Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 2
Op het menu il Je PR N) | A A A M Br TE su tube bu rt = Nd 5 Ke Ingrediënten 4 uit weekmenu 1 nl ’x Q +: Rode Prijzen geldig van En er LA Br 4 we ad = Mn % Bu 2 + Fe Te de, ZB en ne Boni Selection & Bio wortelen As 1,50 €/kg 15 kg x Herkomst: Nederland. ri 2,25€ = En a = ee N Epp MSC A ed 35 min 50e am 5, CS. rweslaatie haasje en ta Boni Selection B 2 gebakken K abeljauw LH kabeljauwhaasje met ven PEU pompel cut 1stuk +275 g Ingrediönten (personen) Graatloos. Wilde vis. 500 g kabeljauwhaasje (versmarkt) 1 rode ui Herkomst: IJsland. 100 g roze jumbogarnalen gersmak) 2 eetl. boter 2 venkels 250 g voorgekookte tarwegraantjes 21,95 ene 2 pompelmoezen 2 eetl. olijfolie 1/2 plantje tijm peper en zout Voorbereiding (15 mia) le - Snij de kabeljauw in 4 gelijke porties ' Snij de venkels in 4 en verwijder de harde kern. Snij de rest in fijne reepjes (hou het groen apart voor de afwerking) \ Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes. ' Snij de rode ui fijne ringen ws “ Rits de blaadjes tijm van de takjes A Bereiding 0 min) 1 Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie en 1 eetl. boter in een pan en bak de kabeljauw + 3 min. aan Gn elke kant. Kruid met peper, zout en de tijm. Haal uit de pan. Smelt nog 1 eetl. boter in de pan en EN ) bak de garnalen 1 min. Kruid met peper. 5 Meng de pompelmoes, de rode ui, de venkel en 1 eetl. olijfolie onder de tarwegraantjes. Kookteam Kruid met peper en zout. Ons kookteam staat paraat voor al uw kookvragen: Afwerking Verdeel de tarwesalade over diepe borden en schik er een stukje kabeljauw op. Werk af met » Facebook: facebook.com/ de gamalen en het venkelgroen ColruytLekkerKoken.EnCuisine Château Andréa Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) » mail: [email protected] AO.P. Graves Vetten Energie kel vezels 88 68 161g Eitten 558 » website: colruyt.be/lekkerkoken Martha Sexy Blond (mag veragievauuen 61g Zout 078 » telefoon: 02 345 2345 Sterk blond bier a a 2678 958 ‘Omdat we altijd e PR rijzen in uw Cokuyt-winkel nóg k zijn dan in deze lol ai De vertoon van uw Xtra-app ol k: eh ze prijzen in un winkel kn u run ee eon ne en ie dre Le FD dom ns ugeenkansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 2