Aldi - Folder van 24.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 24.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pd El met

tofleesaus en varùlle-ijs

« 5 jonagoldappels + 4 el bioconfituur bosbessen TAMARA BIO®

« 4 speculooskoekjes GALA® + 4 kl lichtbruine suiker CANDICO®

|

+ 25 g bioamandelen TRADER JOE'S BIO®» 10 toffees zonder

chocolade ISAURA® + 4 bolletjes premium vanilleroomijs MUCCI®

« 40 g artisanale zachte boter MARC GUISELIN®

DE APPELS

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder bij 4 appels het

klokhuis met een appelboor of een mes zonder de vrucht

volledig te doorboren. Vet een vuurvaste schaal in met de

boter en zet de appelen erin. Snijd eventueel een klein

stukje van de onderkant, zodat ze mooi rechtop blijven

staan. Doe er telkens een lepel confituur in, verkruimel er

D

een speculooskoekje over en bestrooi met de lichtbruine

suiker. Hak de amandelen grof, strooi erover en zet de

appels voor 40 minuten in de oven.

DE TOFFEESAUS

Smelt de toffees in een steelpannetje op een zacht vuur.

Neem van het vuur als alles gesmolten is.

DE AFWERKING

Snijd de resterende appel in schijfjes van een halve

L

centimeter dik. Snijd er met een mes of uitsteekvormpjes

sterretjes van verschillende groottes uit. Haal de appels uit

de oven en schik er telkens een bolletje ijs op. Werk af met

de toffeesaus en de appelsterretjes.

Ad

OT

MUCCI®

»\

:

: Premium

et

vanilleroom

ijs

Pan

|

1:49 B

®

7

GE

ES

$

ee

4

in

%

GALA®

|

A

“Gala

J

ee

Speculoos”

|



es le

1.29

ed

500 g

pe

A

(2.58/kgl

us

fa.

De

=

EN

À

Rd

de

£

5

CP

ar in of

Ar

5

nn. sl re