Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

pignons,

akken cham

30 min.

je met geb

aten

Varkenshaas

POLY: tom

spe

ken zonged

Ingrediänten (personen)

1 varkenshaasje (beenhouwerij)

lui

200 g gerookte spekblokjes

2 eetl. boter

(epiries

1 kg aa

"dappelpuree met broccoli

& 8 zoneedroogde tomaten

500 g champignons

2 eetl. pijnboompitten

1/2 plantje bieslook

peper en zout

Voorbereiding (10 min)

- Snij de champignons in 4.

=

-

Snipper de ui fin.

-

Snipper het bieslook fijn.

Snij de zongedroogde tomaten in stukjes.

ss

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Bereiding Go min)

1 Smelt 1 eetl. boterin een ovenbestendige pan en bak het varkenshaasje

EF)

aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en zet 20 min. in de

À

te

voorverwarmde oven.

|

2 Smeltintussen 1 eetl. boter in een pan en bak de ui, de champignons

en de spekblokjes 4 à 5 min. Kruid met peper.

ü

ad

5 Verwarm de puree (instructies: zie verpakking).

4 Voeg de zongedroogde tomaten en de pijnboompitten toe aan de

champignons en kruid met het bieslook.

Ker

Afwerking

Snij het varkenshaasje in sneetjes en serveer met de puree en de

champignons.

Montefalco Rosso D.O.C.

Tenuta Alzatura

Umbria - Itali&

Se

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Floreffe Dubbel

Energie 6oskel vezels ong

Donker abdijbier

Vetten

368 Een #8

(waanar) verzadigde vetzuren 147g Zout

398

Koolhydraten

2698

<=

Guaanar) suiers

588

Tip van Sophie

van het kookteam

Pij

RTL SE

RN patisserie!

CEA

origineel in

ie

Probeer deze marsepeinkoekjes met pijnboompitten:

Ed

mix 100 g pijnboompitten met 100 g bloemsuiker,

pd CA

rs

Pen

1 zakje vanillesuiker en 70 g marsepein tot een korrelige

Zed

massa. Meng er 1 geklopt eí, 70 g boter en 1/2 koffiel.

7

bakpoeder onder. Vorm met uw handen bolletjes (@ 2 cm)

Br

Er

van het deeg (dat gaat makkelijk als u uw handen lichtjes

bevochtigt). Rol de bolletjes door 100 g pijnboompitten. Verdeel

LS

lak)

ten

de bolletjes over een bakplaat met bakpapier en zet 15 min.

di

Ie

FU

in een voorverwarmde oven op 180 °C. Laat afkoelen op een

taartrooster.

Voeg pijnboompitten toe aan uw salade voor een knapperige

Pe

toets, of gebruik ze als garnering voor uw soep. Bak ze goudbruin

5

DI =

ín een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Zo hebben ze nog

meer smaak.

B

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.