Aldi - Folder van 24.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 74




Hier is pagina 74 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 24.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ge

y

ra

\ N

u

4

er:

IE

en

6

L7

Li

va

Re

P

Ardeens varkenshaasje met

pn

peperroomsaus en bonenrolletjes

Mile Lt hr

*

ou

A

1 Ardeens varkenshaasje + 12 bonenrolletjes met spek EXCELLENCE® + 4 stronkjes

n

miniwittoof « 400 g miniromatrostomaten « 330 g groenepepersaus DELICATO® + 2 el

m

vloeibare honing HONEYSUN® » 5 el culinaire olijfolie EL CULTIVADOR® + 7 el bakken

di

‘en braden BRATELLA® + 6 takjes verse biotiim « peper en zout PORTLAND®

personen Z0min

DE VOORBEREIDING

Laat de bonenrolletjes ontdooien.

Krokant kippenhaasje

DE TROSTOMAATJES

met warme linzensalade

Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de minitrostomaatjes in een

vuurvaste schaal en besprenkel met 3 eetlepels olijfolie. Kruid met

4 krokante kippenhaasjes » 12 miniwortelen met loof + 3 rapen + 4 rode uien

peper en zout en leg er 2 takjes tijm op. Zet 15 minuten in de

« 260g linzen KING'S CROWN® » 250g volle natuuryoghurt MILSANI®« 2 el azijn REGALO®

voorverwarmde oven.

+ 2el djonmosterd REGALO® « 18 el culinaire oljfolie EL CULTIVADOR®

+ 6 takjes verse platte peterselie » peper en zout PORTLAND®

HET VARKENSHAASJE EN DE SAUS

Kruid het varkenshaasje met peper en zout en bak bruin in 3 eetlepels

DE LINZENSALADE EN DE GROENTEN

boter. Haal het vlees uit de pan, wikkel in aluminiumfolie en laat rusten.

Verwarm de oven voor op 180 °C. Giet de linzen af, spoel en laat

Warm de groenepepersaus op in een steelpannetje op een zacht vuur.

uitlekken. Schil de wortelen, maar snijd het loof niet af. Schil de rapen,

pel de uien en snijd beiden in halvemaantjes. Doe de wortelen, de rapen

DE BONENROLLETJES EN HET WITLOOF

en de uien in een vuurvaste schaal. Besprenkel met 6 eetlepels olijfolie

Bak de bonenrolletjes goudbruin in 2 eetlepels boter. Verwijder de

en breng op smaak met peper en zout. Zet 30 minuten in de

harde onderkant van de stronkjes miniwitloof en halveer in de lengte.

voorverwarmde oven.

Bak in de rest van de boter. Besprenkel met de honing en de rest van de

DE KIPPENHAASJES EN DE DRESSING

olijfolie en laat mooi karamelliseren. Haal uit de pan wanneer ze bruin

beginnen te kleuren. Haal ook de bonenrolletjes uit de pan.

Bak ondertussen de kippenhaasjes aan beide kanten goudbruin in

4 eetlepels olijfolie. Meng de yoghurt, de azijn, de mosterd en 4 eetlepels

DE AFWERKING

olijfolie tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.

Haal het varkenshaasje uit de aluminiumfolie. Voeg het

bakvet toe aan de pepersaus en meng onder elkaar.

DE AFWERKING

Snijd het vlees in mooie plakjes, schik op de borden

Lepel wat van de dressing op de borden en schep er de linzen op.

en lepel er wat van de saus over. Schik de bonen-

Schik de kippenhaasjes samen met de groenten op de linzen.

rolletjes, de halve witloofstronkjes en de tros-

Garneer de slaatjes met de peterselie. Besprenkel telkens met

Fe

tomaatjes ernaast. Werk af met de rest van de tijm.

1 eetlepel olijfolie en serveer.

en

EXCELLENCE®

KING'S CROWN®

REGALO®

DELICATO®

ns

Linzen, 3-pack”

Dijonmosterd”

Groenepepersaus”

varkenshaasje"?

7.49

0.99

0.45

1.59

3x130g

370

330

500 g

aas

(254/kg)

(1.22/kgl

(4.82/kgl

(14.98/kgl

ALDI

7

X Winter 2020

2 Dit is een regionaal aanbod. Ontdek of jouw favoriete ALDI vers vlees verkoopt op aldi.behersvlees.