Spar - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 87
Hier is pagina 87 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mijn keuken @
gr
4
es
-
-
4 personen « 30 min
750 gentrecoi
250 g Boni Selection spaghetti
100 g Spar rucola
250 cs Boni Selection bio mini
prui
latjes
=
150g Sch anse tomaten
schilfers Parmezaanse k
ES
ii
4
ES
3 tenen lool
sap en zeste van 1 citroen
balsamicoazijn
rs
Boni Selection olijfolie
gr
“
Laat het vlees op kamertempera-
DS
N.
er
ze
tuur
Ne
el le look en rasp fijn.
Meng met een flinke scheut olijf-
olie, een klein sch:
je balsamico-
azijn en het sap en de zeste van
1 citroen. Kruid met versgemalen
zwarte peper en zeezo
Leg het vlees in een schaal en
bestri
met de marinade. Dek af
met es en laat % u rusten
op kat
Snij ar in Rr. Pel de
er
rode ui en snij in ringen.
Kook de pasta beetgaar in licht
IE
n wat
f
sche;
de halfzongedroogde tomaatjes
met aanhangende olie en pruim-
rn erdoor. Kruid met peper en
rwarm de barbecue of grillpan.
Johan: “Groot, klein, geel
Gril het vlees kort aan beide zijden.
ofrood, vantomaten
en
Snij in dunne plakken. Schik het
grote fan. Ik verwerk ze vaak in
I
5
Verdeel er wat
een simpele salade met mozzarella
grof zeezout o'
Schep de ns Ae de pasta en
en rucola. Ik had er nog nooit aan
leg op het bord. Werk af met schil
fers Parmezaanse kaas. Versier het
gedacht ze te combineren met abrikozen,
pruimen, nectarines en perziken.”
bord met wat rode uienringen