Spar - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TON

me «



4 personen

30 min

1 Spar voorgebakke

>"

n Spar Parm:

' cisbatta

2ten

1

Fr

% plantje verse orega!

>

% plantje verse

A

rozem:

a

#2

LA

1 kl paprikapoeder

L

1 kl spaghettikruide:

I

6 Spar zongedroogde tomaten op olie

1 bol bur

en

ve

25 grucola

25

fleur de sel

+

il

+

ca!

el

nel

el

er

D

Boni Selection extra vierge olijfolie



“Er

eu.

st

AR

A

\

Snipper de blaadjes van % pla

ta

en verse

Ji

/

oregano, de

en

y

Je

Af

rozemari

ij

nel

e blaadjes van %

plantje verse basilicum fijn. Dep de

AE

ZN

F4

>

zongedroogde t

ten droog en

y

2

u

e

snipper fijn.

iet de olie niet weg.

A

Ÿ

Pel de look en pers fijn.

DE

Meng de gesnipperde verse kruiden

\

et de look, het paprikapoeder, de

DE

spaghettikruiden en 80 ml oli

X

de zongedroogde tomaten. Kruid met

Jy

cayennepeper en A

4}

Snij de ciabatta in schuine stukken tot

A

1cm van

e bodem.

I

Verdeel de kruidenlookolie over en

tussen de ciaba

AV

À

Leg het kruidenlookbrood o

%

aluminiumfolie en leg 10 min in een

A

A

4

Nr

1

gesloten barbecue van 200°C.

Snij de burrata in aan de bovenkant.

à

=D

uid met cayennepeper en fleur de sel

Verdeel de rucola en overige oregano

1e

L +

>

en basilicum erover.

EN > d

).

Besprenkel met olij

lie.

N

Serve

t gebakken kruidenlook-

note

Le

brood en de Parmaham el

2

jk

ij

S

>

Bière des Amis (5,8%

ni

|

+ blon(

ier van hoge gisting met

SAP!

nagisting 0]

fl

He

+ 100% Belgische ingre!

CT

- lekker en dorstlessen

A