Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kippe

nescalope

sto

Ne

et artisiokpe

À

en penne M

30 min.

Rv butternut

Ingrediënten (@ personer)

400 g kippenescalopes

Beenhouwerij)

2 eetl. geraspte parmezaan

400 g penne rigate vokarer)

1 butternutpompoen

3 eetl. amandelschilfers

1 plantje bieslook

5 eetl olijf

270 g gemarineerde

1 koffiel. tijm (gedroogd)

artisjokharten (versmarkt) +

peper en zout

2 eetl. olie uit de verpakking

Voorbereiding (5 min)

=

Schil de butternutpompoen en verwijder de pitten en draden.

‘Snij het vruchtvlees in blokjes.

en

Snij de kippenescalopes in de lengte in 2.

\

\

Snipper het bieslook fi

Snij de helft van de artisjokharten in 4. Laat de andere helft in hun

geheel.

\

Verwarm de oven voor op 200 °C.



Bereiding (sma)

1 Verdeel de pomoenblokjes over een bakplaat met bakpapier en

besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper, zout en de tijm. Zet

+ 10 min. in de voorverwarmde oven.

2 Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie



verpakking). Giet af.

id

5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenescalopes 2 min.

{

aan elke kant. Kruid met peper en zout.

4 Maak de pesto: mix de volledige artisjokharten met 2 eetl. olie uit de

it

verpakking, de parmezaan, 4 eetl. water en 2 eetl. amandelschilfers.

5 Meng de pesto onder de pasta.

6

Afwerking

Verdeel de pasta over de borden en schik er de kippenescalope op.

Lepel er de pompoenblokjes en 4 kwartjes artisjok over. Werk af met

de rest van de amandelschilfers en het bieslook.

#

ENT

® Jean Gamay Noir

— Vin de France

PR

Postel Blond

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Blond abdijbier

Energie S20kel Vezels 98

jen

(waanar) rz

de vetzuren.

51

368 Ewlen 4458

Zout

Koolhydraten

7048

118

(waaar) sukers

688

ee

Tip van Sophie

if

Van het kookteam

NY

es

Pe

ren

we

fe

look bewa

Uw verse ICH

Knip regelmatig de puntjes van het bieslook

af zo gaat uw plantje verder groeien. Zet het

L

op een plekje met veel licht, maar niet in volle

MN

zon en geef het regelmatig water.

=.

U kan uw bieslook ook in een bloempot of in

de tuin planten als het plantje te groot wordt.

ZN

Wanneer u de puntjes een tijdje niet knipt,

groeien er paarse, eetbare bloemen aan.

LE

sk Met uw 28 XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

FETT aussen zontem sono