Aldi - Folder van 24.11.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 24.11.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Rs

à

Pr

4



A

#,

{

| |

SH

Stoofvlees van hert

Er

met wintergroenten

4

1 kg stoofviees van hert EXCELLENCE” « 12 pommes duchesse EXCELLENCE®

« 1uie Zrapen + 4 wortelen + 2 stengels groene selder « 125 q kastanjechampignons

« 3 sneetjes peperkoek KEMPIS « 1600 ml vloeibare fond (wild) EXCELLENCE?

+ 50 g tarwebloem ALBONA® » 100 g artisanale zachte boter MARC GUISELIN®

« Zel culinaire olijfolie EL CULTIVADOR® « 6 takjes verse biopeterselie

+ plante verse biotijm + peper en zout PORTLAND

CA

n

HET STOOFVLEES

Laat het stoofvlees ontdooien in de koelkast. Dep droog met keuken-

ss

papier en kruid met peper en zout. Pel de ui, snijd in ringen en stoof

glazig in 25 g boter. Bak ondertussen in een grote pot met 25 9 boter

het stoofvlees rondom aan tot de stukken een goudbruin korstje

hebben. Als het te veel is om alle stukken tegelijk te bakken, doe je dit

het best in een paar keer. Het vlees moet bakken en mag niet sudderen

in het vleesvocht. Doe daarna alle stukken vlees in de pot en voeg de

uienringen, de peperkoek, de fond en de tijm toe. Breng het geheel aan

de kook en laat daarna zo’n 3 uur pruttelen op een laag vuur met het

deksel op de pan. Schil na 2 uur en 20 minuten de rapen en de wortelen

ms mu ©

en snijd samen met de selder in plakjes. Haal de tijm uit het stoofpotje

en voeg de gesneden groenten toe. Laat de laatste 30 minuten

Hapjes met gerookte eendenborst

meekoken. Snijd daarna de kastanjechampignons in vieren en

bak goudbruin in de olijfolie. Kruid met peper en zout,

voeg toe aan het stoofpotje en laat kort meekoken.

& mango-passtevruchtenconfttuur

16 toastcups KEMPI [zachte cups] «8 sneetjes gerookte eendenborst EXCELLENCE®

DE POMMES DUCHESSE

« 16 kl fruitbeleg [variant mango-passievrucht) TAMARA LIGHT® » Ys matje tuinkers,

Bak de pommes duchesse volgens de instructies op

« peper en zout PORTLAND®

de verpakking. Laat uitlekken op een vel keukenpapier.

Beleg elk toastcupje met een koffielepel fruitbeleg. Schik er telkens

DE AFWERKING

een half sneetje gerookte eendenborst op. Schik telkens 4 toastjes op

Verhit de rest van de boter in een steelpannetje. Voeg de bloem toe,

een bord en werk af met de tuinkers. Kruid af met peper en zout.

meng goed door elkaar met een garde en laat 2 minuten bakken.

Doe beetje bij beetje bij het stoofpotje en roer telkens goed met de

garde om klonters te voorkomen. Voeg toe tot het stoofpotje de

mn

gewenste dikte heeft. Breng het geheel

Ei

ee

op smaak met peper en zout. Werk af

met de peterselie en serveer met

de pommes duchesse.

mini

C

anapés 4

|

7

EN

wan

=

sl

J

KEMPI®

TAMARA LIGHT®

EXCELLENCE®

6

1

Vloeibare fond”

Toastcups

Fruitbeleg”

Rapen

per bussel

0.69

0.99

1.49

100

330

400 mt

(6.90/kgl

(3.00/kgl

8.730



ALDI

* Zolang de voorraad strekt. ** Deze artikelen zijn dagelijks beschikbaar in ons assortiment.

Winter 2020 # 75