Aldi - Folder van 24.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 75

Hier is pagina 75 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 24.11.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Rs
à
Pr
4
"«
A
#,
{
| |
SH
Stoofvlees van hert
Er
met wintergroenten
4
1 kg stoofviees van hert EXCELLENCE” « 12 pommes duchesse EXCELLENCE®
« 1uie Zrapen + 4 wortelen + 2 stengels groene selder « 125 q kastanjechampignons
« 3 sneetjes peperkoek KEMPIS « 1600 ml vloeibare fond (wild) EXCELLENCE?
+ 50 g tarwebloem ALBONA® » 100 g artisanale zachte boter MARC GUISELIN®
« Zel culinaire olijfolie EL CULTIVADOR® « 6 takjes verse biopeterselie
+ plante verse biotijm + peper en zout PORTLAND
CA
n
HET STOOFVLEES
Laat het stoofvlees ontdooien in de koelkast. Dep droog met keuken-
ss
papier en kruid met peper en zout. Pel de ui, snijd in ringen en stoof
glazig in 25 g boter. Bak ondertussen in een grote pot met 25 9 boter
het stoofvlees rondom aan tot de stukken een goudbruin korstje
hebben. Als het te veel is om alle stukken tegelijk te bakken, doe je dit
het best in een paar keer. Het vlees moet bakken en mag niet sudderen
in het vleesvocht. Doe daarna alle stukken vlees in de pot en voeg de
uienringen, de peperkoek, de fond en de tijm toe. Breng het geheel aan
de kook en laat daarna zo’n 3 uur pruttelen op een laag vuur met het
deksel op de pan. Schil na 2 uur en 20 minuten de rapen en de wortelen
ms mu ©
en snijd samen met de selder in plakjes. Haal de tijm uit het stoofpotje
en voeg de gesneden groenten toe. Laat de laatste 30 minuten
Hapjes met gerookte eendenborst
meekoken. Snijd daarna de kastanjechampignons in vieren en
bak goudbruin in de olijfolie. Kruid met peper en zout,
voeg toe aan het stoofpotje en laat kort meekoken.
& mango-passtevruchtenconfttuur
16 toastcups KEMPI [zachte cups] «8 sneetjes gerookte eendenborst EXCELLENCE®
DE POMMES DUCHESSE
« 16 kl fruitbeleg [variant mango-passievrucht) TAMARA LIGHT® » Ys matje tuinkers,
Bak de pommes duchesse volgens de instructies op
« peper en zout PORTLAND®
de verpakking. Laat uitlekken op een vel keukenpapier.
Beleg elk toastcupje met een koffielepel fruitbeleg. Schik er telkens
DE AFWERKING
een half sneetje gerookte eendenborst op. Schik telkens 4 toastjes op
Verhit de rest van de boter in een steelpannetje. Voeg de bloem toe,
een bord en werk af met de tuinkers. Kruid af met peper en zout.
meng goed door elkaar met een garde en laat 2 minuten bakken.
Doe beetje bij beetje bij het stoofpotje en roer telkens goed met de
garde om klonters te voorkomen. Voeg toe tot het stoofpotje de
mn
gewenste dikte heeft. Breng het geheel
Ei
ee
op smaak met peper en zout. Werk af
met de peterselie en serveer met
de pommes duchesse.
mini
C
anapés 4
|
7
EN
wan
=
sl
J
KEMPI®
TAMARA LIGHT®
EXCELLENCE®
6
1
Vloeibare fond”
Toastcups
Fruitbeleg”
Rapen
per bussel
0.69
0.99
1.49
100
330
400 mt
(6.90/kgl
(3.00/kgl
8.730
_®
ALDI
* Zolang de voorraad strekt. ** Deze artikelen zijn dagelijks beschikbaar in ons assortiment.
Winter 2020 # 75