Spar - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
start to kook @
él
Vitello tonnato
4 personen « 1 u 30
PA
1
1 el Boni Selection
: 2,
% kg kalfsgebraad
4 stuks Boni Selection
ba
2 takjes tij
ansjovisf ilets
1takje Een
sap van 1
2 sjalot
3 dl Boni Selection
Boni Bin ke
mayonai
Re
afwerken
kappertjes
in
008 EN Selection tonijn
basilicu
uit blik in eigen na
zeste van citroen
rm de oven voor op 1
Kalfsvlees: kruid het vlees Ket SN zwarte
eper en zeezou
Pe
e sjal
en en snipper fijn. Pel de teentjes look.
Verhit olijfolie in een
n
I
aan alle
zijden goudbruin. Voeg een klontje boter toe met de
sjalot, look, tijm en-rozem.
Leg alles
s in een ovenschaal en gite er het bakvocht,
de kruiden, de sjalot en de lool
at 1 u garen. Je vlees moet een RR
van 60°Chebben: Dat kan je meten met een
A
=
vleesthermometer. Haal het vlees uit de oven en laat
5)
5:
afko
elen.
N
N
Thieme! laat Ee uitlekken en.mix met de
ER het Citroensap en de ansjovi:
/
x. Krüid re
e erbij en m
N zwarte FRE en N
©
Snij het vlees in fijne plal
=
SEE een SRE
en dikke ass
nijnsaus en
que le plakj es vlee:
m
SE mi
xtra saus en werk af met
kappertjes, Se en blaadjes basilicum:
12° STE ga sm
met Gene
7
2
A
In
Lava Falanghina
D
xs
Bekijk het Filmpje
Campania, Ital
N
- uit
sproken ar:
van verse appel,
exotische vruchten
op WWW. mijnspav.be
mond pro
t hij medium vol,
a en lekker evenwichtig