Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 3
pignons, akken cham 30 min. je met geb aten Varkenshaas POLY: tom spe ken zonged Ingrediänten (personen) 1 varkenshaasje (beenhouwerij) lui 200 g gerookte spekblokjes 2 eetl. boter (epiries 1 kg aa "dappelpuree met broccoli & 8 zoneedroogde tomaten 500 g champignons 2 eetl. pijnboompitten 1/2 plantje bieslook peper en zout Voorbereiding (10 min) - Snij de champignons in 4. = - Snipper de ui fin. - Snipper het bieslook fijn. Snij de zongedroogde tomaten in stukjes. ss Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereiding Go min) 1 Smelt 1 eetl. boterin een ovenbestendige pan en bak het varkenshaasje EF) aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en zet 20 min. in de À te voorverwarmde oven. | 2 Smeltintussen 1 eetl. boter in een pan en bak de ui, de champignons en de spekblokjes 4 à 5 min. Kruid met peper. ü ad 5 Verwarm de puree (instructies: zie verpakking). 4 Voeg de zongedroogde tomaten en de pijnboompitten toe aan de champignons en kruid met het bieslook. Ker Afwerking Snij het varkenshaasje in sneetjes en serveer met de puree en de champignons. Montefalco Rosso D.O.C. Tenuta Alzatura Umbria - Itali& Se Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Floreffe Dubbel Energie 6oskel vezels ong Donker abdijbier Vetten 368 Een #8 (waanar) verzadigde vetzuren 147g Zout 398 Koolhydraten 2698 <= Guaanar) suiers 588 Tip van Sophie van het kookteam Pij RTL SE RN patisserie! CEA origineel in ie Probeer deze marsepeinkoekjes met pijnboompitten: Ed mix 100 g pijnboompitten met 100 g bloemsuiker, pd CA rs Pen 1 zakje vanillesuiker en 70 g marsepein tot een korrelige Zed massa. Meng er 1 geklopt eí, 70 g boter en 1/2 koffiel. 7 bakpoeder onder. Vorm met uw handen bolletjes (@ 2 cm) Br Er van het deeg (dat gaat makkelijk als u uw handen lichtjes bevochtigt). Rol de bolletjes door 100 g pijnboompitten. Verdeel LS lak) ten de bolletjes over een bakplaat met bakpapier en zet 15 min. di Ie FU in een voorverwarmde oven op 180 °C. Laat afkoelen op een taartrooster. Voeg pijnboompitten toe aan uw salade voor een knapperige Pe toets, of gebruik ze als garnering voor uw soep. Bak ze goudbruin 5 DI = ín een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Zo hebben ze nog meer smaak. B sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 3