Aldi - Folder van 24.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 77

Hier is pagina 77 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 24.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
D
%
le
Ei
®
,
BE
edes
En
#
>
Eendenborstfilet met
+
boschampignons op een zachte
Fi
5
crème van pompoen
=
1 eendenborstfilet EXCELLENCE" « 1 kg butternutpompoen « 1 ui
+ 200 g bosmengeling + 2 teentjes knoflook « 3 el pompoenpitten TRADER JOE'S®
«Bel culinaire olijfolie EL CULTIVADOR® « 1 el nootmuskaat PORTLAND®
» enkele takjes verse platte peterselie + peper en zout PORTLAND®
DE POMPOENCRÈME
Schil de butternutpompoen, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes.
Pel de ui, snipper fijn en stoof glazig in 4 eetlepels olijfolie. Voeg de
blokjes butternutpompoen toe en giet er een klein beetje water bij
Zalmfilet met knapperige
zodat het geheel niet aanbakt. Laat 15 minuten zacht pruttelen tot de
butternutpompoen gaar is en je er makkelijk in kan prikken met
een vork.
veenbessen-amandelkorst en
DE EENDENBORSTFILETS
gegrilde venkel
Maak kruiselingse inkepingen in de velkant van het vlees. Kruid af met
4 zalmfilets GOLDEN SEAFOOD® « 1 venkel + 75 g gedroogde veenbessen TRADER JOE S®
peper en zout en bak in een pan zonder vetstof. Bak eerst op de kant
+ 50 g bioamandelen TRADER JOE’S BIO® » 20 el culinaire olijfolie EL CULTIVADOR®
met het vel en daarna op de andere kant. De filet moet mooi goudbruin
+ 6 takjes verse platte peterselie + peper en zout PORTLAND?
zijn aan de buitenkant en nog lichtroze aan de binnenkant. Wikkel de
eendenborstfilet daarna in aluminiumfolie en laat rusten.
Laat de zalmfilets ontdooien op een vel keukenpapier en dep het
overtollige vocht af. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de
DE CHAMPIGNONS
harde onderkant van de venkel en snijd de rest in dunne reepjes.
Pel de knoflook, kneus en stoof aan in 4 eetlepels olijfolie. Voeg de
Vet een ovenschaal in met 6 eetlepels olijfolie en leg de zalmfilets
champignons toe en bak goudbruin. Kruid af met peper en zout.
en de venkel erin. Hak de amandelen grof en doe het grootste deel
in de blender. Mix samen met het grootste deel van de veenbessen en
DE AFWERKING
8 eetlepels olijfolie tot een egale massa. Kruid af met peper en zout
Mix de butternutpompoen in de blender tot een crème. Breng op smaak
en smeer er de bovenkant van de zalmfilets mee in. Strooi er de rest
met peper, zout en de nootmuskaat. Verdeel de pompoencrème over de
van de amandelen en de veenbessen over. Besprenkel nog eens met
borden. Snijd de eendenborstfilet in plakjes en schik erop. Werk af met
6 eetlepels olijfolie en kruid af met peper en zout. Zet voor 15 minuten in
de champignons, de pompoenpitten en de peterselie.
de oven en schik daarna mooi op de borden. Werk af met de peterselie.
gene
en
|
A
2
es
us
PORTLAND®
TRADER JOE'S BIO®
TRADER JOE'S®
Bioamandelen”
Gedroogde veenbessen”
Bosmengeling' © Nootmuskaat”
0.65
2.99
1.99
150
250
(rabori)
(19.93/kal
(7.96/kgl
ALDI
#* Deze artikelen zijn dagelijks beschikbaar in ons assortiment.
Winter 2020 # 77