Aldi - Folder van 24.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 77




Hier is pagina 77 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 24.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

D

%

le

Ei

®

,

BE

edes

En

#

>

Eendenborstfilet met

+

boschampignons op een zachte

Fi

5

crème van pompoen

=

1 eendenborstfilet EXCELLENCE" « 1 kg butternutpompoen « 1 ui

+ 200 g bosmengeling + 2 teentjes knoflook « 3 el pompoenpitten TRADER JOE'S®

«Bel culinaire olijfolie EL CULTIVADOR® « 1 el nootmuskaat PORTLAND®

» enkele takjes verse platte peterselie + peper en zout PORTLAND®

DE POMPOENCRÈME

Schil de butternutpompoen, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes.

Pel de ui, snipper fijn en stoof glazig in 4 eetlepels olijfolie. Voeg de

blokjes butternutpompoen toe en giet er een klein beetje water bij

Zalmfilet met knapperige

zodat het geheel niet aanbakt. Laat 15 minuten zacht pruttelen tot de

butternutpompoen gaar is en je er makkelijk in kan prikken met

een vork.

veenbessen-amandelkorst en

DE EENDENBORSTFILETS

gegrilde venkel

Maak kruiselingse inkepingen in de velkant van het vlees. Kruid af met

4 zalmfilets GOLDEN SEAFOOD® « 1 venkel + 75 g gedroogde veenbessen TRADER JOE S®

peper en zout en bak in een pan zonder vetstof. Bak eerst op de kant

+ 50 g bioamandelen TRADER JOE’S BIO® » 20 el culinaire olijfolie EL CULTIVADOR®

met het vel en daarna op de andere kant. De filet moet mooi goudbruin

+ 6 takjes verse platte peterselie + peper en zout PORTLAND?

zijn aan de buitenkant en nog lichtroze aan de binnenkant. Wikkel de

eendenborstfilet daarna in aluminiumfolie en laat rusten.

Laat de zalmfilets ontdooien op een vel keukenpapier en dep het

overtollige vocht af. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de

DE CHAMPIGNONS

harde onderkant van de venkel en snijd de rest in dunne reepjes.

Pel de knoflook, kneus en stoof aan in 4 eetlepels olijfolie. Voeg de

Vet een ovenschaal in met 6 eetlepels olijfolie en leg de zalmfilets

champignons toe en bak goudbruin. Kruid af met peper en zout.

en de venkel erin. Hak de amandelen grof en doe het grootste deel

in de blender. Mix samen met het grootste deel van de veenbessen en

DE AFWERKING

8 eetlepels olijfolie tot een egale massa. Kruid af met peper en zout

Mix de butternutpompoen in de blender tot een crème. Breng op smaak

en smeer er de bovenkant van de zalmfilets mee in. Strooi er de rest

met peper, zout en de nootmuskaat. Verdeel de pompoencrème over de

van de amandelen en de veenbessen over. Besprenkel nog eens met

borden. Snijd de eendenborstfilet in plakjes en schik erop. Werk af met

6 eetlepels olijfolie en kruid af met peper en zout. Zet voor 15 minuten in

de champignons, de pompoenpitten en de peterselie.

de oven en schik daarna mooi op de borden. Werk af met de peterselie.

gene

en

|

A

2

es

us

PORTLAND®

TRADER JOE'S BIO®

TRADER JOE'S®

Bioamandelen”

Gedroogde veenbessen”

Bosmengeling' © Nootmuskaat”

0.65

2.99

1.99

150

250

(rabori)

(19.93/kal

(7.96/kgl

ALDI

#* Deze artikelen zijn dagelijks beschikbaar in ons assortiment.

Winter 2020 # 77