Aldi - Folder van 24.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 66

Hier is pagina 66 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 24.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pd El met
tofleesaus en varùlle-ijs
« 5 jonagoldappels + 4 el bioconfituur bosbessen TAMARA BIO®
« 4 speculooskoekjes GALA® + 4 kl lichtbruine suiker CANDICO®
|
+ 25 g bioamandelen TRADER JOE'S BIO®» 10 toffees zonder
chocolade ISAURA® + 4 bolletjes premium vanilleroomijs MUCCI®
« 40 g artisanale zachte boter MARC GUISELIN®
DE APPELS
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder bij 4 appels het
klokhuis met een appelboor of een mes zonder de vrucht
volledig te doorboren. Vet een vuurvaste schaal in met de
boter en zet de appelen erin. Snijd eventueel een klein
stukje van de onderkant, zodat ze mooi rechtop blijven
staan. Doe er telkens een lepel confituur in, verkruimel er
D
een speculooskoekje over en bestrooi met de lichtbruine
suiker. Hak de amandelen grof, strooi erover en zet de
appels voor 40 minuten in de oven.
DE TOFFEESAUS
Smelt de toffees in een steelpannetje op een zacht vuur.
Neem van het vuur als alles gesmolten is.
DE AFWERKING
Snijd de resterende appel in schijfjes van een halve
L
centimeter dik. Snijd er met een mes of uitsteekvormpjes
sterretjes van verschillende groottes uit. Haal de appels uit
de oven en schik er telkens een bolletje ijs op. Werk af met
de toffeesaus en de appelsterretjes.
Ad
OT
MUCCI®
»\
:
: Premium
et
vanilleroom
ijs
Pan
|
1:49 B
®
7
GE
ES
$
ee
4
in
%
GALA®
|
A
“Gala
J
ee
Speculoos”
|
‘
es le
1.29
ed
500 g
pe
A
(2.58/kgl
us
fa.
De
=
EN
À
Rd
de
£
5
CP
ar in of
Ar
5
nn. sl re