Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Colruyt Folder 23.09.2020

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 5

AAN TAFEL … Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van er Koken / 1 ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden x waarmee u tijd bespaart. MTS Lu colruyt.be/weekmenu WEEK 2: 30/9 - 6/10 ES Li (E22 À rh RN Epp Fr 4Omin.Jj| 1 O min 2, 60€ jer van andijvie ; parment met hazeln ANAL IL Ev = = Ingrediënten (4 personen) zi en 600 g kalfsgehakt (beenhouwerij) 3 eetl. + 1 koffiel. koude boter rm 5 dl melk N 1 andivie PA LS 1 onbehandelde citroen (bo) 2,5 dl extra lichte room & ævc) 1/2 plantje tijm 3 eetl. hazelnoten N 1 kg zachtkokende aardappelen 2 eetl. olifolie B Tui nootmuskaat Ef 1 teentje knoflook peper en zout Va Fr 1 Voorbereiding (5 min) Snipper de ui en het knoflook fijn. AR A Snij de andijvie in reepjes. I ‚fr sx A D Schil de aardappelen en snij in blokjes. Hak de hazelnoten grof. Rasp de schil van de citroen (niet het wit). aes y ' Pluk de blaadjes tijm. " Bereiding (25 min. + 10 min. in de over) hi B 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. € dl ri Tk À > Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet Pul af. Voeg de melk en 1 koffiel. boter toe en plet tot puree. Kruid met ke tard ni nootmuskaat, peper en zout. + A ei > Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het Fa knoflook 1 min. Voeg het gehakt toe en bak 3 à 4 min. Roer los met een Fe % vork. Doe er de room en de andijvie bij en laat nog 1 min. opwarmen. \ Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Verdeel over een ovenschaal. \ N 3 4 Lepel de puree over het gehakt. Pr // 5 Maak de crumble: meng 3 eetl. koude boter met de hazelnoten, de 5 citroenzeste en de tijm. Verdeel over de ovenschotel en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. N st La Petite Muraille rosé En — AO.P. Corbières es Le Champ des Murailles Floreffe Blond Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) Blond abdijbier Energie 88 al Vezels 16 Vetten #68 Bitten 4378 (daarvan) verzadigde vetzuren 225.8 Zout 128 Koolhydraten EX (daarvan) suikers 148 sk Met uw 28 XTRA -app of «kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 5