Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL …

Lekker

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

er

Koken /

1

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

x

waarmee u tijd bespaart.

MTS Lu

colruyt.be/weekmenu

WEEK 2: 30/9 - 6/10

ES

Li

(E22

À

rh

RN

Epp

Fr

4Omin.Jj| 1 O min

2,

60€

jer van

andijvie ;

parment

met hazeln

ANAL IL

Ev

=

=

Ingrediënten (4 personen)

zi

en

600 g kalfsgehakt (beenhouwerij)

3 eetl. + 1 koffiel. koude boter

rm

5 dl melk

N

1 andivie

PA

LS

1 onbehandelde citroen (bo)

2,5 dl extra lichte room & ævc)

1/2 plantje tijm

3 eetl. hazelnoten

N

1 kg zachtkokende aardappelen

2 eetl. olifolie

B

Tui

nootmuskaat

Ef

1 teentje knoflook

peper en zout

Va

Fr

1

Voorbereiding (5 min)

Snipper de ui en het knoflook fijn.

AR

A

Snij de andijvie in reepjes.

I

‚fr

sx

A

D

Schil de aardappelen en snij in blokjes.

Hak de hazelnoten grof.

Rasp de schil van de citroen (niet het wit).

aes

y

'

Pluk de blaadjes tijm.

"

Bereiding (25 min. + 10 min. in de over)

hi

B

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.



dl

ri

Tk

À

> Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet

Pul

af. Voeg de melk en 1 koffiel. boter toe en plet tot puree. Kruid met

ke

tard

ni

nootmuskaat, peper en zout.

+

A

ei

> Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het

Fa

knoflook 1 min. Voeg het gehakt toe en bak 3 à 4 min. Roer los met een

Fe

%

vork. Doe er de room en de andijvie bij en laat nog 1 min. opwarmen.

\

Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Verdeel over een ovenschaal.

\

N

3

4 Lepel de puree over het gehakt.

Pr

//

5 Maak de crumble: meng 3 eetl. koude boter met de hazelnoten, de

5

citroenzeste en de tijm. Verdeel over de ovenschotel en zet 10 min. in

de voorverwarmde oven.

N

st

La Petite Muraille rosé

En

— AO.P. Corbières

es

Le Champ des Murailles

Floreffe Blond

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

Blond abdijbier

Energie 88 al

Vezels

16

Vetten

#68

Bitten 4378

(daarvan) verzadigde vetzuren 225.8

Zout

128

Koolhydraten

EX

(daarvan) suikers

148

sk Met uw 28 XTRA -app of «kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.