Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 1


Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Colruyt Folder 23.09.2020

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 1

Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en Koken / a N bespaart tegelijk heel wat tijd. week Cl Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam voor de komende 2 weken. EN w = Be A 35 min. ra ALU ES ÈS Volkorenspaß n linzen ue met Mahl e j = = (& personen) 200 g wortelen (bio) 150 g zoete maïs (bik) a > 1 groene paprika 100 g droge zwarte linzen 1 plantje platte peterselie 690 g passata rustica En À Lui (gezeef tomaten, bokaal) À Ee oe À 300 g volkorenspaghetti 3 eetl. olijfolie he 160 g rode kidneybonen (bil) 1 blaadje laurier Li peper en zout LL En q FU (10 min) Fi Snipper de ui fin. ie ‘ Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes. Schil de wortelen en snij in spaghettislierten met een dunschiller of een spiraalsnijder. |, Spoel de maïs en de kidneybonen en laat uitlekken. » ‘ Hak de helft van de platte peterselie grof. N 4 GS mi) Verhit de olijfolie in een kookpot stoof de ui en de paprika 2 min. = Voeg de linzen en de passata toe en overgiet met 1 dl water. Doe er het À |: laurierblad bij en kruid met peper en zout. Laat + 20 min. sudderen op een zacht vuur. A Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Doe er de laatste 2 min. de wortelspaghetti bij. Giet af. ke Doe de kidneybonen, de maïs en de grofgehakte peterselie bij de tomatensaus. Laat nog 1 min. opwarmen. Verwijder het blaadje laurier. Serveer het duo van spaghetti in diepe borden en lepel er de tomatensaus over. Werk af met de rest van de platte peterselie. Tarapacá rosé Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingredientenfs) ve D.O. Valle Central Energie saskeal Vezels 116g Chili Veten 111g Einen, 218 Postel Dubbel (waarvan) verzadigdevetmren 1,58 Zout 048 3 Koolhydraten Big Donker abdijbier (waarvan) suikers 168 Geldig van 23/9 te.m. 29/9/2020. sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 1