Spar - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 69




Hier is pagina 69 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5x salades ®

Mo

Pittige salade van eend

4 personen « 45 min + marineren: 1 u

=

2 grote eendenborstfilets (+ 800 g)

1 grote sj

I

3li

2 plantjes verse koriander

% plantje verse

4 lente-ui

2 rode

ili

ER

SP.

4 el Boni Selection Thai rijst

4 el gevogelte:

Ws

Deze Romeinse sla met

=

compact, met een mooi gevuld

% komkommer

hart. Ze zijn smaak

l'en de

7

osje

Us)

kropjes zijn vrij lang hou

4 kropjes little gem

baar, echt een ‘gem’ of

dus.

a

Bak de ongekookte rijst in een droge

2

ne‘

pan tot de rijst lichtbruin kleurt. Maal

LE

fijn in de vijzel tot rijstpoeder.

N

Ti

rel

|

snij in

kleine blokjes. H

w

iS,

Snij het DE in en elen zodat

het bijna

i

Ss.

>

Meng 50 g van het vel met de blokjes

Ce

vlees, 6 el vissaus en het sap van

1 limoen. Laat 1 u marineren

EU

&

u

Bak de rest van het vel in een dro;

koekenpan knapperig goudbruin. Laat

uitlekken op keukenpa

a

Snij de chilipepers met de zaadjes fijn.

a. de à als je niet va

pikan

N

Snij de Ee. en lente-uitjes in hele fijne

ringetjes. Snij de koriander- en m

PL 4

bla

Y

Doe de gevogeltefond in een grote

braadpan en breng a,

k



Voeg de ne send toe en

n hoog vuu

ot wig en de an gaar is.

à

wo

Doe i

n ko:

schep er % van het

nn bij. She er de sjalot,

r, mul

chilipeper en lente-

ui idee Breng ver ze smaak met

sap en

em

©

Trek de blaadjes sal las en schep de

salade van eend erin.

Hs

DB

Bestrooi met grofgehakte pindanoten,

de rest van het rijstpoeder en de kn

erige croutons van ee

Hs

D

Serveer me:

|

es komkommer, radijs

en partjes limoen