Spar - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 87




Hier is pagina 87 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mijn keuken @

gr

4

es

-

-

4 personen « 30 min

750 gentrecoi

250 g Boni Selection spaghetti

100 g Spar rucola

250 cs Boni Selection bio mini

prui

latjes

=

150g Sch anse tomaten

schilfers Parmezaanse k

ES

ii

4

ES

3 tenen lool

sap en zeste van 1 citroen

balsamicoazijn

rs

Boni Selection olijfolie

gr



Laat het vlees op kamertempera-

DS

N.

er

ze

tuur

Ne

el le look en rasp fijn.

Meng met een flinke scheut olijf-

olie, een klein sch:

je balsamico-

azijn en het sap en de zeste van

1 citroen. Kruid met versgemalen

zwarte peper en zeezo

Leg het vlees in een schaal en

bestri

met de marinade. Dek af

met es en laat % u rusten

op kat

Snij ar in Rr. Pel de

er

rode ui en snij in ringen.

Kook de pasta beetgaar in licht

IE

n wat

f

sche;

de halfzongedroogde tomaatjes

met aanhangende olie en pruim-

rn erdoor. Kruid met peper en

rwarm de barbecue of grillpan.

Johan: “Groot, klein, geel

Gril het vlees kort aan beide zijden.

ofrood, vantomaten

en

Snij in dunne plakken. Schik het

grote fan. Ik verwerk ze vaak in

I

5

Verdeel er wat

een simpele salade met mozzarella

grof zeezout o'

Schep de ns Ae de pasta en

en rucola. Ik had er nog nooit aan

leg op het bord. Werk af met schil

fers Parmezaanse kaas. Versier het

gedacht ze te combineren met abrikozen,

pruimen, nectarines en perziken.”

bord met wat rode uienringen