Aldi - Folder van 24.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 71

Hier is pagina 71 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 24.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LOOG IODS
EEE EL
Snow cakes
2 natuurcakes PÄTISSIER GAULTHIER® + 4 el abrikozenconfituur TAMARA® «
6 verse eieren MAMIE POULE® « 40 g kristalsuiker MOUNTAIN®
DE CAKEJES
”
Halveer elke cake en snijd er de zijkantjes af, zodat je 4 mooie
vierkante blokjes overhoudt. Snijd elk blokje nog eens horizontaal
in de helft. Besmeer telkens 1 bovenzijde met 1 eetlepel
confituur, leg de andere helft erop en druk zachtjes aan.
DE MERINGUE
Maal in een blender 40 g suiker fijn tot poedersuiker. Scheid de
eieren en klop de eiwitten schuimig in een keukenrobot of met
een mixer. Voeg lepel per lepel de poedersuiker toe en laat goed
mengen tot alles is opgenomen. Breng 100 ml water met de
st
van de suiker aan de kook in een steelpannetje en laat indil
en
tot een siroop. De siroop moet 121 °C warm
n, wat je kan
meten met een keukenthermometer. Giet rustig bij de eiwitten
terwijl je blijft mengen. Laat draaien tot het
chuim volledi:
afgekoeld en je er pieken mee kan vormen.
a
DE AFWERKING
Doe de meringue in een spuitzak. Spuit op alle kanten van de
cakejes (behalve de onderkant) een laagje en smeer ui
Spuit
n.
daarop dotjes van de meringue tot de cakejes volledig bedek!
Tip: Heb je weinig tijd? Smeer dan alle meringue egaal uit
over de cakejes in plaats van toefjes te maken.
«ben
7
2 4
À A
rs
AE
zZ
pam wen
oe
er
-
Pe
—
=
en
en
nn
u
5
Ee
ALDI
UI;
LA
ss
an ren