Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

il

Je PR

N) | A A A M

Br

TE

su

tube

bu

rt

=

Nd

5

Ke

Ingrediënten

4

uit weekmenu 1

nl

’x

Q

+:

Rode Prijzen geldig van

En

er

LA

Br

4

we

ad

=

Mn

%

Bu

2

+

Fe

Te

de,

ZB

en

ne

Boni Selection

&

Bio wortelen

As

1,50 €/kg

15 kg

x

Herkomst: Nederland.

ri

2,25€

=

En

a

=

ee

N

Epp

MSC

A

ed

35 min

50e

am

5,

CS.

rweslaatie

haasje en ta

Boni Selection

B 2

gebakken K

abeljauw

LH

kabeljauwhaasje

met ven

PEU pompel

cut

1stuk +275 g

Ingrediönten (personen)

Graatloos. Wilde vis.

500 g kabeljauwhaasje (versmarkt)

1 rode ui

Herkomst: IJsland.

100 g roze jumbogarnalen gersmak)

2 eetl. boter

2 venkels

250 g voorgekookte tarwegraantjes

21,95 ene

2 pompelmoezen

2 eetl. olijfolie

1/2 plantje tijm

peper en zout

Voorbereiding (15 mia)

le

- Snij de kabeljauw in 4 gelijke porties

'

Snij de venkels in 4 en verwijder de harde kern. Snij de rest in fijne reepjes (hou het groen

apart voor de afwerking)

\

Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van

tussen de vliesjes.

'

Snij de rode ui

fijne ringen

ws “

Rits de blaadjes tijm van de takjes

A

Bereiding 0 min)

1 Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie en 1 eetl. boter in een pan en bak de kabeljauw + 3 min. aan

Gn

elke kant. Kruid met peper, zout en de tijm. Haal uit de pan. Smelt nog 1 eetl. boter in de pan en

EN )

bak de garnalen 1 min. Kruid met peper.

5 Meng de pompelmoes, de rode ui, de venkel en 1 eetl. olijfolie onder de tarwegraantjes.

Kookteam

Kruid met peper en zout.

Ons kookteam staat paraat

voor al uw kookvragen:

Afwerking

Verdeel de tarwesalade over diepe borden en schik er een stukje kabeljauw op. Werk af met

» Facebook: facebook.com/

de gamalen en het venkelgroen

ColruytLekkerKoken.EnCuisine

Château Andréa

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

» mail: [email protected]

AO.P. Graves

Vetten

Energie kel vezels 88

68

161g Eitten

558

» website: colruyt.be/lekkerkoken

Martha Sexy Blond

(mag veragievauuen 61g Zout

078

» telefoon: 02 345 2345

Sterk blond bier

a a

2678

958

‘Omdat we altijd e

PR

rijzen in uw Cokuyt-winkel nóg k

zijn dan in deze lol

ai De

vertoon van uw Xtra-app ol k:

eh

ze prijzen in un winkel kn u

run

ee

eon

ne en ie dre

Le

FD dom

ns

ugeenkansen.

MZ laagste prijzen