Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
pignons,
akken cham
30 min.
je met geb
aten
Varkenshaas
POLY: tom
spe
ken zonged
Ingrediänten (personen)
1 varkenshaasje (beenhouwerij)
lui
200 g gerookte spekblokjes
2 eetl. boter
(epiries
1 kg aa
"dappelpuree met broccoli
& 8 zoneedroogde tomaten
500 g champignons
2 eetl. pijnboompitten
1/2 plantje bieslook
peper en zout
Voorbereiding (10 min)
- Snij de champignons in 4.
=
-
Snipper de ui fin.
-
Snipper het bieslook fijn.
Snij de zongedroogde tomaten in stukjes.
ss
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bereiding Go min)
1 Smelt 1 eetl. boterin een ovenbestendige pan en bak het varkenshaasje
EF)
aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en zet 20 min. in de
À
te
voorverwarmde oven.
|
2 Smeltintussen 1 eetl. boter in een pan en bak de ui, de champignons
en de spekblokjes 4 à 5 min. Kruid met peper.
ü
ad
5 Verwarm de puree (instructies: zie verpakking).
4 Voeg de zongedroogde tomaten en de pijnboompitten toe aan de
champignons en kruid met het bieslook.
Ker
Afwerking
Snij het varkenshaasje in sneetjes en serveer met de puree en de
champignons.
Montefalco Rosso D.O.C.
Tenuta Alzatura
Umbria - Itali&
Se
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Floreffe Dubbel
Energie 6oskel vezels ong
Donker abdijbier
Vetten
368 Een #8
(waanar) verzadigde vetzuren 147g Zout
398
Koolhydraten
2698
<=
Guaanar) suiers
588
Tip van Sophie
van het kookteam
Pij
RTL SE
RN patisserie!
CEA
origineel in
ie
Probeer deze marsepeinkoekjes met pijnboompitten:
Ed
mix 100 g pijnboompitten met 100 g bloemsuiker,
pd CA
rs
Pen
1 zakje vanillesuiker en 70 g marsepein tot een korrelige
Zed
massa. Meng er 1 geklopt eí, 70 g boter en 1/2 koffiel.
7
bakpoeder onder. Vorm met uw handen bolletjes (@ 2 cm)
Br
Er
van het deeg (dat gaat makkelijk als u uw handen lichtjes
bevochtigt). Rol de bolletjes door 100 g pijnboompitten. Verdeel
LS
lak)
ten
de bolletjes over een bakplaat met bakpapier en zet 15 min.
di
Ie
FU
in een voorverwarmde oven op 180 °C. Laat afkoelen op een
taartrooster.
Voeg pijnboompitten toe aan uw salade voor een knapperige
Pe
toets, of gebruik ze als garnering voor uw soep. Bak ze goudbruin
5
DI =
ín een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Zo hebben ze nog
meer smaak.
B
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.