Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat
heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en
Koken /
a
N
bespaart tegelijk heel wat tijd.
week
Cl
Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam
voor de komende 2 weken.
EN
w
=
Be
A
35 min.
ra
ALU ES
ÈS
Volkorenspaß
n linzen
ue
met
Mahl e
j
=
=
(& personen)
200 g wortelen (bio)
150 g zoete maïs (bik)
a
>
1 groene paprika
100 g droge zwarte linzen
1 plantje platte peterselie
690 g passata rustica
En
À
Lui
(gezeef
tomaten, bokaal)
À
Ee
oe
À
300 g volkorenspaghetti
3 eetl. olijfolie
he
160 g rode kidneybonen (bil)
1 blaadje laurier
Li
peper en zout
LL
En
q
FU
(10 min)
Fi
Snipper de ui fin.
ie
‘
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in
blokjes.
Schil de wortelen en snij in spaghettislierten met een dunschiller of
een spiraalsnijder.
|,
Spoel de maïs en de kidneybonen en laat uitlekken.
»
‘
Hak de helft van de platte peterselie grof.
N
4
GS mi)
Verhit de olijfolie in een kookpot stoof de ui en de paprika 2 min.
=
Voeg de linzen en de passata toe en overgiet met 1 dl water. Doe er het
À
|:
laurierblad bij en kruid met peper en zout. Laat + 20 min. sudderen op
een zacht vuur.
A
Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie
verpakking). Doe er de laatste 2 min. de wortelspaghetti bij. Giet af.
ke
Doe de kidneybonen, de maïs en de grofgehakte peterselie bij de
tomatensaus. Laat nog 1 min. opwarmen. Verwijder het blaadje laurier.
Serveer het duo van spaghetti in diepe borden en lepel er de
tomatensaus over. Werk af met de rest van de platte peterselie.
Tarapacá rosé
Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingredientenfs)
ve
D.O. Valle Central
Energie saskeal Vezels 116g
Chili
Veten
111g Einen,
218
Postel Dubbel
(waarvan) verzadigdevetmren 1,58 Zout
048
3
Koolhydraten
Big
Donker abdijbier
(waarvan) suikers
168
Geldig van 23/9 te.m. 29/9/2020.
sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.