Aldi - Folder van 24.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 24.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LOOG IODS

EEE EL

Snow cakes

2 natuurcakes PÄTISSIER GAULTHIER® + 4 el abrikozenconfituur TAMARA® «

6 verse eieren MAMIE POULE® « 40 g kristalsuiker MOUNTAIN®

DE CAKEJES



Halveer elke cake en snijd er de zijkantjes af, zodat je 4 mooie

vierkante blokjes overhoudt. Snijd elk blokje nog eens horizontaal

in de helft. Besmeer telkens 1 bovenzijde met 1 eetlepel

confituur, leg de andere helft erop en druk zachtjes aan.

DE MERINGUE

Maal in een blender 40 g suiker fijn tot poedersuiker. Scheid de

eieren en klop de eiwitten schuimig in een keukenrobot of met

een mixer. Voeg lepel per lepel de poedersuiker toe en laat goed

mengen tot alles is opgenomen. Breng 100 ml water met de

st

van de suiker aan de kook in een steelpannetje en laat indil

en

tot een siroop. De siroop moet 121 °C warm

n, wat je kan

meten met een keukenthermometer. Giet rustig bij de eiwitten

terwijl je blijft mengen. Laat draaien tot het

chuim volledi:

afgekoeld en je er pieken mee kan vormen.

a

DE AFWERKING

Doe de meringue in een spuitzak. Spuit op alle kanten van de

cakejes (behalve de onderkant) een laagje en smeer ui

Spuit

n.

daarop dotjes van de meringue tot de cakejes volledig bedek!

Tip: Heb je weinig tijd? Smeer dan alle meringue egaal uit

over de cakejes in plaats van toefjes te maken.

«ben

7

2 4

À A

rs

AE

zZ

pam wen

oe

er

-

Pe



=

en

en

nn

u

5

Ee

ALDI

UI;

LA

ss

an ren