Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 7
Kippe nescalope sto Ne et artisiokpe À en penne M 30 min. Rv butternut Ingrediënten (@ personer) 400 g kippenescalopes Beenhouwerij) 2 eetl. geraspte parmezaan 400 g penne rigate vokarer) 1 butternutpompoen 3 eetl. amandelschilfers 1 plantje bieslook 5 eetl olijf 270 g gemarineerde 1 koffiel. tijm (gedroogd) artisjokharten (versmarkt) + peper en zout 2 eetl. olie uit de verpakking Voorbereiding (5 min) = Schil de butternutpompoen en verwijder de pitten en draden. ‘Snij het vruchtvlees in blokjes. en Snij de kippenescalopes in de lengte in 2. \ \ Snipper het bieslook fi Snij de helft van de artisjokharten in 4. Laat de andere helft in hun geheel. \ Verwarm de oven voor op 200 °C. “ Bereiding (sma) 1 Verdeel de pomoenblokjes over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper, zout en de tijm. Zet + 10 min. in de voorverwarmde oven. 2 Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie Pé verpakking). Giet af. id 5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenescalopes 2 min. { aan elke kant. Kruid met peper en zout. 4 Maak de pesto: mix de volledige artisjokharten met 2 eetl. olie uit de it verpakking, de parmezaan, 4 eetl. water en 2 eetl. amandelschilfers. 5 Meng de pesto onder de pasta. 6 Afwerking Verdeel de pasta over de borden en schik er de kippenescalope op. Lepel er de pompoenblokjes en 4 kwartjes artisjok over. Werk af met de rest van de amandelschilfers en het bieslook. # ENT ® Jean Gamay Noir — Vin de France PR Postel Blond Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Blond abdijbier Energie S20kel Vezels 98 jen (waanar) rz de vetzuren. 51 368 Ewlen 4458 Zout Koolhydraten 7048 118 (waaar) sukers 688 ee Tip van Sophie if Van het kookteam NY es Pe ren we fe look bewa Uw verse ICH Knip regelmatig de puntjes van het bieslook af zo gaat uw plantje verder groeien. Zet het L op een plekje met veel licht, maar niet in volle MN zon en geef het regelmatig water. =. U kan uw bieslook ook in een bloempot of in de tuin planten als het plantje te groot wordt. ZN Wanneer u de puntjes een tijdje niet knipt, groeien er paarse, eetbare bloemen aan. LE sk Met uw 28 XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. FETT aussen zontem sono
Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 7