Colruyt - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL …
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
er
Koken /
1
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
x
waarmee u tijd bespaart.
MTS Lu
colruyt.be/weekmenu
WEEK 2: 30/9 - 6/10
ES
Li
(E22
À
rh
RN
Epp
Fr
4Omin.Jj| 1 O min
2,
60€
jer van
andijvie ;
parment
met hazeln
ANAL IL
Ev
=
=
Ingrediënten (4 personen)
zi
en
600 g kalfsgehakt (beenhouwerij)
3 eetl. + 1 koffiel. koude boter
rm
5 dl melk
N
1 andivie
PA
LS
1 onbehandelde citroen (bo)
2,5 dl extra lichte room & ævc)
1/2 plantje tijm
3 eetl. hazelnoten
N
1 kg zachtkokende aardappelen
2 eetl. olifolie
B
Tui
nootmuskaat
Ef
1 teentje knoflook
peper en zout
Va
Fr
1
Voorbereiding (5 min)
Snipper de ui en het knoflook fijn.
AR
A
Snij de andijvie in reepjes.
I
‚fr
sx
A
D
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
Hak de hazelnoten grof.
Rasp de schil van de citroen (niet het wit).
aes
y
'
Pluk de blaadjes tijm.
"
Bereiding (25 min. + 10 min. in de over)
hi
B
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
€
dl
ri
Tk
À
> Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet
Pul
af. Voeg de melk en 1 koffiel. boter toe en plet tot puree. Kruid met
ke
tard
ni
nootmuskaat, peper en zout.
+
A
ei
> Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het
Fa
knoflook 1 min. Voeg het gehakt toe en bak 3 à 4 min. Roer los met een
Fe
%
vork. Doe er de room en de andijvie bij en laat nog 1 min. opwarmen.
\
Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Verdeel over een ovenschaal.
\
N
3
4 Lepel de puree over het gehakt.
Pr
//
5 Maak de crumble: meng 3 eetl. koude boter met de hazelnoten, de
5
citroenzeste en de tijm. Verdeel over de ovenschotel en zet 10 min. in
de voorverwarmde oven.
N
st
La Petite Muraille rosé
En
— AO.P. Corbières
es
Le Champ des Murailles
Floreffe Blond
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
Blond abdijbier
Energie 88 al
Vezels
16
Vetten
#68
Bitten 4378
(daarvan) verzadigde vetzuren 225.8
Zout
128
Koolhydraten
EX
(daarvan) suikers
148
sk Met uw 28 XTRA -app of «kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.