Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kippe
nescalope
sto
Ne
et artisiokpe
À
en penne M
30 min.
Rv butternut
Ingrediënten (@ personer)
400 g kippenescalopes
Beenhouwerij)
2 eetl. geraspte parmezaan
400 g penne rigate vokarer)
1 butternutpompoen
3 eetl. amandelschilfers
1 plantje bieslook
5 eetl olijf
270 g gemarineerde
1 koffiel. tijm (gedroogd)
artisjokharten (versmarkt) +
peper en zout
2 eetl. olie uit de verpakking
Voorbereiding (5 min)
=
Schil de butternutpompoen en verwijder de pitten en draden.
‘Snij het vruchtvlees in blokjes.
en
Snij de kippenescalopes in de lengte in 2.
\
\
Snipper het bieslook fi
Snij de helft van de artisjokharten in 4. Laat de andere helft in hun
geheel.
\
Verwarm de oven voor op 200 °C.
“
Bereiding (sma)
1 Verdeel de pomoenblokjes over een bakplaat met bakpapier en
besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper, zout en de tijm. Zet
+ 10 min. in de voorverwarmde oven.
2 Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie
Pé
verpakking). Giet af.
id
5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenescalopes 2 min.
{
aan elke kant. Kruid met peper en zout.
4 Maak de pesto: mix de volledige artisjokharten met 2 eetl. olie uit de
it
verpakking, de parmezaan, 4 eetl. water en 2 eetl. amandelschilfers.
5 Meng de pesto onder de pasta.
6
Afwerking
Verdeel de pasta over de borden en schik er de kippenescalope op.
Lepel er de pompoenblokjes en 4 kwartjes artisjok over. Werk af met
de rest van de amandelschilfers en het bieslook.
#
ENT
® Jean Gamay Noir
— Vin de France
PR
Postel Blond
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Blond abdijbier
Energie S20kel Vezels 98
jen
(waanar) rz
de vetzuren.
51
368 Ewlen 4458
Zout
Koolhydraten
7048
118
(waaar) sukers
688
ee
Tip van Sophie
if
Van het kookteam
NY
es
Pe
ren
we
fe
look bewa
Uw verse ICH
Knip regelmatig de puntjes van het bieslook
af zo gaat uw plantje verder groeien. Zet het
L
op een plekje met veel licht, maar niet in volle
MN
zon en geef het regelmatig water.
=.
U kan uw bieslook ook in een bloempot of in
de tuin planten als het plantje te groot wordt.
ZN
Wanneer u de puntjes een tijdje niet knipt,
groeien er paarse, eetbare bloemen aan.
LE
sk Met uw 28 XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
FETT aussen zontem sono