Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
il
Je PR
N) | A A A M
Br
TE
su
tube
bu
rt
=
Nd
5
Ke
Ingrediënten
4
uit weekmenu 1
nl
’x
Q
+:
Rode Prijzen geldig van
En
er
LA
Br
4
we
ad
=
Mn
%
Bu
2
+
Fe
Te
de,
ZB
en
ne
Boni Selection
&
Bio wortelen
As
1,50 €/kg
15 kg
x
Herkomst: Nederland.
ri
2,25€
=
En
a
=
ee
N
Epp
MSC
A
ed
35 min
50e
am
5,
CS.
rweslaatie
haasje en ta
Boni Selection
B 2
gebakken K
abeljauw
LH
kabeljauwhaasje
met ven
PEU pompel
cut
1stuk +275 g
Ingrediönten (personen)
Graatloos. Wilde vis.
500 g kabeljauwhaasje (versmarkt)
1 rode ui
Herkomst: IJsland.
100 g roze jumbogarnalen gersmak)
2 eetl. boter
2 venkels
250 g voorgekookte tarwegraantjes
21,95 ene
2 pompelmoezen
2 eetl. olijfolie
1/2 plantje tijm
peper en zout
Voorbereiding (15 mia)
le
- Snij de kabeljauw in 4 gelijke porties
'
Snij de venkels in 4 en verwijder de harde kern. Snij de rest in fijne reepjes (hou het groen
apart voor de afwerking)
\
Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van
tussen de vliesjes.
'
Snij de rode ui
fijne ringen
ws “
Rits de blaadjes tijm van de takjes
A
Bereiding 0 min)
1 Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie en 1 eetl. boter in een pan en bak de kabeljauw + 3 min. aan
Gn
elke kant. Kruid met peper, zout en de tijm. Haal uit de pan. Smelt nog 1 eetl. boter in de pan en
EN )
bak de garnalen 1 min. Kruid met peper.
5 Meng de pompelmoes, de rode ui, de venkel en 1 eetl. olijfolie onder de tarwegraantjes.
Kookteam
Kruid met peper en zout.
Ons kookteam staat paraat
voor al uw kookvragen:
Afwerking
Verdeel de tarwesalade over diepe borden en schik er een stukje kabeljauw op. Werk af met
» Facebook: facebook.com/
de gamalen en het venkelgroen
ColruytLekkerKoken.EnCuisine
Château Andréa
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
» mail: [email protected]
AO.P. Graves
Vetten
Energie kel vezels 88
68
161g Eitten
558
» website: colruyt.be/lekkerkoken
Martha Sexy Blond
(mag veragievauuen 61g Zout
078
» telefoon: 02 345 2345
Sterk blond bier
a a
2678
958
‘Omdat we altijd e
PR
rijzen in uw Cokuyt-winkel nóg k
zijn dan in deze lol
ai De
vertoon van uw Xtra-app ol k:
eh
ze prijzen in un winkel kn u
run
ee
eon
ne en ie dre
Le
FD dom
ns
ugeenkansen.
MZ laagste prijzen