Spar - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

start to kook @

él

Vitello tonnato

4 personen « 1 u 30

PA

1

1 el Boni Selection

: 2,

% kg kalfsgebraad

4 stuks Boni Selection

ba

2 takjes tij

ansjovisf ilets

1takje Een

sap van 1

2 sjalot

3 dl Boni Selection

Boni Bin ke

mayonai

Re

afwerken

kappertjes

in

008 EN Selection tonijn

basilicu

uit blik in eigen na

zeste van citroen

rm de oven voor op 1

Kalfsvlees: kruid het vlees Ket SN zwarte

eper en zeezou

Pe

e sjal

en en snipper fijn. Pel de teentjes look.

Verhit olijfolie in een

n

I

aan alle

zijden goudbruin. Voeg een klontje boter toe met de

sjalot, look, tijm en-rozem.

Leg alles

s in een ovenschaal en gite er het bakvocht,

de kruiden, de sjalot en de lool

at 1 u garen. Je vlees moet een RR

van 60°Chebben: Dat kan je meten met een

A

=

vleesthermometer. Haal het vlees uit de oven en laat

5)

5:

afko

elen.

N

N

Thieme! laat Ee uitlekken en.mix met de

ER het Citroensap en de ansjovi:

/

x. Krüid re

e erbij en m

N zwarte FRE en N

©

Snij het vlees in fijne plal

=

SEE een SRE

en dikke ass

nijnsaus en

que le plakj es vlee:

m

SE mi

xtra saus en werk af met

kappertjes, Se en blaadjes basilicum:

12° STE ga sm

met Gene

7

2

A

In

Lava Falanghina

D

xs

Bekijk het Filmpje

Campania, Ital

N

- uit

sproken ar:

van verse appel,

exotische vruchten

op WWW. mijnspav.be

mond pro

t hij medium vol,

a en lekker evenwichtig