Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat

heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en

Koken /

a

N

bespaart tegelijk heel wat tijd.

week

Cl

Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam

voor de komende 2 weken.

EN

w

=

Be

A

35 min.

ra

ALU ES

ÈS

Volkorenspaß

n linzen

ue

met

Mahl e

j

=

=

(& personen)

200 g wortelen (bio)

150 g zoete maïs (bik)

a

>

1 groene paprika

100 g droge zwarte linzen

1 plantje platte peterselie

690 g passata rustica

En

À

Lui

(gezeef

tomaten, bokaal)

À

Ee

oe

À

300 g volkorenspaghetti

3 eetl. olijfolie

he

160 g rode kidneybonen (bil)

1 blaadje laurier

Li

peper en zout

LL

En

q

FU

(10 min)

Fi

Snipper de ui fin.

ie



Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in

blokjes.

Schil de wortelen en snij in spaghettislierten met een dunschiller of

een spiraalsnijder.

|,

Spoel de maïs en de kidneybonen en laat uitlekken.

»



Hak de helft van de platte peterselie grof.

N

4

GS mi)

Verhit de olijfolie in een kookpot stoof de ui en de paprika 2 min.

=

Voeg de linzen en de passata toe en overgiet met 1 dl water. Doe er het

À

|:

laurierblad bij en kruid met peper en zout. Laat + 20 min. sudderen op

een zacht vuur.

A

Kook intussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie

verpakking). Doe er de laatste 2 min. de wortelspaghetti bij. Giet af.

ke

Doe de kidneybonen, de maïs en de grofgehakte peterselie bij de

tomatensaus. Laat nog 1 min. opwarmen. Verwijder het blaadje laurier.

Serveer het duo van spaghetti in diepe borden en lepel er de

tomatensaus over. Werk af met de rest van de platte peterselie.

Tarapacá rosé

Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingredientenfs)

ve

D.O. Valle Central

Energie saskeal Vezels 116g

Chili

Veten

111g Einen,

218

Postel Dubbel

(waarvan) verzadigdevetmren 1,58 Zout

048

3

Koolhydraten

Big

Donker abdijbier

(waarvan) suikers

168

Geldig van 23/9 te.m. 29/9/2020.

sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.