Aldi - Folder van 24.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 74

Hier is pagina 74 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 24.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ge
y
ra
\ N
u
4
er:
IE
en
6
L7
Li
va
Re
P
Ardeens varkenshaasje met
pn
peperroomsaus en bonenrolletjes
Mile Lt hr
*
ou
A
1 Ardeens varkenshaasje + 12 bonenrolletjes met spek EXCELLENCE® + 4 stronkjes
n
miniwittoof « 400 g miniromatrostomaten « 330 g groenepepersaus DELICATO® + 2 el
m
vloeibare honing HONEYSUN® » 5 el culinaire olijfolie EL CULTIVADOR® + 7 el bakken
di
‘en braden BRATELLA® + 6 takjes verse biotiim « peper en zout PORTLAND®
personen Z0min
DE VOORBEREIDING
Laat de bonenrolletjes ontdooien.
Krokant kippenhaasje
DE TROSTOMAATJES
met warme linzensalade
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de minitrostomaatjes in een
vuurvaste schaal en besprenkel met 3 eetlepels olijfolie. Kruid met
4 krokante kippenhaasjes » 12 miniwortelen met loof + 3 rapen + 4 rode uien
peper en zout en leg er 2 takjes tijm op. Zet 15 minuten in de
« 260g linzen KING'S CROWN® » 250g volle natuuryoghurt MILSANI®« 2 el azijn REGALO®
voorverwarmde oven.
+ 2el djonmosterd REGALO® « 18 el culinaire oljfolie EL CULTIVADOR®
+ 6 takjes verse platte peterselie » peper en zout PORTLAND®
HET VARKENSHAASJE EN DE SAUS
Kruid het varkenshaasje met peper en zout en bak bruin in 3 eetlepels
DE LINZENSALADE EN DE GROENTEN
boter. Haal het vlees uit de pan, wikkel in aluminiumfolie en laat rusten.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Giet de linzen af, spoel en laat
Warm de groenepepersaus op in een steelpannetje op een zacht vuur.
uitlekken. Schil de wortelen, maar snijd het loof niet af. Schil de rapen,
pel de uien en snijd beiden in halvemaantjes. Doe de wortelen, de rapen
DE BONENROLLETJES EN HET WITLOOF
en de uien in een vuurvaste schaal. Besprenkel met 6 eetlepels olijfolie
Bak de bonenrolletjes goudbruin in 2 eetlepels boter. Verwijder de
en breng op smaak met peper en zout. Zet 30 minuten in de
harde onderkant van de stronkjes miniwitloof en halveer in de lengte.
voorverwarmde oven.
Bak in de rest van de boter. Besprenkel met de honing en de rest van de
DE KIPPENHAASJES EN DE DRESSING
olijfolie en laat mooi karamelliseren. Haal uit de pan wanneer ze bruin
beginnen te kleuren. Haal ook de bonenrolletjes uit de pan.
Bak ondertussen de kippenhaasjes aan beide kanten goudbruin in
4 eetlepels olijfolie. Meng de yoghurt, de azijn, de mosterd en 4 eetlepels
DE AFWERKING
olijfolie tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Haal het varkenshaasje uit de aluminiumfolie. Voeg het
bakvet toe aan de pepersaus en meng onder elkaar.
DE AFWERKING
Snijd het vlees in mooie plakjes, schik op de borden
Lepel wat van de dressing op de borden en schep er de linzen op.
en lepel er wat van de saus over. Schik de bonen-
Schik de kippenhaasjes samen met de groenten op de linzen.
rolletjes, de halve witloofstronkjes en de tros-
Garneer de slaatjes met de peterselie. Besprenkel telkens met
Fe
tomaatjes ernaast. Werk af met de rest van de tijm.
1 eetlepel olijfolie en serveer.
en
EXCELLENCE®
KING'S CROWN®
REGALO®
DELICATO®
ns
Linzen, 3-pack”
Dijonmosterd”
Groenepepersaus”
varkenshaasje"?
7.49
0.99
0.45
1.59
3x130g
370
330
500 g
aas
(254/kg)
(1.22/kgl
(4.82/kgl
(14.98/kgl
ALDI
7
X Winter 2020
2 Dit is een regionaal aanbod. Ontdek of jouw favoriete ALDI vers vlees verkoopt op aldi.behersvlees.