg tot slot de kiwi's
toe,
es
INSPIRATIE NODIG? ONTDEK NOG
MEER RECEPTEN OP WWW.ZESPRI.COM
VERKRIJGBAAR BIJ ALDI